- 3 Kasım 2025
- 44
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.801
Sağol balımmmArkadaşlar su içmekte.zorlananlar ayran, içine taze zencefil/ limon koyulmuş sular içmeye çalışın inşallah şifa olur.
Teşekkür ederimmmYaa yerimm aşkımm hoşgeldiniz bebişlee
Biz de geçen hafta gittik şimdi iki hafta var bir dahaki kontrole zaman hiç geçmiyorBen en son 2 hafta önce gördüm ve 2 hafta daha var gitmemesizin de mi öyle
Ayyy ben de mandalinanın kokusuna kaç gündür bayılıyorum bi de dolaptan soğuk soğuk olunca üfffHiç bişey yemiyorum ki mide bulantımı mandalina kesiyor onu fazla yiyorım amabaşka bişey yok canım istemiyo zorluyorum yin kendimi ama genel olarak isteksizim. Birde evde çocuk var dısardan söylüyoruz yanına ufak bi çorba yapıyoruz nereye kadar böyle olcak bakalım bi toparlanmam lazım yemek yapcam diye bişeyler çıkardım tezgaha ve gttım uyudum
Bu haftalarda düşük olursa da kromozom hatasından olur sıkmayın canınızı yok yere vicdan azabı çektirmeyin kendinizekızlar moralim çok bozuk 8+3üm dün başka bir şeye çok üzüldüm ağladım streslendim, bu sabaha da belirtilerim kaybolmuş uyandım ne kasık ağrım var ne bulantım.içim içimi yiyor ya bi şey olmuşsa diye.hoof hof
Sağlıklı olsunlar da insan da merak ediyorBiz de geçen hafta gittik şimdi iki hafta var bir dahaki kontrole zaman hiç geçmiyor
Benimde öyle oldu ya tam adet günümde başladı lekelenme bir önceki ay olmadı ama bu ay oldu acaba ilgisi var mıdır diye düşünmüştüm ben deKanama alanı yokmuş şükür. Benim ilk lekelenmem de tam adet günüm olmuştu, vücut kabullenemiyor sanırım
Benim de bazen gidiyor belirtilerim mide bulantım göğüs hassasiyeti ve yorgunluk hissi. Çok iyi oluyorum bazı günler. Okuduğum kadarıyla burdaki bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı bir durum normal olarak karşılanıyor. Canınızı sıkmamaya endişeme etmemeye çalışın, bebişiniz sağlıklı ise sizledir bırakmazkızlar moralim çok bozuk 8+3üm dün başka bir şeye çok üzüldüm ağladım streslendim, bu sabaha da belirtilerim kaybolmuş uyandım ne kasık ağrım var ne bulantım.içim içimi yiyor ya bi şey olmuşsa diye.hoof hof
Aa sen fetal dna verdin mi ben daha vermedim ya 12. Haftada yaptırayım diyorum geç kalmam umarımNormalde perinatoloji doktoruna 12.haftada gidicem o cinsiyete bakarız detaylıca dedi10gün sonra da normal doktoruma gidicem o zaman da nıpt sonuçları çıkar muhtemelen heyecanlıyım çok
Evet genelde onu veriyorlarmış ama bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Dut kurusunu yarın alıp deneyeyim çok teşekkürler :)Bana monurol saşe vermisti doktor 1 hafta sonra idrar testi verdim temizlenmisti enfeksiyon. Sanırım gebelikte sık sık olan bir durum amadut kuruşunu kaynatıp icmeye iyi diyorlardı burada forumlarda ama doktoruma soramadigim için deneyemedim ben
teşekkür ederimBenim de bazen gidiyor belirtilerim mide bulantım göğüs hassasiyeti ve yorgunluk hissi. Çok iyi oluyorum bazı günler. Okuduğum kadarıyla burdaki bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı bir durum normal olarak karşılanıyor. Canınızı sıkmamaya endişeme etmemeye çalışın, bebişiniz sağlıklı ise sizledir bırakmaz
bişey yiyemiyosan miden bulanıyosa iyi geliyosa iç vitamin almış olursunAynen bende soğuk içiyorum baya iyi geliyor bu ara meyve suyuna alıştım bırakmam lazım yaaa
Evet doktorum da öyle dedi bir şekilde zorla içeceksin diye. Zorlamaya çabalıyorum artık.Bende yoğurt yiğemiyom iğrenç geliyor biryerde görmüştüm aslında miğde bulantımızı su içerek giderebilirmişiz bol su tüketimi
Ben hamilelik öncesi de çok sık olurdum o zaman solgarın cranberryisini içmeye başladım ve o bana çok iyi gelmişti. Tedavi edici değil de koruma amaçlı gerçekten işe yarıyordu. Doktora her seferinde sormayı unutuyorum kullanabilir miyim diye sizin de aklınızda olsun doktorunuza sorabilirsinizEvet genelde onu veriyorlarmış ama bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Dut kurusunu yarın alıp deneyeyim çok teşekkürler :)
Benimde ilk lekelenmem adet günümde oldu durdu çok korktum ama bende bi yerde okumuştum olabiliyormuş adet zamanlarında diye istirahat edecegız böyle durumlardaBenimde öyle oldu ya tam adet günümde başladı lekelenme bir önceki ay olmadı ama bu ay oldu acaba ilgisi var mıdır diye düşünmüştüm ben de
Ben doktoruma soramadıgim icin denemedim dediğim gibi ama sadece burda bir iki başlıkta gördüm isterseniz doktorunuza danışın bir zarari var mıdır yok mudur bilmiyorumEvet genelde onu veriyorlarmış ama bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Dut kurusunu yarın alıp deneyeyim çok teşekkürler :)
Esime diyorum ki hem canim yemek istiyor hemde gorunce tiksiniyorum o da delirecek az kaldiAyy evet yaaa ağlıycam
Of o da cok kotuukız o yine iyi soğan kokusu duymak istemiyorum başkası bile yapsa getirse ben ısıtınca yiyemiyorum
asla köfte et ve kıyma ile yapılan yemekler görmek istemiyorum gördüğüm an öğürüyorum isimlerini duymam da yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?