Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynı gerçekten top gibi daha net belli olmuyor

kuzum benimde bi sabah kalktım midem bulanmadı rahatça yemek yedim falan kasıklarımda ağrı kesildi kontrolümde vardı zaten sağlıklıydı herhangi bi sorun olmadı. doktordan çıkınca haber et bizi
Ay çıktım şükür iyiymiş hareket ediyordu hatta, ne zaman kesildi bulantınız bir daha dönmedi dimi inşaaallahh benim de dönmez

been özel hastanede vermiştimm dediği gibi sağlık ocağı fazla çıkarmış olabilir umarımda öyledirr
Temmuzda daha 1,5 çıkmıştı inşallah dediği gibidir bende özele gidiyorum pazartesi randevum var bakalım yüksek olursada değerim kullanıcaz mecbur bir tiroid ilacı

Kızlar 7+3'deyim çok fazla kasık ağrılarım olmaya başladı tekrardan herhangi bir kanama falan yok keseyi gördük kalp atışında çok az duyduk haftaya tekrar gideceğiz normal mi bu kadar kasık ağrısı

Kızlar tsh gebelikte genel olarak herkezde yükselmiş benim normalde tsh 1.10 larda seyrediyor yıllardır diğer 2 gebeligimde de öyleydi bunda 0.49 a düsmüstü tekrar kan vermiştim 0.79 du hastanede tekrar kan alıp baktılar 0.72 bu kez de t4 te 9.0 çıkmış t3 ya bakılmamıs yada henüz çıkmamış bilmiyorum bendede tiroid düştü bu gebelikte hızlı çalışıyor demek ama riskli deil sanırım sınır 0.55 çünkü şuan sınırlar içinde

Normal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yoktur

Bulantısı olan kızlar, neler yiyorsunuz? Birbirimize fikir verelim.
Of ben sadece hamur yiyebiliyorum maalesef gebelik öncesi aşırı sağlıklı beslenirdik eşimle balıklar sebzeler şimdi marketten dondurulmuş şeyler kurtarıcım oldu maalesef asla yiyemiyorum eşim sağolsun yemekleri yapıyor ama sabahları mide bulantısı yaşamazken akşamları mahvoluyorum vicdan azabı yaşıyorum biraz ama inşallah 12.haftadan sonra geçer diye umuyorum

Daha erken değil mi alışveriş için bilemedim ki ben daha hiç başlamadım en azından 20.haftaya falan ulaşmayı bekliyorum
kişiden kişiye değişir bu tabi ama Allah korusun kötü bir şey olacaksa 20 küsür haftalardan sonra bile olabilir. gördükçe hoşuma giden şeyleri alıyorum ben

kişiden kişiye değişir bu tabi ama Allah korusun kötü bir şey olacaksa 20 küsür haftalardan sonra bile olabilir. gördükçe hoşuma giden şeyleri alıyorum ben
Allah korusun tabi hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah önden almak ekonomi olarak da çok mantıklı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…