- 7 Ocak 2025
- 185
- 38
- 13
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.601
İnşallahhhh canım stres olma olumlu düşünHemen hatırladım seniumarım sağlıklıdır ve sağ salim güzel olur çok stresliyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhh canım stres olma olumlu düşünHemen hatırladım seniumarım sağlıklıdır ve sağ salim güzel olur çok stresliyim
![]()
Kuzum doktoruna söyle bence, normalde saçların ve tırnakların güçlenmesi lazım eğer dökülme arttıysa demirin azalması çok olabilir, bikan tahlili ister belki senden ya da takviye yazarKızlar benimde saç dökülmem baya arttı ya. Acaba diyorum demir eksikliğinden mi takviye de alamıyoruz ya şimdi. İnsanın canı sıkılıyor gerçekten
Bu arada multivitamin almaya başlayanlar da var benim doktorum sadece d vit ve folik asiti devam ettiriyor ben kas ağrılarım çok dediğim için magnezyuma da başlattı, bi de kuzum 10gün sonra tekrar çağırdı kan tahlili ve idrar tahlili için sonrasında da bi ay sonra artık görüşürüz dedi, bence 10gün sonra yeni takviyeler vericek kan sonuçlarına göre. Senin doktorun bi şey söyledi miHayırlısıyla şu ilk üç ayı atlatıp takviyelere başlasak rahat edicez
Aynen yaaaHayırlısıyla şu ilk üç ayı atlatıp takviyelere başlasak rahat edicez
Benimki sadece folik asit ve kan sulandırıcı kullandırıyor kuzu ilk 12 hafta başka bi şey önermiyorum dedi baya araştırdım en son güvenip kendimi doktoruma teslim ettimBu arada multivitamin almaya başlayanlar da var benim doktorum sadece d vit ve folik asiti devam ettiriyor ben kas ağrılarım çok dediğim için magnezyuma da başlattı, bi de kuzum 10gün sonra tekrar çağırdı kan tahlili ve idrar tahlili için sonrasında da bi ay sonra artık görüşürüz dedi, bence 10gün sonra yeni takviyeler vericek kan sonuçlarına göre. Senin doktorun bi şey söyledi mi
Zaten kansızlık çıktı kuşum ama ilaç kullanman doğru olmaz ilk 12 hafta bebeğin iç organları oluşuyor zararlı olabilir dedi bide mide bulantını artırır dediKuzum doktoruna söyle bence, normalde saçların ve tırnakların güçlenmesi lazım eğer dökülme arttıysa demirin azalması çok olabilir, bikan tahlili ister belki senden ya da takviye yazar
Artmadı da devam etti benim 1 ay kadar 1 hafta önce bitti.Kızlar progestandan sonra lekelenmesi artan oldu mu ?
Devam ettikçe insan geriliyor ya aman karnım mi ağrıyor aman arttı mı aman rengi koyulasti mi derken bir de hamilelik hormonları ve progestan mahvetti beniArtmadı da devam etti benim 1 ay kadar 1 hafta önce bitti.
Sade makarna. Sade pilav. Sade kek.Kızlar siz ne yiyorsunuz gün içerisinde bütün yemekler kusmamı getiiriyırrr ağlıycam
10+4 teyim bende merak ettim kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz acabaBenimki sadece folik asit ve kan sulandırıcı kullandırıyor kuzu ilk 12 hafta başka bi şey önermiyorum dedi baya araştırdım en son güvenip kendimi doktoruma teslim ettimbende haftaya gidicem kan ve idrar ver öyle gel dedi heralde bana da başlar iki hafta sonra diye düşünüyorum. Seninle günlerimiz yakın zaten bakalım ne diyecek doktorlarımız
Bi tane kaybımız var canım önlem amaçlı kullanıyorum10+4 teyim bende merak ettim kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz acaba
çok geçmiş olsunBi tane kaybımız var canım önlem amaçlı kullanıyorum
Lütfen cevap verin sizdede oluyormuKızlar duş aldıkdan sonra pembe akıntı oluyor ya kafayı yicem normal mi progestan kullanıyorum duş alana kadar kaç haftadır maşallah akıntım yokdu bidaha duş almıcam bu gidişle neden acaba yaa
Sıcak suyla mı alıyosunuz duşu biraz daha ılık-soğuk arası alsanızKızlar duş aldıkdan sonra pembe akıntı oluyor ya kafayı yicem normal mi progestan kullanıyorum duş alana kadar kaç haftadır maşallah akıntım yokdu bidaha duş almıcam bu gidişle neden acaba yaa
Ayyy ben hep tuzlu bişey yiğesim geliyor ama yakınımda büyüğüm yok yapsın kendim kalkıp yaparken çok zorlanıyorum yaaaSade makarna. Sade pilav. Sade kek.
Ah yaBurda Güneş kremi konuşulurken,
Ben 5 gündür duş almamış, her an kusmaya hazır olacak şekilde saçlar toplu, yanımda kova.