- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.761
Tamam teşekkür ederimevet benim sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmişti sizin de değiştirir değiştirmezse sat'ı ayarlamayacak mıyız diye sorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimevet benim sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmişti sizin de değiştirir değiştirmezse sat'ı ayarlamayacak mıyız diye sorun
Bana da iki açık çay ya da bi çay bi türk kahvesi içebilirsin dedivalla doktordan doktora bile her şey o kadar fark ediyor ki net bir şey bile yok ellerinde ben anlamıyorum![]()
Ay sağolun çok bi an acaba benim mi bi şeyim var diye endişe etmiştimMalesef ben düzenli fırcaladıgım halde dış etlerimde şişme var özellikle sag arkadaki 20 lik dişimin diş eti sis ve acıyor biraz fırcalarken kanama yapıyor diş etlerimde gebelikte normal
Aa benimde 21 ekim evet 5+4 düzO zaman benim son adet tarihim 21 Ekim o tarihe göre bugün 5+4 üm
sat'a göre hesaplayın siz çünkü doktor da size sat' ı soracak sonra bebiş ölçümü yapıldığında sat aynı mı kalacak çekilecek mi doktorunuz söylerO zaman benim son adet tarihim 21 Ekim o tarihe göre bugün 5+4 üm
Sen düşündüğün için tekrardan bıraktırmamıstır ben demir biraz düşük diye kendim baslamıstım kafadan içeriği zengin bir demir ilacıydı kafamda da yoktu gebelik enfeksiyon var dıe spirali çıkardım mecburiyetten ilaç kullanıyordum 21 inde olan tek ilişki öncesi yasaktı fitil kullandım için ogün olan tuttu şansa korunmamıstık 21 ise yumurtlama olduğunu akşam başlayan agrıdan akıntıdan anladım öyle şiddetliydi ki 22 si öğlen doktora gittim korkudan sol tarafımı felç etmişti yürüyemiyordum o derece 22 si işte doktor rahim temiz hiç bir sıkıntı yok yumurtlaman olmuş öyle bir görüntü var dedi hiç aklıma gelmedi tutacagı nasipten öte yol yok oğlumda ovu testi ile 5.denemede olmuştu ozaman reglim yeni oturuyordu kilo verdiğim için tek yumurtalıkta pkoda var hemde solda bu gebelegimde yumurtladıgım taraf bebekte solda baştan beri hala bazen rüya gibi geliyorben temmuzdan beri kullanıyorum o zaman kimyasal geçirmiştim hiçbir doktor bırakmamamı söyledi o zamandır devam ediyorum bakalım 12. haftada gidince değiştiricek mi![]()
Evet ama öyle hızlı ki zaman gerçekten zaman nasıl geçecek nezaman doğacak doğdu nezaman büyüyecek derken öyle hızlı ilerliyor ki bugünlerin kıymetini ve keyfini çıkarmak lazım sonra insan özlüyorUyy minacık dah büyük hallerinide göreceği daha ayy çok sabırsızlanıyorumm
ay maşallahSen düşündüğün için tekrardan bıraktırmamıstır ben demir biraz düşük diye kendim baslamıstım kafadan içeriği zengin bir demir ilacıydı kafamda da yoktu gebelik enfeksiyon var dıe spirali çıkardım mecburiyetten ilaç kullanıyordum 21 inde olan tek ilişki öncesi yasaktı fitil kullandım için ogün olan tuttu şansa korunmamıstık 21 ise yumurtlama olduğunu akşam başlayan agrıdan akıntıdan anladım öyle şiddetliydi ki 22 si öğlen doktora gittim korkudan sol tarafımı felç etmişti yürüyemiyordum o derece 22 si işte doktor rahim temiz hiç bir sıkıntı yok yumurtlaman olmuş öyle bir görüntü var dedi hiç aklıma gelmedi tutacagı nasipten öte yol yok oğlumda ovu testi ile 5.denemede olmuştu ozaman reglim yeni oturuyordu kilo verdiğim için tek yumurtalıkta pkoda var hemde solda bu gebelegimde yumurtladıgım taraf bebekte solda baştan beri hala bazen rüya gibi geliyor
