Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben bunları 23. Haftadan beri yaşıyorum ilk yaşadığımda panikle hastaneye gitmiştim hiçbir sorun çıkmadı. Sende içini ferah tut yarın doktorun normal olduğunu söyleyecek bence
Merhaba kızlar bende 29+4 . Haftadayım doktor rahim ağzı kısalığı var Buda erken doğuma yol açar bol bol dinlen dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı acaba
Ben varım 24 haftalktan beri yatıyorum progestan fitil kullanıyorum haftada bir muyane oluyorum evde çok işim olmadıkca kalmıyorum evim 5. Kat dışarı hiç çıkmıyorum önce bu haftaları hayal ettim şimdi hedef 32 34 sonrasında korkuyorum Allah’ın izniyle
Valla ben bunları 23. Haftadan beri yaşıyorum ilk yaşadığımda panikle hastaneye gitmiştim hiçbir sorun çıkmadı. Sende içini ferah tut yarın doktorun normal olduğunu söyleyecek bence
Eki Görüntüle 3683629
Bu benim değil ama Google’dan şöyle bir örnek buldum kızlar benim böyle oluyor ama bunun bebeği 2 kiloyu geçiktir benim top gibi şey daha küçük oluyor sizin de böyle mi ? Kendi karnımı yakalayamadım yarın doktora tarif ederken örnek göstermek için bunu buldum
Öyle bi durumum yok fakat sunu soyleyecegim risk barındıran durumlarda önlem olarak kan grubu bilinmesi lazim. Başka ameliyatlar için de bu böyle. Dr risk görürse operasyon öncesi kan hazırda bulunsun ister. Kimi zaman kullanılır kimi zaman kullanılmaz ihtiyaç duyulmaz. Kendini en kötüsüne hazırlama bence. Dr olarak onlar her ihtimali düşünüp önlem almak istiyorlar
Canım benimde plasenta previa. Doktorum hala yukarı çıkma şansının olduğunu söylüyor evet tabiki kanama riski var ama hiç kanama yaşamadım. Ayrıntılı ultrasonda Perinatolog plasentanın yukarı çıkmaması durumunda 37. haftalarda sezaryen planlanacağını söylemişti plasenta rahim ağzına tam yapışıp risk oluşturmaması için. Bunları düşünüp moralini bozma ne olur belli olmaz risk her zaman var ama bir tanıdığımızın 31. haftada çıktı plasentası yukarıya. Ayrıca kan benim arkadaşımdanda istendi senin adına kızılaya bağış yapılsın demişti doktoru hiçbir riskli durumu olmamasına rağmen kan depolarında sıkıntı varmış sanırım birde kan grubuylada alakalı bazı kanlar zor bulunuyor
Benim de öyle olur doğum heralde, 3 hafta sonra planlanacak. Peki sen nelere dikkat ediyosun canım? Doktor bana bu çıkmaz yukarı dedi İyi bir doktordu. En azından kanama falan olmadı bende de ama dikkat etmem söylendi tekrar
Kızlar bugün kontrolüm vardı karnın bir tarafında çıkıntı çıkması sertleşme regl sancısını vs herşeyi sordum sertleşme tüm karında olsa bile düzenli aralıklarla sertleşmediği ve sancı gibi bir ağrı getirmediği sürece endişelenme dedi bebek bazen bir tarafa toplanır şeklini değiştirir dışarıdan farklı bir görüntü olabilir bu sorun değil dedi arada sancı girerse çok şiddetli ve düzenli olmadığı sürece korkmayın dedi.Bebiş biraz önden gidiyormuş nst ye alacaklar
Kızlar selam aynı durumu yaşayanlar vardı az önce doktorumdan geldim. Karnımın tek tarafında sertleşme fotoğraf yakalamıştım gösterdim doktora kasılma da olabilir bebeğin kafası da ovalayınca dağılıyor mu dedi evet dedim o zaman büyük ihtimalle bebeklerin poposu ya da kafası ama ya kasılmaysa diye bir ilaç başlayalım erken gelmelerini istemiyoruz dedi. Günde 2 kere progestan fitil kullanıyordum ilave şu ilacı ekledi.
Kızlar bugün kontrolüm vardı karnın bir tarafında çıkıntı çıkması sertleşme regl sancısını vs herşeyi sordum sertleşme tüm karında olsa bile düzenli aralıklarla sertleşmediği ve sancı gibi bir ağrı getirmediği sürece endişelenme dedi bebek bazen bir tarafa toplanır şeklini değiştirir dışarıdan farklı bir görüntü olabilir bu sorun değil dedi arada sancı girerse çok şiddetli ve düzenli olmadığı sürece korkmayın dedi.Bebiş biraz önden gidiyormuş nst ye alacaklar
Benim de öyle olur doğum heralde, 3 hafta sonra planlanacak. Peki sen nelere dikkat ediyosun canım? Doktor bana bu çıkmaz yukarı dedi İyi bir doktordu. En azından kanama falan olmadı bende de ama dikkat etmem söylendi tekrar
Ben 17. Haftada öğrendim o haftaya kadar hiç dikkat etmemiştim cinsel ilişkide oluyordu ağır şeylerde kaldırıyordum. Öğrendikten sonra doktor iki şeyi yasakladı cinsel ilişki ve ağır kaldırmak bu ikisine dikkat ediyorum onun dışında hayatıma devam ediyorum. doktoruma hocam bundan sonra sadece yatmam mı gerekiyor demiştim hayır tabiki hayatına devam et dedi yolculukta yaptım, evimi de temizliyorum yürüyüşte yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sende içini ferah tut bazen hiçbir sorun olmasada işler yolunda gitmeyebiliyor yinede temkinli ol tabi benim gibide olma ben biraz hiperaktif bir insanım malesef. Birde şey ne kadar aşağıda olduğunu söylüyor mu? 24. Haftada 3 cm lik kısmı aşağıdaydı 28. Haftada 2- 2,5 cm kadar aşağıdaydı yani biraz çıkmıştı