- 21 Ekim 2025
- 120
- 91
- 13
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.621
Benim de aynı gerçekten top gibi daha net belli olmuyorMerhaba benimde usg'de sat'a göre 3 gün bir gerilik var 9+3 yerine 9+0 çıkmıştık. benim doktorum da hiç önemli değil dedi usg görüntünüz nasıl benimki top gibi bişey verdiusgde hiçbişey göremedim resmen
bazılarına bakıyorum çok net bebiş fotosu almış falan benim bebenin bana yaptığına bak çok ayıpBenim de aynı gerçekten top gibi daha net belli olmuyor
Ben de dün bir hayal öyle olur mu diye gittim olmadı nasip 2 hafta sonra inşallah öyle olurbazılarına bakıyorum çok net bebiş fotosu almış falan benim bebenin bana yaptığına bak çok ayıp
BUGÜN EPEYİ KORKUYORUM, MODUM DA DÜŞÜK SANCI GİRİP DURUYORnormal canım bende de öyle bazı günler hiç hissetmiyorum bazı günlerde de adet olacakmışçasına çok ağrıyor korkma
Ay çıktım şükür iyiymiş hareket ediyordu hatta, ne zaman kesildi bulantınız bir daha dönmedi dimi inşaaallahh benim de dönmezkuzum benimde bi sabah kalktım midem bulanmadı rahatça yemek yedim falan kasıklarımda ağrı kesildi kontrolümde vardı zaten sağlıklıydı herhangi bi sorun olmadı. doktordan çıkınca haber et bizi
Temmuzda daha 1,5 çıkmıştı inşallah dediği gibidir bende özele gidiyorum pazartesi randevum var bakalım yüksek olursada değerim kullanıcaz mecbur bir tiroid ilacıbeen özel hastanede vermiştimm dediği gibi sağlık ocağı fazla çıkarmış olabilir umarımda öyledirr
şöyle aç kaldığım zaman bulanmaya başlıyor maalesefAy çıktım şükür iyiymiş hareket ediyordu hatta, ne zaman kesildi bulantınız bir daha dönmedi dimi inşaaallahh benim de dönmez
bakalım ben de 3 hafta sonra gidicem inşallah gösterir kendiniBen de dün bir hayal öyle olur mu diye gittim olmadı nasip 2 hafta sonra inşallah öyle olur
BenKızlar hapşırınca kasıklarında ağrı hisseden var mı
Normal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yokturKızlar 7+3'deyim çok fazla kasık ağrılarım olmaya başladı tekrardan herhangi bir kanama falan yok keseyi gördük kalp atışında çok az duyduk haftaya tekrar gideceğiz normal mi bu kadar kasık ağrısı
Of ben sadece hamur yiyebiliyorum maalesef gebelik öncesi aşırı sağlıklı beslenirdik eşimle balıklar sebzeler şimdi marketten dondurulmuş şeyler kurtarıcım oldu maalesef asla yiyemiyorum eşim sağolsun yemekleri yapıyor ama sabahları mide bulantısı yaşamazken akşamları mahvoluyorum vicdan azabı yaşıyorum biraz ama inşallah 12.haftadan sonra geçer diye umuyorumBulantısı olan kızlar, neler yiyorsunuz? Birbirimize fikir verelim.
Daha erken değil mi alışveriş için bilemedim kiKızlar bebek arabası bagi neo 2 alan var mı ya da çevrenizde kullanıp yorumu olan
kişiden kişiye değişir bu tabi ama Allah korusun kötü bir şey olacaksa 20 küsür haftalardan sonra bile olabilir. gördükçe hoşuma giden şeyleri alıyorum benDaha erken değil mi alışveriş için bilemedim kiben daha hiç başlamadım en azından 20.haftaya falan ulaşmayı bekliyorum
Allah korusun tabi hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahkişiden kişiye değişir bu tabi ama Allah korusun kötü bir şey olacaksa 20 küsür haftalardan sonra bile olabilir. gördükçe hoşuma giden şeyleri alıyorum ben
Bence de erken ama çook pahalı bunlar indirimde değerlendirmek istiyorumDaha erken değil mi alışveriş için bilemedim kiben daha hiç başlamadım en azından 20.haftaya falan ulaşmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?