• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar 5+2 de doktora gittim kese 15mm idi ama bebeğe dair bişey gözükmedi normal mi doktorum 25mmye kadar görünür dedi biraz korktum açıkçası
Cok normal canım 5+1 de gittim kese anca göründü küçüktü 4+5 uyumluydu 6+1 de tekrar gittim 1.30 olmuştu kese içi boş gibi demişti doktor yolk saç varla yok arası secilemiyordu vajinal de baktı aynıydı cok erken daha kese küçük dedi haftaya cagırdı 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atısı gördüm cok şükür ogunde 6+6 ile uyumluydu bebiş ultrason görüntülerini ekliyorum fikir olsun için rahat etsin 🥰
İlk foto 7+1 de diğer 2 foto 6+1 den karından ve vajinalden

Eklentiler

• IMG_20251124_122222.webp
    IMG_20251124_122222.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20251117_190550.webp
    IMG_20251117_190550.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20251117_190541.webp
    IMG_20251117_190541.webp
    16 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar diş etleri şişen, diş eti kanaması artan var mı peki
Malesef ben düzenli fırcaladıgım halde dış etlerimde şişme var özellikle sag arkadaki 20 lik dişimin diş eti sis ve acıyor biraz fırcalarken kanama yapıyor diş etlerimde gebelikte normal

Suya doğum da acılıdır diye korkuyorum birde suyun içinde teksin 😢 Zaten suya doğum yaptıran doktor sayısı çok az.Özellikle İstanbul dışındaki şehirlerde benim doktorum yaptırıyor ama süreç nasıl ilerler bilemiyorum
Ya suyun sıcaklığına göre zaten kasların gevşediği için rahat doğum yapıyorsun diye biliyorum ve suyun içinde her türlü zaten doktorlar her şeyler kontrol şeyinde oluyor yani sezeryan gerçekten tavsiye etmem tabii hiçbir zaman zor durumda kalmadığın sürece bebeğim ve sen risk taşımadığınız sürece sezaryen tercih etme bana göre ama senin tercihin çünkü normal doğum yaptığın zaman hemen ayaklanabiliyorsun ama sezaryen de öyle bir şansım olmuyor sonuçta bebeğin de Bakıma muhtaç oluyor ve sen de hani çok bir ilgi de veremiyorsun bilmiyorum ya
Ben Avusturya’da yaşadığım için burada sezaryene pek önermiyorlar direkt normale alıyorlar ve risk taşımadığım sürece beni sezaryene almıyolar maalesef

Birşey daha soracağım , son adet tarihine göre 5+4 mü bugün , ama döngülerim 24 gün yani beklenen adet tarihime göre 6+1 im. Ben hep sat a göre hesaplıyordum döngü uzunluğunun bir önemi yok mu ?

Aynısı nı kullanıyoruz ben kendi kafamdan başlamıştım doktor devam edebilirsin dedi 🤭 gebe kalmadan öncede nutraxin demir ilacını kullanıyordum 1 buçuk ay öncesi başlamıştım icinde folik asit b12 ve C vitamini vardı güzel denk geldi gebeliğe hazırlık gıbı oldu 😂
ben temmuzdan beri kullanıyorum o zaman kimyasal geçirmiştim hiçbir doktor bırakmamamı söyledi o zamandır devam ediyorum bakalım 12. haftada gidince değiştiricek mi 😂

Birşey daha soracağım , son adet tarihine göre 5+4 mü bugün , ama döngülerim 24 gün yani beklenen adet tarihime göre 6+1 im. Ben hep sat a göre hesaplıyordum döngü uzunluğunun bir önemi yok mu ?
var tabiki canım döngün kısaysa daha erken döllenme olur. benim 35 gün sat'a göre 10 günlük fark vardı doktor sat'ı değiştirdi her zaman sat'a göre hesaplanıyor gebelik haftası

Kızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
canım yeni gördüm 1 haftalık fark ilk 3 ayda olabilecek bir fark diyolar. benim de her gittiğimde 2-3 günlük oynama oluyor. döngün kaç gün

Cok normal canım 5+1 de gittim kese anca göründü küçüktü 4+5 uyumluydu 6+1 de tekrar gittim 1.30 olmuştu kese içi boş gibi demişti doktor yolk saç varla yok arası secilemiyordu vajinal de baktı aynıydı cok erken daha kese küçük dedi haftaya cagırdı 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atısı gördüm cok şükür ogunde 6+6 ile uyumluydu bebiş ultrason görüntülerini ekliyorum fikir olsun için rahat etsin 🥰
İlk foto 7+1 de diğer 2 foto 6+1 den karından ve vajinalden
Uyy minacık dah büyük hallerinide göreceği daha ayy çok sabırsızlanıyorumm

Back
X