- 13 Temmuz 2025
- 356
- 226
- 18
- 30
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.641
Normal fiyatlarını bilmediğim için indirimi de anlamıyorum şu an ben tamamen ilgimin dışında bir alan bunlarBence de erken ama çook pahalı bunlar indirimde değerlendirmek istiyorum
Bende bi bunlara bakıyorum başka bi şey almıcam şu riskli süreçler geçene kadarNormal fiyatlarını bilmediğim için indirimi de anlamıyorum şu an ben tamamen ilgimin dışında bir alan bunlarburada paylaşın bari indirimleri baya fiyatı düşenleri azar azar başlayalım
Bugün dokuzuncu haftaya girdim aksine sanki iyice arttı bulantım8. ve 9. haftada bulanti ve kusmasi azalan var mi
Normal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yoktur
Ben de bayağı korkmuştum Umarım bir an önce geçer bu ağrılarNormal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yoktur
Ben günde iki hapla (geceden alıyorum) sabahtan akşama kadar kurtarıyorum ama akşam etkisi bitiyor herhalde aynı anlattığın şekilde bir his oluyor üstümde ama en azından çalışabiliyorum hapların faydasını gördümArkadaslar cok kötü midem bulaniyor ve daralıyorum o sırada üstüme üstüme geliyor her sey sanki ölecek gibi yaa bu neee kusamiyorum da ilaç kullanıp etki eden var mi nasi çalışırım ben bu şekilde bilmem
Korkma canım geçecek sonra tekrar baslıcak ileri aylardaBen de bayağı korkmuştum Umarım bir an önce geçer bu ağrılar
benimde yemek görünce öyle oluyor yaptığım hiç bir yemeği yiyemiyorumArkadaslar cok kötü midem bulaniyor ve daralıyorum o sırada üstüme üstüme geliyor her sey sanki ölecek gibi yaa bu neee kusamiyorum da ilaç kullanıp etki eden var mi nasi çalışırım ben bu şekilde bilmem
Off bitmiyor bitmiyorKorkma canım geçecek sonra tekrar baslıcak ileri aylardarahim hergün büyümeye devam ediyor çünkü
evet benim 8-9. hafta arası kasık ağrım kesildi 10. haftaya girdik bakalım bir daha nr zaman ağrı artacakKorkma canım geçecek sonra tekrar baslıcak ileri aylardarahim hergün büyümeye devam ediyor çünkü
Ben de akşam aynıyım hayat felç oluyor en güzeli gün içinde bi tane daha almak benceBen günde iki hapla (geceden alıyorum) sabahtan akşama kadar kurtarıyorum ama akşam etkisi bitiyor herhalde aynı anlattığın şekilde bir his oluyor üstümde ama en azından çalışabiliyorum hapların faydasını gördüm
eğer annen kayınvaliden yakım biri varsa yakınında onlara yaptır. eşin geldiğinde o ısıtsın. ben başkası bile yapsa ben ısıttığımda da yiyemiyorum sağolsun eşim ısıtıyor işten gelincebenimde yemek görünce öyle oluyor yaptığım hiç bir yemeği yiyemiyorum
uyku yapmıyo mu sizde hiç ben sersem gibi geziyorum hele gün içerisinde içersem resmen uyuyorumBen de akşam aynıyım hayat felç oluyor en güzeli gün içinde bi tane daha almak bence
Bulunduğum şehirde eşimle tek olduğumuz için zor oluyoreğer annen kayınvaliden yakım biri varsa yakınında onlara yaptır. eşin geldiğinde o ısıtsın. ben başkası bile yapsa ben ısıttığımda da yiyemiyorum sağolsun eşim ısıtıyor işten gelince
Gün içinde daha hiç içmedim nasıl etki yapar bilmiyorumuyku yapmıyo mu sizde hiç ben sersem gibi geziyorum hele gün içerisinde içersem resmen uyuyorum
Bence vicdan azabı çekmeyeyim fazla hap içmiş olmayayım diye akşamları bu çileyi çekmeye devam ediyorum analıkGün içinde daha hiç içmedim nasıl etki yapar bilmiyorum
Ben günde üç içiyorum nafile sadece iki gündür nispeten azaldı inş geri gelmez yoksa direkt yataklığım benBen de akşam aynıyım hayat felç oluyor en güzeli gün içinde bi tane daha almak bence
Anasızlık… :,) ben de aynı durumdayım çaresizce nesquik yediğim çok gün oldu :)Bulunduğum şehirde eşimle tek olduğumuz için zor oluyor
eşim bir iki defa ısıttı ama genel olarak yemek görünce kötü oluyorum zar zor yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?