Yok canım herkesde farklı etki yapıyor bu hormonlar bizimki biraz çılgın galibaAy sağolun çok bi an acaba benim mi bi şeyim var diye endişe etmiştim
Gerçekten öyle bunu bir kez daha anladım ben ilk gebeligimde de evlendigim ilk ay kalmıstım cok ve hızlı kilo almadıgım sürece hep düzenli regl oldum sadece kilo bozuyor benim hormonları pkom cok ileri seviye değil şükür ama olsada pko ile gebe kalmak zor imkansız falan değil hatta yumurta daha fazla bulunduğu için aynı anda çift taraflı ve fazla sayıda yumurtlaya biliyoruz mesela oğluma gebe kaldıgım aydan 1 ay öncesi 2 kere yumurtlamıstım 4 gün arayla oğluma gebe kaldığım ayda çift taraflı yumurtlamıstım hem sağ hem solay maşallahişte Rabbim ol diyince oluyor yiyecek ekmeği varmış demekki size sürpriz yapmış sağlıkla büyüsün gelsin.
benim iki yumurtalıkta da pcos var normalde biz hemen olmaz diye düşünüyorduk. ilki kimyasal olunca doktorlar hamile kalabiliyosun bu kadar pcos yapısına rağmen korunma hemen ilk bebeğini doğur dediler hemen yine ilk denemede tuttu bizimde çok şükür![]()
Elektirikleniyor kupkuru çalı gibi oldu cansız solgun kırılgan cok dökülüyor yatıştırıcı serum kullanıyorum bırde saç yagı ona rağmen böyle sürmeyince tamamen elektirik çarpmış gibi geziyorum çünküKızlar benim bi de saçlarım elektrikleniyor sizde de oluyor mu? Yani o kadar elektrikleniyor ki ya havaya kalkıyor ya da ağzıma yüzüme yapışıyor ayıramıyorum![]()
Evet yaa. Ben de saç yağıyla kontrol altına almaya çalışıyorum. Yeni yıkadığım saçlarım yağlı gibi gözüküyor öyle de. Valla isyandayım bu konudaElektirikleniyor kupkuru çalı gibi oldu cansız solgun kırılgan cok dökülüyor yatıştırıcı serum kullanıyorum bırde saç yagı ona rağmen böyle sürmeyince tamamen elektirik çarpmış gibi geziyorum çünkü![]()
Haha evet malesef son gebelik üzerinden baya geçti oğlum 5 yasında oyüzden net hatırlamıyorum ama doğuma kadar gecmeyedebilirEvet yaa. Ben de saç yağıyla kontrol altına almaya çalışıyorum. Yeni yıkadığım saçlarım yağlı gibi gözüküyor öyle de. Valla isyandayım bu konuda5+6 bugün benim. Ne zaman geçer acaba ya
Bu ihtimal beni biraz yıktı…. Ne diyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de her şeyini çekerim vallaHaha evet malesef son gebelik üzerinden baya geçti oğlum 5 yasında oyüzden net hatırlamıyorum ama doğuma kadar gecmeyedebilirbende 7+6 yım bugün
Napalım onlar iyi olsunda biz anneler herşeye katlanıyoruz sağlık olsun herzaman gerisi hallolurBu ihtimal beni biraz yıktı…. Ne diyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de her şeyini çekerim valla![]()
Çatlak kremi olarak ne aldınız acaba?Siveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yokben çatlak kremlerimi de araştırıp aldım isteyen varsa önerebilirim
![]()
Ben takvimi uygulamasını kullanıyorum şimdilik güzel gidiyorKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
"Gün gün gebelik" uygulamasını kullanıyorum ben hoşuma gidiyorKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz