• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben diyetisyenim ilk 3 ayda 1-1.5 kilo alınması normal 💕
Ben şuan 2.5 kilo almıs gibi görünüyorum tartıda ama karnım cok büyük sanki 5 aylık gibi kabızlıkda var gaz da ondan olabilirmi okadar almamısımdır heralde 😱 yürüyüş de yapıyorum gün içinde de baya aktifim günlük en az 12 13 bin adım genel olarak ta sabahları yürüyüşe çıkıyorum 20 yi gecio bile adım 🥴

en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım
Kuzum veririz yav, zaten 3aylık olalım bi allahın izniyle başlarız pilatese mis gibi enerjimiz de yerine gelicek aktif olucaz, e ilkbahar yaz da geliyor, efil efil gezicez. Bişi olmaz canını sıkmana değmez. Tabi abartmıycaz hiçbir şeyi ama 3aydan sonra rahatlarız baya bunaltma hiç kendini

Ben şuan 2.5 kilo almıs gibi görünüyorum tartıda ama karnım cok büyük sanki 5 aylık gibi kabızlıkda var gaz da ondan olabilirmi okadar almamısımdır heralde 😱 yürüyüş de yapıyorum gün içinde de baya aktifim günlük en az 12 13 bin adım genel olarak ta sabahları yürüyüşe çıkıyorum 20 yi gecio bile adım 🥴
Yemin ederim benim de karnım 5 ay gibi ne zaman bu şişkinlik geçecek diye bekliyorum hem kabızım hem gaz çıkaramıyorum 😏

Back
X