• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durum bende de var. İlk hamileliğimde ofise gider gelirdim hiç ağrım olmazdı şimdi remote çalışıyorum öğlen evle ilgilenmek için kalkıp biraz yorulunca hemen kasıklarımda ağrı başlıyor. Her hamilelik gerçekten çok farklı. Normaldir diye umuyorum 😅
Evet ben de ilk hamileliğimde çok aktiftim insallah onun gibi geçer yine şimdi biraz yattım dinlendim iyi geldi, bu aylarda biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor demekki her hamilelik farklıymış gerçekten☺️ ilk 3ayi sağlıkla atlatalım da insallah🥰

Ben kürtaj olduğunda ilk 72 saat içinde iğnenin yapılması gerekmiş ama 1 hafta sonraki kontrolde ben hatırlattım o zaman iğneyi yaptılar tamamen rezillik. Bu hamileliğimde doktora sordum kanaman olsa bile ilk 72 saatte yapılması lazım dedi.
İşte benim de anlamadığım kırmızı mı olması lazım kanın? Aktif kanama olarak. Kahverengi olunca o kanama sayılmıyor sanırım çünkü kendi doktorum lekelenmem oluyor dediğimde normal diyor. Bugün başka doktor da kahverengi de Bi kanama sonuçta dedi valla aklım almıyor

Bulantilardan zaten ayağa kalkamıyorum :/
Az ve sık yemem gerekiyor. Zaten bulantidan çok yiyemiyorum, az yediğim için hemen acıkıyorum, acıkınca da midem bulanıyor. O yüzden az ve sık.
Bu sabah 9bucukta bir tost yedim. Normalde beni öğlen 2ye kadar tutar ama 12de açlıktan midem mahvoldu. Yani 2 saatte bir max. bir şeyler atıştırmak lazım.

Bu akşam avokadolu maki denedim. Çünkü zaten haşlanmış pirinç ve avokado sadece. Midemi de yakmadı.

Bulantisi olan arkadaşlar sizler neler yiyorsunuz?
Ben de ben de ilaçlarla da asla geçmiyor bulantım 🤦🏻‍♀️ sabah sadece tost ya da simit yiyebiliyorum. Aynı şekilde erken acıkıyorum. Muz iyi geliyor o arada muz yiyorum. Akşama doğru da makarna, patates vs. Gece acıkmalarında da galeta ya da beyaz leblebi yiyorum. Başka hiçbir şey almıyor midem. Bir de Daha 6+0’da böyleyse ilerisini düşünemiyorum:)

Back
X