- 21 Ekim 2025
- 288
- 137
- 18
- 24
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.621
Evet bidaha öyle yapayım aslında çokda sıcak değildi ama inşallah kesilir bi an önceSıcak suyla mı alıyosunuz duşu biraz daha ılık-soğuk arası alsanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bidaha öyle yapayım aslında çokda sıcak değildi ama inşallah kesilir bi an önceSıcak suyla mı alıyosunuz duşu biraz daha ılık-soğuk arası alsanız
Sıcak sudan, buhardan, karna su torbası vs yapmaktan kaçının bence inşallah kesilirEvet bidaha öyle yapayım aslında çokda sıcak değildi ama inşallah kesilir bi an önce
İnşallah yaaSıcak sudan, buhardan, karna su torbası vs yapmaktan kaçının bence inşallah kesilir![]()
BenimdeKızlarr benim canım hep tuzlu ve ekşili şeyler çekiyorr sizde durum nasıllk
Normalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaireKızlarr benim canım hep tuzlu ve ekşili şeyler çekiyorr sizde durum nasıllk
Duşunuzu sicak almayın ondan olabilir. Fazla sicak su önerilmiyorKızlar duş aldıkdan sonra pembe akıntı oluyor ya kafayı yicem normal mi progestan kullanıyorum duş alana kadar kaç haftadır maşallah akıntım yokdu bidaha duş almıcam bu gidişle neden acaba yaa
Salatalık elma çubuk kraker bile midemi yakıyorKızlar siz ne yiyorsunuz gün içerisinde bütün yemekler kusmamı getiiriyırrr ağlıycam
Benim de var kahverengi akıntım ya doktor bana progestan vermedi 4 gündür devam ediyor ben de korkuyorumDevam ettikçe insan geriliyor ya aman karnım mi ağrıyor aman arttı mı aman rengi koyulasti mi derken bir de hamilelik hormonları ve progestan mahvetti beni![]()
Ben de eskiden her yemekten sonra tatlı yeme ihtiyacı yaşardım gofret bile olsa bir şey yerdim tatlıyla aramıza mesafe girdi….. hiç canım istemiyor ekşiyi aman aman istemiyor genel olarak bir şey istemiyorNormalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaire
Ama canım sürekli tatlı çekiyor
Acaba hurafe olsa da cinsiyet belirtisi midir ekşi veya tatlı aşermek![]()
6. Haftanın ortası başladı.Teşekkür ederimBulantılarınız kaçıncı haftada başladı acaba. Bu arada sağlıkla gecirirsiniz bu sureci umarim![]()
Benimde erkek tipi dökülme bu arada.İlaçları kesmiştik önceden hamilelikte hiç saçın dökülmez dedi doktor deli gibi dökülüyorValla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değil
Bende hiç belirti yoktu. Göğüslerim falan da yumuş yumuştu. Bugün göğüslerim sertleşti acımaya başladı koku hassasiyetim de başladı. Ufaktan belirti göstermeye başladım6. Haftanın ortası başladı.Teşekkür ederimama farkediyorum kalabalık ortamlarda bulantılarım oluyor benim
Benim hep tatlıKızlarr benim canım hep tuzlu ve ekşili şeyler çekiyorr sizde durum nasıllk
Kaçıncı hafta sizinBende hiç belirti yoktu. Göğüslerim falan da yumuş yumuştu. Bugün göğüslerim sertleşti acımaya başladı koku hassasiyetim de başladı. Ufaktan belirti göstermeye başladımşimdi biraz biraz sanırım gebeyim gerçekten demeye başladım.
Bugün 5+5 olmalıyımKaçıncı hafta sizin
Benim bugün 7+0. İlk defa bu sabah çok hafif bir bulantım olur gibi oldu ve garip gelecek ama sanki ağzımda kan tadı vardı. İğrenç bir histi.Hamiş arkadaşlarım sizin de ağzınızda metalik bir tat gibi acı tat var mı? Ben yediklerimden hiç keyif almıyorum bu tattan dolayı