• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selamm , ben ishal ve uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Son 1 haftadır toplam 10 saat uyumamışımdır. Dün gece 12 de yatıp 2.5ta uyandım o saat bu saat hala 1 gr uyku uyuyamadım. Üstüne gece ishaldim mahvoldum bugunde hiç bir şey yiyemedim haliyle başım çatlıyor. Bunları yaşayan oldu mu normal mi çok korkuyorum
Canım geçmiş olsun acaba başka bir hastalık mı denk geldi ishal de varsa bu aralar salgın var hep malum

Kızlar bu ay 20 iş günüydü. Saydım 10 günü raporluymuşum 😬 bulantıların, yanmaların geçeceği yok. (9+2’yim) Onun dışında da baş ağrılarım, bayılacak gibi olma, baş dönmesi, böbrek taşlarım vs. Ayakta durmakta gerçekten zorlanıyorum. Bari direkt heyet raporu mu sorsam diyorum doktora. Tersler mi bilemedim. Hiç 30-40 günlük heyet raporu alabilen oldu mu bu süreçte?

Kızlar bu ay 20 iş günüydü. Saydım 10 günü raporluymuşum 😬 bulantıların, yanmaların geçeceği yok. (9+2’yim) Onun dışında da baş ağrılarım, bayılacak gibi olma, baş dönmesi, böbrek taşlarım vs. Ayakta durmakta gerçekten zorlanıyorum. Bari direkt heyet raporu mu sorsam diyorum doktora. Tersler mi bilemedim. Hiç 30-40 günlük heyet raporu alabilen oldu mu bu süreçte?
İlaca rağmen azalmıyor mu :(

Normalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaire

Ama canım sürekli tatlı çekiyor

Acaba hurafe olsa da cinsiyet belirtisi midir ekşi veya tatlı aşermek ☺️
Bir arkadaşım hep tatlı aşermiş ve cinsiyet erkek olmuş,, başka bir arkadaşım da ekşi aşerip kız olmuş hurafe yani:)

Niye terslesin. Bu teknik olarak mümkünse başvurun hemen. Ben evde yataktan kalkamiyorum sizin işe gitmeniz mucize. Kimbilir nasıl zorluyorsunuz kendinizi.

Niye terslesin. Bu teknik olarak mümkünse başvurun hemen. Ben evde yataktan kalkamiyorum sizin işe gitmeniz mucize. Kimbilir nasıl zorluyorsunuz kendinizi.
Umarım mümkündür. Şansımı deneyeceğim. Çarşamba kontrole gidince soracağım. Çok zorluyorum. Evet işim masa başı ama koşturması, zihin yorgunluğu bu durumdayken hiç çekilecek gibi değil. Lavabolar uzak, yanımda poşetle geziyorum her an kusarım diye.

Bugün 9-5 tansiyon çıkınca anladım ki bu bulantılarla savaşırken vücudum susuz ve tuzsuz kalmış. 2 zeytin yedim resmen gözüm açıldı. Ha gaz yapti o ayrı, zaten her şeyde gaz çıkarıyorum. Ardından da tuzlu bir ayran yaptım ve içtim. Ayranı biraz sulu yaptım çünkü daha önce yoğurt çorbası midemi yakmıştı korktum. Enerji içeceği içmiş gibiyim. Peynirler midemi yakıyor, yarın kendim sütten taze lor peyniri deniycem. Endüstriyel olmadığı için umarım midemi yakmaz.
Muz kesinlikle midem kaldırmıyor, kusuyorum. Ama taze muzlu süt icebildim. Sanırım süt dengeledi. Bulantısı olan arkadaşlara fikir olarak paylaşıyorum.

Back
X