• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde saç dökülmem baya arttı ya. Acaba diyorum demir eksikliğinden mi takviye de alamıyoruz ya şimdi. İnsanın canı sıkılıyor gerçekten
Kuzum doktoruna söyle bence, normalde saçların ve tırnakların güçlenmesi lazım eğer dökülme arttıysa demirin azalması çok olabilir, bikan tahlili ister belki senden ya da takviye yazar

Hayırlısıyla şu ilk üç ayı atlatıp takviyelere başlasak rahat edicez
Bu arada multivitamin almaya başlayanlar da var benim doktorum sadece d vit ve folik asiti devam ettiriyor ben kas ağrılarım çok dediğim için magnezyuma da başlattı, bi de kuzum 10gün sonra tekrar çağırdı kan tahlili ve idrar tahlili için sonrasında da bi ay sonra artık görüşürüz dedi, bence 10gün sonra yeni takviyeler vericek kan sonuçlarına göre. Senin doktorun bi şey söyledi mi

Bu arada multivitamin almaya başlayanlar da var benim doktorum sadece d vit ve folik asiti devam ettiriyor ben kas ağrılarım çok dediğim için magnezyuma da başlattı, bi de kuzum 10gün sonra tekrar çağırdı kan tahlili ve idrar tahlili için sonrasında da bi ay sonra artık görüşürüz dedi, bence 10gün sonra yeni takviyeler vericek kan sonuçlarına göre. Senin doktorun bi şey söyledi mi
Benimki sadece folik asit ve kan sulandırıcı kullandırıyor kuzu ilk 12 hafta başka bi şey önermiyorum dedi baya araştırdım en son güvenip kendimi doktoruma teslim ettim 😁 bende haftaya gidicem kan ve idrar ver öyle gel dedi heralde bana da başlar iki hafta sonra diye düşünüyorum. Seninle günlerimiz yakın zaten bakalım ne diyecek doktorlarımız

Kuzum doktoruna söyle bence, normalde saçların ve tırnakların güçlenmesi lazım eğer dökülme arttıysa demirin azalması çok olabilir, bikan tahlili ister belki senden ya da takviye yazar
Zaten kansızlık çıktı kuşum ama ilaç kullanman doğru olmaz ilk 12 hafta bebeğin iç organları oluşuyor zararlı olabilir dedi bide mide bulantını artırır dedi

Kızlar duş aldıkdan sonra pembe akıntı oluyor ya kafayı yicem normal mi progestan kullanıyorum duş alana kadar kaç haftadır maşallah akıntım yokdu bidaha duş almıcam bu gidişle neden acaba yaa

Benimki sadece folik asit ve kan sulandırıcı kullandırıyor kuzu ilk 12 hafta başka bi şey önermiyorum dedi baya araştırdım en son güvenip kendimi doktoruma teslim ettim 😁 bende haftaya gidicem kan ve idrar ver öyle gel dedi heralde bana da başlar iki hafta sonra diye düşünüyorum. Seninle günlerimiz yakın zaten bakalım ne diyecek doktorlarımız
10+4 teyim bende merak ettim kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz acaba

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Bugun 8+0 bulantım çok azaldı ve kasık ağrım neredeyse yok ve geçen hafta kasıklarımda dolgunluk vardı şimdi belirli belirsiz bir dolgunluk var. Acaba bir şey mi oldu diye endişe ediyorum. Sizde de böyle oldu mu ?

Back
X