• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba , bende 11 kasım transferiyle pozitif gördüm hayırlısıyla. 4+5 keseyi gördük fakat bi daha gitmedim şuan 5+3 sanırım.
Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Benim daha önce 6 haftada kalp durması var maalesef. Şimdi de içimde hep bir şüphe.
Kasık ağrım vardı geçti , mide bulantılarım vardı geçti. O kadar korkuyorum ki. Belirtileri azalanınız oldu mu hiç yoksa hep aynı seyirde miydi ?

Herkese merhaba , bende 11 kasım transferiyle pozitif gördüm hayırlısıyla. 4+5 keseyi gördük fakat bi daha gitmedim şuan 5+3 sanırım.
Benim daha önce 6 haftada kalp durması var maalesef. Şimdi de içimde hep bir şüphe.
Kasık ağrım vardı geçti , mide bulantılarım vardı geçti. O kadar korkuyorum ki. Belirtileri azalanınız oldu mu hiç yoksa hep aynı seyirde miydi ?
Hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, ilk haftaya göre bende de kasık ağrısı kalmadı mide bulantım hiç yoktu sadece koku hassasiyetim var iyi düşünün iyi olsun insallah☺️ benim ilk hamileliğimde hiç ama hiç belirtim yoktu o yüzden endişe etmeyin 🥰

Hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, ilk haftaya göre bende de kasık ağrısı kalmadı mide bulantım hiç yoktu sadece koku hassasiyetim var iyi düşünün iyi olsun insallah☺️ benim ilk hamileliğimde hiç ama hiç belirtim yoktu o yüzden endişe etmeyin 🥰
Sizcde sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🌸 bakalım neye korkacağımı şaşırdım normalde dünyanın en rahat insanıyım bu konuda engel olamıyorum kendime maalesef

Hayırlı olsun benimde 8 haftada kalp durması vardı Nisan ayında sonlandı gebelik , o gebeliğim sağlıksızmış aşırı uyku yorgunluk halsizlik vardı kafamı kaldıramıyordum . Şimdi yine yorgunluğum var o kadar değil tabi ama yine de acaba aynı şeynolur mu diyorum

Bende belirti yok canım

Kızlar kahve konusunda riskli bir hamilelik süreciniz yoksa günlük 200mg sınırına dikkat edip içebilirsiniz doktorum beni sınırlandırmadı ama arkadaşımın hem düşük geçmişi vardı hem de kanaması vardı ona yasaklamıştı doktoru. Kafeinsiz kahveler maalesef kimyasallar yardımıyla kafeinden arindirildigi için ona da güvenemiyorum o yüzden miktarı azaltıp hayatıma devam ediyorum, hatta bu aralar mideme iyi gelmiyor içmediğim günler bile oluyor☺️
1000094783.webp
Ben genellikle sabahları kahve ile güne başlarım, kafein bebeklerin kalp hızını etkilediği için minicik kalbi sabah sabah hızlı atsın istemiyorum. Bu ürünü kullanıyorum. Doğal yöntemlerle sadece saf su ile kafeinden arındırıldığı belirtilmiş. Diğer ürünlerde nasıl bilmiyorum ama bunu ataştırarak almıştım

Back
X