- 6 Kasım 2025
- 189
- 123
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.661
Bir kaç haftaya başlar ara ara olucak hep normal gülü seven dikenine katlanırmıs derler napalımevet benim 8-9. hafta arası kasık ağrım kesildi 10. haftaya girdik bakalım bir daha nr zaman ağrı artacak
İnanılmaz boyutlarda yaşıyorum hem de. Ben çözemedim valla özellikle geceleri karnım 5 aylık gibi şişiyor gazdan. Ama sabah normale dönüyor. Valla bir çare bulan varsa ben de bilmek isterimKızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Benimde o şekilde gaz problemim var 6+5 deyimİnanılmaz boyutlarda yaşıyorum hem de. Ben çözemedim valla özellikle geceleri karnım 5 aylık gibi şişiyor gazdan. Ama sabah normale dönüyor. Valla bir çare bulan varsa ben de bilmek isterim
Of ben sadece hamur yiyebiliyorum maalesef gebelik öncesi aşırı sağlıklı beslenirdik eşimle balıklar sebzeler şimdi marketten dondurulmuş şeyler kurtarıcım oldu maalesef asla yiyemiyorum eşim sağolsun yemekleri yapıyor ama sabahları mide bulantısı yaşamazken akşamları mahvoluyorum vicdan azabı yaşıyorum biraz ama inşallah 12.haftadan sonra geçer diye umuyorum
Aşırı gaz var bende de dün karnım 6aylik hamile gibi sismisti ama sabaha geçmiş oluyor, kefir ve kahvedeki sütü laktozsuz tüketiyorum ona rağmen gaz oluyor olabildigince dikkat ediyorum ama hep gaz var, chatgbtye sorduğumda normal diyor bu aylarda hormonların ve bagirsak hareketlerinin etkisiymişKızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Tost, simit, sade makarna, krem peynir, haşlanmış patates gibi şeyler yiyebiliyorum. Bir de tuzsuz sele siyah zeytin. Çok yağlı olmayan hamur işi poğaça, gözleme vs de yiyebiliyorum. Zorla muz ve elma da yemeye çalışıyorum . Ama ne yersem bulantı asla geçmiyor ve akşama doğru da mide gazı(sürekli geğirme var) ve şiddetli mide yanmasına çeviriyor. Sulu yemek yemeyi, çorba içmeyi çok özledim.Bulantısı olan kızlar, neler yiyorsunuz? Birbirimize fikir verelim.
Eksigi vardir fazlasi yoktur… insallah gecer bian onceTost, simit, sade makarna, krem peynir, haşlanmış patates gibi şeyler yiyebiliyorum. Bir de tuzsuz sele siyah zeytin. Çok yağlı olmayan hamur işi poğaça, gözleme vs de yiyebiliyorum. Zorla muz ve elma da yemeye çalışıyorum . Ama ne yersem bulantı asla geçmiyor ve akşama doğru da mide gazı(sürekli geğirme var) ve şiddetli mide yanmasına çeviriyor. Sulu yemek yemeyi, çorba içmeyi çok özledim.
Herkesi tek tek etiketleyemedim ama sağ tarafınıza yatıp bacaklarınızı karnınıza çekin bu pozisyonda yatın baya bir müddet karnınıza ılık havlu koyabilirsiniz kesinlikle etkili olacakKızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Aynı durumdayım evdekiler yemeğe hasret kaldı, birde benim çocuğum var ayrıyeten o da ihmal olmuş oluyor mental sağlığım çok zarar görüyor benimde bu durumda kendimi yetersiz hissediyorumBende de öyle. Balık yemeyeli 3 hafta olacak. Eşim çok özledim senin yemeklerini diyor, o da bu durumdan etkilendi.
-Makarna yiyorum.
-Domates, domatesli salçalı soslar yiyemiyorum.
-Bugün dünden dışarıdan ismarladigimiz pilav vardı. 1 haftadır ilk defa kendimi zorladım ve sade mantar soteledim sogansiz. Onu düz pilavla karıştırdım üstüne biraz kadar randeledim. Fena olmadı yiyebildim.
-Yayla çorbası yapmıştım geçen hafta ama mideme çok iyi gelmiyor yoğurt. Onu da bitiremedim.
-Sabah kahvaltısı maalesef kruvasan veya tost. Öyle domates peynir zeytin salatalıkli kahvaltı hayal oldu.
-Bugün biraz kendimde güç bulabilirsem mercimek çorbası denemek istiyorum. Midemi yakmaz diye düşündüm. Ama gaz yapabilir.
-sanirim en risksiz olan peynirli sade makarna.
Evin içinde yürüyorum biraz.Kızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Ya baya fark var, normalde almayın derler yaNormal fiyatlarını bilmediğim için indirimi de anlamıyorum şu an ben tamamen ilgimin dışında bir alan bunlarburada paylaşın bari indirimleri baya fiyatı düşenleri azar azar başlayalım
Kuzum doktor bana oje ve asetonda sorun yok demişti, diş macunu ben siveno organik olanını aldım. Bioderma ve avene güneş kremi aldım. Zaten yüzümün her yeri sivilce onun dışında nemlendirici kullanıyorum elimde kiehls vardı o bitsin clinique ya da biodermaya geçeceğim. Caudalie de baya iyi vinoclean ürünleriSelam kızlar,
Hamilelikten sonra doğal ürünler kullanmayı öneriyorlar. Bu ilk hamileliğim olduğu için biraz yardıma ihtiyacım var. Bebek için zararsız olacağını bildiğiniz kozmetik ürünlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Şampuan, diş macunu, mümkünse oje ve aseton gibi ürünler başta olmak üzere örnekleri çoğaltabiliriz.
Teşekkürler!
Öyle düşünmeyin lütfen hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz. Bu günler de geçecek inşallahSanırım en son pazar günü yıkanmıştım. Hep yatiyorum... Gaz çıkaran, geğiren, pis bir anne adayı.
Suda doğum yap yada normal doktorun önermediği zaman zezaryanı tercih etme çünkü çok sancılı bir süreç annemden biliyorumKızlarrr suya doğum mu daha iyidir sezeryannn mı suya doğum düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?