Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ona da kimyasal filtreli diyorlar ben de normalde onu kullanıyorum nemlendirmesi de güzel diğerleri pütür pütür bembeyaz yaptı beni
Yaa detaylı bakmadım aslında çok detay var mesela her gün makyaj yapıyorum hafifte olsa bütüüün çantayı baştan dizmek zor geliyor açıkcası

Kimyasal filtreler bebeğe ne kadar geçiyor hepsinin bir çalışması yok o sebeple güvenli olan minerali öneriyorlar ama belki ilerleyen haftalarda güvenki olanlar varsa takılmasak olur mu bilmiyorum ki
Belki ilk 3 ay daha dikkat etmek gerekiyordur sonra çok sorun olmaz çünkü her şeyde ne kimyasallar var hepsinden sakınmak imkansız

Benim doktorumda promester iğneyi bıraktırdı kalp atışı sonrası ben hala oksapar iğne, progestan, Estrofem, coraspin, folbiol, duphaston kullanıyorum

Kızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı
Ben bunu kullanıyorum cok memnunum korendy sitesinden almistim bir eczacının gebelik dönemi icin onerisiydi beyazlık bırakmıyor

Eklentiler

• 1000114018.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 17
Sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah bugünlerimiz uzamadan gecicek. Her saat zor... Neler yiyorsunuz? Benim midem artık kaşarlı tost almıyor. Sade pilav sade makarna havuç patates sadece yiyebiliyorum.

Kokuyor mu peki hangisi acaba? Bi tane güneş kremini denedim ben o kadar kötü koktu ki bidaha elimi süremedim çok merak ettim hemen bakıyımmm
Biraz üzümlü bir kokusu var çok da beğenmedim kokusunu ama sürülmesi, yüzde emilmesi, bir de daha temiz içerikli olması bakımından hiç yoktan iyidir dedim

Sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah bugünlerimiz uzamadan gecicek. Her saat zor... Neler yiyorsunuz? Benim midem artık kaşarlı tost almıyor. Sade pilav sade makarna havuç patates sadece yiyebiliyorum.
Ah ah inşallah çabucak geçsin ne yesem yanıyor ama genelde sade makarna ve haşlanmış patates yiyebiliyorum. Sabah da simit ve krem peynir, zeytin. O kadar

Ben 11 Kasım'da ameliyat oldum safra kesesini aldırdım sonrası sadece mide ilacı devam etmem gerekiyordu sürpriz hamileliğimi öğrendik oysa ki çocuğumuz olmadığı için tedaviye başlamıştık safra kesesi çıkınca onu aradan çıkartmak istedik rabbim çok büyük mucize gibi geldi bebiş elma biraz bastırıyor birde salatalık gaviscon fayda etmiyor hiç

Çok geçmiş olsun aynı zamanda gözünüz aydın ne güzel bir mucize sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi ben de yaklaşık 2 senedir safrasızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…