- 27 Mart 2025
- 200
- 150
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.541
Geçmiş olsun kuzummmMerhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım
Ayy banada söyle kız bulursan bende aynıKızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı
Nedemek canım benim hezamançok teşekkür ederim amin diyorum güzel duanıza. insallah bebiş bize kendini gösterir rahatlatır
Yaa detaylı bakmadımOna da kimyasal filtreli diyorlar ben de normalde onu kullanıyorum nemlendirmesi de güzel diğerleri pütür pütür bembeyaz yaptı beni
Belki ilk 3 ay daha dikkat etmek gerekiyordur sonra çok sorun olmaz çünkü her şeyde ne kimyasallar var hepsinden sakınmak imkansızKimyasal filtreler bebeğe ne kadar geçiyor hepsinin bir çalışması yok o sebeple güvenli olan minerali öneriyorlar ama belki ilerleyen haftalarda güvenki olanlar varsa takılmasak olur mu bilmiyorum ki
Benim doktorumda promester iğneyi bıraktırdı kalp atışı sonrası ben hala oksapar iğne, progestan, Estrofem, coraspin, folbiol, duphaston kullanıyorumKızlar benim bebiş tüp bebekle oldu ve doktorum progestron iğne, Estrofem ve fitil kullanıyorum. Kan sulandırıc iğneyi tüp bebek doktorum keseyi gördükten sonra bıraktırdı ama kendi takibimi yapan doktor kan sulandırıcıya devam et dedi neye göre anlamadım. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ?
Ben bunu kullanıyorum cok memnunum korendy sitesinden almistim bir eczacının gebelik dönemi icin onerisiydi beyazlık bırakmıyorKızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı
Sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah bugünlerimiz uzamadan gecicek. Her saat zor... Neler yiyorsunuz? Benim midem artık kaşarlı tost almıyor. Sade pilav sade makarna havuç patates sadece yiyebiliyorum.Başedemiyorumbende de normalde yıllardır antral gastrit+reflü+mide fıtığı vardı. Gebelikle daha kötü oldu. Artık kusarken asit kusuyorum, boğazım yemek borum o kadar yıpranmış ki kan geliyor bazen sabahları da sarı safra kusuyorum. normalde mide koruyucu vermiyorlar ama dün doktorum yazdı bana, umarım zararı olmaz. O biraz iyi geldi. Gaviscon artık etki etmiyor.
Biraz üzümlü bir kokusu var çok da beğenmedim kokusunu ama sürülmesi, yüzde emilmesi, bir de daha temiz içerikli olması bakımından hiç yoktan iyidir dedimKokuyor mu peki hangisi acaba? Bi tane güneş kremini denedim ben o kadar kötü koktu ki bidaha elimi süremedim çok merak ettim hemen bakıyımmm
Ah ah inşallah çabucak geçsinSizi çok iyi anlıyorum. Inşallah bugünlerimiz uzamadan gecicek. Her saat zor... Neler yiyorsunuz? Benim midem artık kaşarlı tost almıyor. Sade pilav sade makarna havuç patates sadece yiyebiliyorum.
Simit yakmıyor mu ya beni mahvediyor susamı ben sadece tostAh ah inşallah çabucak geçsinne yesem yanıyor ama genelde sade makarna ve haşlanmış patates yiyebiliyorum. Sabah da simit ve krem peynir, zeytin. O kadar
Evet yakıyor ama midem tiksinmeden daha rahat alıyor simitiSimit yakmıyor mu ya beni mahvediyor susamı ben sadece tost
Susam mahvediyor mu cidden aa, ben de ne zaman midem yansa canım susam istiyor böyle sanki o bastırıyorSimit yakmıyor mu ya beni mahvediyor susamı ben sadece tost
Ben de böyle diyorum, böyle diye diye az kaldı he kuzum valla rahatlıcazBelki ilk 3 ay daha dikkat etmek gerekiyordur sonra çok sorun olmaz çünkü her şeyde ne kimyasallar var hepsinden sakınmak imkansız
Bahanesi olur ya ne güzelYaa detaylı bakmadımaslında çok detay var mesela her gün makyaj yapıyorum hafifte olsa bütüüün çantayı baştan dizmek zor geliyor açıkcası
Mis gibi ya daha ne olsun, ruh gibi yapmayan her güneş kremi canımızdırBiraz üzümlü bir kokusu var çok da beğenmedim kokusunu ama sürülmesi, yüzde emilmesi, bir de daha temiz içerikli olması bakımından hiç yoktan iyidir dedim
Ben 11 Kasım'da ameliyat oldum safra kesesini aldırdım sonrası sadece mide ilacı devam etmem gerekiyordu sürpriz hamileliğimi öğrendik oysa ki çocuğumuz olmadığı için tedaviye başlamıştık safra kesesi çıkınca onu aradan çıkartmak istedik rabbim çok büyük mucize gibi geldi bebiş elma biraz bastırıyor birde salatalık gaviscon fayda etmiyor hiçBaşedemiyorumbende de normalde yıllardır antral gastrit+reflü+mide fıtığı vardı. Gebelikle daha kötü oldu. Artık kusarken asit kusuyorum, boğazım yemek borum o kadar yıpranmış ki kan geliyor bazen sabahları da sarı safra kusuyorum. normalde mide koruyucu vermiyorlar ama dün doktorum yazdı bana, umarım zararı olmaz. O biraz iyi geldi. Gaviscon artık etki etmiyor.
Çok geçmiş olsun aynı zamanda gözünüz aydın ne güzel bir mucizeBen 11 Kasım'da ameliyat oldum safra kesesini aldırdım sonrası sadece mide ilacı devam etmem gerekiyordu sürpriz hamileliğimi öğrendik oysa ki çocuğumuz olmadığı için tedaviye başlamıştık safra kesesi çıkınca onu aradan çıkartmak istedik rabbim çok büyük mucize gibi geldi bebiş elma biraz bastırıyor birde salatalık gaviscon fayda etmiyor hiç
Ya valla susam mı simidin kendisi mi bilmiyorum ama mayalı olan şeyler mideye hiç gelmiyor ben de gastrit reflü var poğaça vs hiç yiyememSusam mahvediyor mu cidden aa, ben de ne zaman midem yansa canım susam istiyor böyle sanki o bastırıyorya da kendime bahane arıyorum
Selam bence 6+2yim resmen 2 gün önce uyku halim halsizliğim son buldu normal miBenim 7.haftaya başlarken başladı. 5.haftada gebeliğe dair sadece idrar sıkışması hissediyordum kıymetini bilememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?