• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
14 yaşındaki yeğenime fotoğraf çektire çektire öğrettim canım😂 artık çekimlere para harcamıyorum ama doğum fotoğrafcısıyla anlaştım. Oda süslemeciyle de anlaştım. Ben şu an kız mı doğuruyorum kız mı evlendiriyorum anlamadım. O kadar çok gider oldu ki kocaman odada yer kalmadı ben evlenirken aynılarını yapmıştım. 3 kilo bebeğe de aynısı 😂😂

Arkadaslar herkese merhaba
Biliyorsunuz ki yavastan yalanci kasilma haftalarimiz geldi
Yasayan arkadaslarim varmi
Varsa eger sureci hakkinda bilgilendirebilirmi bizi :)
Canım ben magnezyum kullandığımdan beri çok çok nadir yaşıyorum. Karnım semsert oluyor dokununcada semsert oluyor sanki içeride bir balon şişip aniden patlıyor gibi tanımlayabilirim ama ağrı sızı olmuyor

Kızlar ben de durum güncellemesi yapmak istedim.Bebeğim hareketsizdi perşembe acilden giriş yapmıştım nst falan işte hatırlarsınız.Orda bi şekilde normal dediler gönderdiler eve. Cumartesiye kadar durdum ama hâlâ hareket yok cumartesi en son dayanamadım bir de özele gideyim dedim gittim. Doktor suyuna kordonuna falan baktı her şey yolunda gelişimi gayet iyi dedi. Ama ben hâlâ hareket hissetmiyorum. Yani pozitif bakmaya çalışıyorum ama hareketli olmasına o kadar alışmışım ki hareketsizken bi şey hissedemiyorum aklım sürekli bebeğimde. Ultrasonla bakarken de uyuyordu sürekli yani dontor da pek takmadı gelişimi iyi olunca ama benim içim rahat etmiyor. 1 haftayı geçti
Hiç mi hareket etmiyor? Belki küçük küçük hareket varda siz hissetmiyorsunuzdur? Güçlü hareketlerine alıştım diyorsunuz ya ondan küçük hareketlerini hissetmiyorsunuzdur. Mesela benimki hiç çok kuvvetli tekme falan atmadı çoğu zaman kalp atışı gibi pıt pıt oluyor tam hisselir hareketi az ama ben bebeği çok dinlediğim için o pıt pıtları hissediyorum yoksa hissetmeyebilirdim de

Ben 30+4 deyim. 25 haftadan beri karnım taş gibi oluyor ayakta kalınca. Bir tek yatınca geçiyor. Arada bir de bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ama çözemiyorum o yalancı sanncı mı yoksa poposunu mu bastırıyor diye degişik. Regl sancısı gibi bir şey gelmedi ama
Yorulunca bendede oluyor ama bunun günde kaç defa olduğu önemli , eğer dogumla alakalı olsa hem kasılma + sancı oluyor yerinde durdurmaz

Canım ben magnezyum kullandığımdan beri çok çok nadir yaşıyorum. Karnım semsert oluyor dokununcada semsert oluyor sanki içeride bir balon şişip aniden patlıyor gibi tanımlayabilirim ama ağrı sızı olmuyor
Bendede olmuyor canim ama grubun genelinde yasayan varmi merak ettim
Hatta ben magnezyum kalsiyuma gectim o daha da rahatlatti beni
Cunku artik yalanci sanci haftalarimiz 🥰🥰

Kızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor 😃
Valla bizimkiler bişi almaktan ziyade isteyebilir bile😀 ilk torunları ve olana kadar beynimi yediler daha bir patik bile almadı ama düğün zamanından hazırlıklıyım ben 😂 bişi istemedim bizzat ama eşime söyledim hiç adet vs uygulanmadı şimdi söyle ben istemiycem kendi üstlerine düşeni yapsınlar sen söyle dedim. Bebek arabası onlara ait kız tarafı da bebeğin odasını kurar örf adet hiç bilmem ama artık bilendiğim için öğrendim ve uygulamaya geçtim😎😀

Valla bizimkiler bişi almaktan ziyade isteyebilir bile😀 ilk torunları ve olana kadar beynimi yediler daha bir patik bile almadı ama düğün zamanından hazırlıklıyım ben 😂 bişi istemedim bizzat ama eşime söyledim hiç adet vs uygulanmadı şimdi söyle ben istemiycem kendi üstlerine düşeni yapsınlar sen söyle dedim. Bebek arabası onlara ait kız tarafı da bebeğin odasını kurar örf adet hiç bilmem ama artık bilendiğim için öğrendim ve uygulamaya geçtim😎😀
Ahahaha 😆 Kız tarafı genelde daha bi istekle yapıyo bu tarz şeyleri neden bilmiyorum. Kayınailede tık yok😃😃😃

Back
X