- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.601
bazı zamanlar daha da şiddetli ağrı yaşadığım oldu 9. haftadan sonra tamamen geçti o ağrılar şuan hiçbir şekilde ağrı yaşamıyorumkızlar bu ağrılar normal demiştinz ama sanki bazı günler ciddi ciddi adet olacak sanıyorum kendimi sizde de var mı ben paranoyaklığa yol mu alıyorum
normal canım bende de öyle bazı günler hiç hissetmiyorum bazı günlerde de adet olacakmışçasına çok ağrıyor korkmakızlar bu ağrılar normal demiştinz ama sanki bazı günler ciddi ciddi adet olacak sanıyorum kendimi sizde de var mı ben paranoyaklığa yol mu alıyorum
Ben, ben de tam olarak bunu soracaktım iki gündür azaldı 8+5teyim korktum acaba bebeğe bir şey mi oldu diye doktora mı gitsem diyorum çok endişeliyim kalbi felan mı durdu belirtilerim kayboldu sanki8. ve 9. haftada bulanti ve kusmasi azalan var mi
aklinda soru isareti kalmamasi icin doktora görün bence, rahatlarsin.Ben, ben de tam olarak bunu soracaktım iki gündür azaldı 8+5teyim korktum acaba bebeğe bir şey mi oldu diye doktora mı gitsem diyorum çok endişeliyim kalbi felan mı durdu belirtilerim kayboldu sanki
Ne zor bu bekleme işi Allah herkese sabır versin. Ben keseyi bile göremedim, ilk defa betahcg bakılacak, dün aldılar kanı pazartesi çıkar dediler inanılmaz ya çıldırıyorum. Kasıklarım ağrıyor arada kanama mı diye korkuyorum ağrımasa belirtim yok diye üzülüyorumBirde ben 6. Haftada kalp atışını duydum doktor 11.haftaya kadar gelme dedi napacağımı bilemedim
8. ve 9. haftada bulanti ve kusmasi azalan var mi
azalıyor kızlar azalıyoorrBen, ben de tam olarak bunu soracaktım iki gündür azaldı 8+5teyim korktum acaba bebeğe bir şey mi oldu diye doktora mı gitsem diyorum çok endişeliyim kalbi felan mı durdu belirtilerim kayboldu sanki
Benim normalde tiroidim 1.5 falandı sağlık ocağında beta hcg bakarken onada bakmış 3,5 çıktı doktoruma söyledim oda dediki çok bekliyor sağlık ocağındaki kanlar herkes tiroid çıkıyor dedi ilaç vermedi pazartesi sanırım kendisi tekrar baktıracak yüksek çıkarsa endoktine gönderecekmiş bişey olmaz deditiroidim yüksekti diye hap verdi kullandım düştü
Ben de aynı bu şekilim yaa. 6. Haftada duyduk 1 ay sonra gel dedi 1 hafta olmuş geçeli ama bana aaylar gibi geçti bu süre 1 ayı nasıl bekleyeceğiz bilmiyorumBirde ben 6. Haftada kalp atışını duydum doktor 11.haftaya kadar gelme dedi napacağımı bilemedim
been özel hastanede vermiştimm dediği gibi sağlık ocağı fazla çıkarmış olabilir umarımda öyledirrBenim normalde tiroidim 1.5 falandı sağlık ocağında beta hcg bakarken onada bakmış 3,5 çıktı doktoruma söyledim oda dediki çok bekliyor sağlık ocağındaki kanlar herkes tiroid çıkıyor dedi ilaç vermedi pazartesi sanırım kendisi tekrar baktıracak yüksek çıkarsa endoktine gönderecekmiş bişey olmaz dedi
Bu haftada zınk diye kesilmesi normal mi benim ilk gebeliğimde tam 16 hafta sürdü, ramdevu aldım bir saate gidiyorum zaten içim rahat etmediazalıyor kızlar azalıyoorrama çok nazar etmeyin kendinizi
Demekki herşey yolunda canını sıkma bende dün gittim 7+3 tüm kalp atışını yeni duydum bende 11. Haftada gideceğim bir dahaBirde ben 6. Haftada kalp atışını duydum doktor 11.haftaya kadar gelme dedi napacağımı bilemedim
kuzum benimde bi sabah kalktım midem bulanmadı rahatça yemek yedim falan kasıklarımda ağrı kesildi kontrolümde vardı zaten sağlıklıydı herhangi bi sorun olmadı. doktordan çıkınca haber et biziBu haftada zınk diye kesilmesi normal mi benim ilk gebeliğimde tam 16 hafta sürdü, ramdevu aldım bir saate gidiyorum zaten içim rahat etmedi
ay evet ben istiyorum çok, ama hastanın istemesiyle mi oluyor yoksa doktorun yapmaya yetkisi gibi bi şeyi mi olmalı ?Kızlarrr suya doğum mu daha iyidir sezeryannn mı suya doğum düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?