Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne
6+0 da keseyi gördük haberi aldığımızdan beri zaten beklemedeydik 10 gün sonraya kontrol randevusu verdi kalp atımı duyarız dedi kontrole gelene kadar da ilişki olmasın tedbir amaçlı diye ekledi bende risk almak istemem açıkcası
Yani bugün arkadaşım söyledi onunki erkek ilk haftalardan beri beli ağrırmış. Açıkçası benim de belim ağrıyor içten içe bi tık sevindim. Ben erkek olmasını istiyorum tabiki sağlıklı olması en baştaki duamız.
Benimde önceki hamileligim erkek belim ağrıyordu basından berı bundada öyle erkekte hissediyorum 1 kızım 1 oğlum var cinsiyetin önemi yok ne olursa kabulümüz tabiki ama benim gönlümden geçen kızdı cok seviyorum kız cocuklarını cok sevimliler bakalım hurafeler tutacakmı
Oo bi daha gittiğinde 7+2 olcaksın kesin görürsün balım hiç üzülme betanda maşallah güzelmiş erkek çocuklar büyüyünce bi korumacı oluyor anneyi güzel ama hep çok hareketli olarak mimlenmişler ya sanki onları büyütmek daha zor olacak gibi geliyor bana
Öyle doğru ki kızımdan sonra oglanı görünce dedim Allahım o çocuksa bu ne okadar hareketli ve yaramazki bu sene ana okuluna verdim 2.kez müdüre çıktık şikayetten sınıftada durmuyor cok hareketli enerjisi bitmiyor büyüdükçe düzelir inşallah hep öyle dua ediyorum annemde ondan kızıyor sen hangi cesaret 3. Çocuğu yaptın böyle bır çocuğun varken diyor ama nasip işte
Aynı durumdayım sürekli bulantım var kustumda kac sefer ama hala yiyesim var miğdem yandıkca agrıdıkca yiyorum sonra daha kötü oluyor özellikle akşamları asırı istahlı oluyorum