- 25 Ekim 2023
- 979
- 715
- 33
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.741
Hamilelik+ ben memnunum gayet güzel tavsiye ederimKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik+ ben memnunum gayet güzel tavsiye ederimKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
Happymom uygulamasini begendim kullaniyorumKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
Happy mom güzel bence, ücretsiz. floya ücret ödedim açıkçası ücretsiz kısmı nasıl bilmiyorum ama flo da çok güzel bence. Ücreti de uygun.Kızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
Benim şuan yok canımKızlar diş etleri şişen, diş eti kanaması artan var mı peki
Cevaplamıyorlarmı kızKızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
Cok normal canım 5+1 de gittim kese anca göründü küçüktü 4+5 uyumluydu 6+1 de tekrar gittim 1.30 olmuştu kese içi boş gibi demişti doktor yolk saç varla yok arası secilemiyordu vajinal de baktı aynıydı cok erken daha kese küçük dedi haftaya cagırdı 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atısı gördüm cok şükür ogunde 6+6 ile uyumluydu bebiş ultrason görüntülerini ekliyorum fikir olsun için rahat etsinHanımlar 5+2 de doktora gittim kese 15mm idi ama bebeğe dair bişey gözükmedi normal mi doktorum 25mmye kadar görünür dedi biraz korktum açıkçası
Malesef ben düzenli fırcaladıgım halde dış etlerimde şişme var özellikle sag arkadaki 20 lik dişimin diş eti sis ve acıyor biraz fırcalarken kanama yapıyor diş etlerimde gebelikte normalKızlar diş etleri şişen, diş eti kanaması artan var mı peki
Ya suyun sıcaklığına göre zaten kasların gevşediği için rahat doğum yapıyorsun diye biliyorum ve suyun içinde her türlü zaten doktorlar her şeyler kontrol şeyinde oluyor yani sezeryan gerçekten tavsiye etmem tabii hiçbir zaman zor durumda kalmadığın sürece bebeğim ve sen risk taşımadığınız sürece sezaryen tercih etme bana göre ama senin tercihin çünkü normal doğum yaptığın zaman hemen ayaklanabiliyorsun ama sezaryen de öyle bir şansım olmuyor sonuçta bebeğin de Bakıma muhtaç oluyor ve sen de hani çok bir ilgi de veremiyorsun bilmiyorum yaSuya doğum da acılıdır diye korkuyorum birde suyun içinde teksinZaten suya doğum yaptıran doktor sayısı çok az.Özellikle İstanbul dışındaki şehirlerde benim doktorum yaptırıyor ama süreç nasıl ilerler bilemiyorum
Yaaa geçmiş olsun balım doktora gittinmi hit hemen acileBugün kanamam başladı kızlar baya adet gibi oluyorum![]()
ben temmuzdan beri kullanıyorum o zaman kimyasal geçirmiştim hiçbir doktor bırakmamamı söyledi o zamandır devam ediyorum bakalım 12. haftada gidince değiştiricek miAynısı nı kullanıyoruz ben kendi kafamdan başlamıştım doktor devam edebilirsin dedigebe kalmadan öncede nutraxin demir ilacını kullanıyordum 1 buçuk ay öncesi başlamıştım icinde folik asit b12 ve C vitamini vardı güzel denk geldi gebeliğe hazırlık gıbı oldu
![]()
Pardon beklenen adet tarihine göre hesaplıyordum .Birşey daha soracağım , son adet tarihine göre 5+4 mü bugün , ama döngülerim 24 gün yani beklenen adet tarihime göre 6+1 im. Ben hep sat a göre hesaplıyordum döngü uzunluğunun bir önemi yok mu ?
var tabiki canım döngün kısaysa daha erken döllenme olur. benim 35 gün sat'a göre 10 günlük fark vardı doktor sat'ı değiştirdi her zaman sat'a göre hesaplanıyor gebelik haftasıBirşey daha soracağım , son adet tarihine göre 5+4 mü bugün , ama döngülerim 24 gün yani beklenen adet tarihime göre 6+1 im. Ben hep sat a göre hesaplıyordum döngü uzunluğunun bir önemi yok mu ?
Cevaplayabiliyorlar ama moralini bozma riskini pek göze almak istemiyorsunCevaplamıyorlarmı kız
Doktor mu ayarlayacak , hmm yani uygulamadaki tarihin bir önemi yok şu an için ?var tabiki canım döngün kısaysa daha erken döllenme olur. benim 35 gün sat'a göre 10 günlük fark vardı doktor sat'ı değiştirdi her zaman sat'a göre hesaplanıyor gebelik haftası
Bende de hem bu hem happy mom var ikisi de çook güzelHamilelik+ ben memnunum gayet güzel tavsiye ederim
evet benim sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmişti sizin de değiştirir değiştirmezse sat'ı ayarlamayacak mıyız diye sorunDoktor mu ayarlayacak , hmm yani uygulamadaki tarihin bir önemi yok şu an için ?
O zaman benim son adet tarihim 21 Ekim o tarihe göre bugün 5+4 ümvar tabiki canım döngün kısaysa daha erken döllenme olur. benim 35 gün sat'a göre 10 günlük fark vardı doktor sat'ı değiştirdi her zaman sat'a göre hesaplanıyor gebelik haftası
canım yeni gördüm 1 haftalık fark ilk 3 ayda olabilecek bir fark diyolar. benim de her gittiğimde 2-3 günlük oynama oluyor. döngün kaç günKızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
Uyy minacık dah büyük hallerinide göreceği daha ayy çok sabırsızlanıyorummCok normal canım 5+1 de gittim kese anca göründü küçüktü 4+5 uyumluydu 6+1 de tekrar gittim 1.30 olmuştu kese içi boş gibi demişti doktor yolk saç varla yok arası secilemiyordu vajinal de baktı aynıydı cok erken daha kese küçük dedi haftaya cagırdı 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atısı gördüm cok şükür ogunde 6+6 ile uyumluydu bebiş ultrason görüntülerini ekliyorum fikir olsun için rahat etsin
İlk foto 7+1 de diğer 2 foto 6+1 den karından ve vajinalden