• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr benim canım hep tuzlu ve ekşili şeyler çekiyorr sizde durum nasıllk
Normalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaire

Ama canım sürekli tatlı çekiyor

Acaba hurafe olsa da cinsiyet belirtisi midir ekşi veya tatlı aşermek ☺️

Normalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaire

Ama canım sürekli tatlı çekiyor

Acaba hurafe olsa da cinsiyet belirtisi midir ekşi veya tatlı aşermek ☺️
Ben de eskiden her yemekten sonra tatlı yeme ihtiyacı yaşardım gofret bile olsa bir şey yerdim tatlıyla aramıza mesafe girdi….. hiç canım istemiyor ekşiyi aman aman istemiyor genel olarak bir şey istemiyor😂😂

Valla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değil
Benimde erkek tipi dökülme bu arada.İlaçları kesmiştik önceden hamilelikte hiç saçın dökülmez dedi doktor deli gibi dökülüyor

6. Haftanın ortası başladı.Teşekkür ederim 🥰 ama farkediyorum kalabalık ortamlarda bulantılarım oluyor benim
Bende hiç belirti yoktu. Göğüslerim falan da yumuş yumuştu. Bugün göğüslerim sertleşti acımaya başladı koku hassasiyetim de başladı. Ufaktan belirti göstermeye başladım 😅 şimdi biraz biraz sanırım gebeyim gerçekten demeye başladım.

Hamiş arkadaşlarım sizin de ağzınızda metalik bir tat gibi acı tat var mı? Ben yediklerimden hiç keyif almıyorum bu tattan dolayı
Benim bugün 7+0. İlk defa bu sabah çok hafif bir bulantım olur gibi oldu ve garip gelecek ama sanki ağzımda kan tadı vardı. İğrenç bir histi.

Herkese selamm , ben ishal ve uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Son 1 haftadır toplam 10 saat uyumamışımdır. Dün gece 12 de yatıp 2.5ta uyandım o saat bu saat hala 1 gr uyku uyuyamadım. Üstüne gece ishaldim mahvoldum bugunde hiç bir şey yiyemedim haliyle başım çatlıyor. Bunları yaşayan oldu mu normal mi çok korkuyorum

Back
X