• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Ya ben ezelden beri bu problemi yaşıyorum tuvalete Saatlerce kalıyom hahaha 🤣 gaz yapıcı yememeye dikkat et çıkartmasında yardımcı olcak şey açıkçası çok şey var hamişiz diye biraz zor oluyor doktor lamayı tavsiye edermi bu hamilelikte bilmiyom ama hamile olmadan önce ben öyle yapıyordum rahatlıyordum doktora bir danış derim balım

Merhaba birsey sirabilirmiyim ben en son 27 ekimde regl oldum 24 kasimda 1007 hamilelik ogrendim ilk hqmileligim haftaya cuma randevu qldim kalp atisi ve kese birlikte gorme sansim sizce nedir
Açıkçası 4+1 sin şuan bilmiyom ki belki çok görünmeye bilirde genelde 5 buçuk 6. Haftalarda sonra gözükmeye başlıyor

Akşamları benim de sinsi bulantı, midede yanma hissi, ağzımın içi ekşi oluyor sanki gerçekten akşam olunca hayatı sorguluyorum. Bir şeyler yemeye çalışıyorum diğer taraftan sanki midem ağzıma geliyor gidiyor tuhaf bir şekilde geğirme hissi gibi ama olmuyor da öyle bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.
Yatarken biraz başın hafif yukarda olsun yatmaya iki saat kala ağır yemekler yememeğe çalış hafif beslen belki iyi gelir ben öyle yapıyorum ama bana gün içerisinde bu ili gündür bir mide bulantısı geliğii ayy allahım yediğimden tiksiniyorum sonra 😫

Hanımlar 5+2 de doktora gittim kese 15mm idi ama bebeğe dair bişey gözükmedi normal mi doktorum 25mmye kadar görünür dedi biraz korktum açıkçası

Kızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.

Kızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
Kuzum geç döllenme olabilir neredeyse bir hafta oynuyor bebiş büyüdükçe ya ölçüm farkı satına gelir ya da geç döllenmedir böyle devam edebilir.

Back
X