Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal fiyatlarını bilmediğim için indirimi de anlamıyorum şu an ben tamamen ilgimin dışında bir alan bunlar burada paylaşın bari indirimleri baya fiyatı düşenleri azar azar başlayalım
Bende bi bunlara bakıyorum başka bi şey almıcam şu riskli süreçler geçene kadar bugün indirimlerin son günü alcaksan bak bebek arabası Bebek kamerası süt pompası falan

Normal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yoktur

Normal canım bende 7+5 im aynı şekilde kasık agrım var özellikle de dün ve bugün rahim büyüyor bağlar geriliyor cok normal kanama yoksa sıkıntı yoktur
Ben de bayağı korkmuştum Umarım bir an önce geçer bu ağrılar

Arkadaslar cok kötü midem bulaniyor ve daralıyorum o sırada üstüme üstüme geliyor her sey sanki ölecek gibi yaa bu neee kusamiyorum da ilaç kullanıp etki eden var mi nasi çalışırım ben bu şekilde bilmem

Ben günde iki hapla (geceden alıyorum) sabahtan akşama kadar kurtarıyorum ama akşam etkisi bitiyor herhalde aynı anlattığın şekilde bir his oluyor üstümde ama en azından çalışabiliyorum hapların faydasını gördüm

benimde yemek görünce öyle oluyor yaptığım hiç bir yemeği yiyemiyorum

Ben de akşam aynıyım hayat felç oluyor en güzeli gün içinde bi tane daha almak bence

Bulunduğum şehirde eşimle tek olduğumuz için zor oluyor
eşim bir iki defa ısıttı ama genel olarak yemek görünce kötü oluyorum zar zor yiyorum

Selam kızlar,

Hamilelikten sonra doğal ürünler kullanmayı öneriyorlar. Bu ilk hamileliğim olduğu için biraz yardıma ihtiyacım var. Bebek için zararsız olacağını bildiğiniz kozmetik ürünlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Şampuan, diş macunu, mümkünse oje ve aseton gibi ürünler başta olmak üzere örnekleri çoğaltabiliriz.

Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…