• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba 💚
Ben yeni üye oldum. Ara ara girip takip ediyordum ama bugün doktor kontrolü de olunca artık kesinleşince üye olayım yeni arkadaşlar edineyim dedim 💚

Bizim biraz sürpriz oldu. Hiç beklemiyorduk. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi 🥰

ilk üç ay nasıl 1 ,1,5 kilo alıyorsunuz ya ben simdiden 2-3 kilo aldım pekte bişey yiyemediğim halde ye yat ye yat bu haldeyiz😂 gebeliği öğrenince otomatik kilo alıyorum ben
en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım

en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım
ben ilk gebeliğimde ilk 3 ay 4 kilo almıstım ama hamileliği toplamda 11 kilo ile bitirmiştim😂yalnız suan yas var metabolızma yavas asırı kabızlık cekıyorum mesela .bakalım bunu kaçla bitirecegım🤲🏻

Bu arada bir şey soracağım kızlar…
Sizin ilk belirtileriniz neydi?
Bende göğüs hassasiyeti var ama başka pek bir şey yok gibi 😅
Üçüncü gebelik olunca her şey aynı olmuyor sanırım 💚

ilk üç ay nasıl 1 ,1,5 kilo alıyorsunuz ya ben simdiden 2-3 kilo aldım pekte bişey yiyemediğim halde ye yat ye yat bu haldeyiz😂 gebeliği öğrenince otomatik kilo alıyorum ben
Ayyy yalnız ben de aynı durumdayım 😅
Daha yeni öğrendim ama sanki vücut hemen ‘tamam kızım, depoluyoruz’ moduna geçti.
Ne doğru düzgün yiyorum ne bir şey ama tartı artıyor 🙈
Her hamileliğimde böyle oluyorum sanırım, öğrenince otomatik +1 kilo 🤣💚

Kizlar ben doktor a gittim ama hala bebege dair birsey yok gs boyu 3.38 mm ama bos gibi suanlik hala sonuc alamadik

Eklentiler

• 1000289484.webp
    1000289484.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 0
Back
X