Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana da çok az akıntı geldiii doktor progesteron yazdıı ama sonra geçti geçince doktora yazdım yinede alayım mı tekrar lekelenme olursa alırsın olmazsa alma hapı dedi

Günaydin ben 9+2 oldum hani arada ince bir akıntı oluyor ya yumurta akı gbı.. Benim o hafıf sarımsı artık kafama takılıyor sizde de oldu mu tam sarı da değil nasıl desem ama sarımsı oldu bikaç gündür basına gelen var mı

Kuzum kokusu falan var mı, enfeksiyon ya da iltihap kapmış olabilir misin normalde rengi beyaz ya da şeffaf olur ya rengi ve kokusu değişince enfeksiyon olabilir derler

Benim oldu korkutmak istemem sizi ama kanama alanı olunca oluyor galiba kanamayla beraber pıhtı atıldı benden. İki parmak kalinliginda birseydi büyüktü. Ama cok şükür bebeklerime birsey olmadı. İki bebisimde benimle

Ben de şuraya yerimi alayım. Tahmini doğum tarihim 23 temmuz inşallah listeye adımızı nasıl ekliyoruz o kısmı anlamadım ben?

bende de sarımtırak renk bir akıntı oldu doktor normal dedi canım merak etme. kırmızı kahverengi olmadığı sürece bir de kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı olmazmış

Kuzum kokusu falan var mı, enfeksiyon ya da iltihap kapmış olabilir misin normalde rengi beyaz ya da şeffaf olur ya rengi ve kokusu değişince enfeksiyon olabilir derler
Valla öyle midem bulanıyor ki kokısunu falan bakmadım kendimden bile tiksiniyorum bide progestan fitil kullanıyorum onun kalıntılarını idrarımda görmek falan tahammül edemediğim bir nokta sanırım kokusuz ama o anlarda ben zaten kulak göz hepsi iptal haldeyim

bana da çok az akıntı geldiii doktor progesteron yazdıı ama sonra geçti geçince doktora yazdım yinede alayım mı tekrar lekelenme olursa alırsın olmazsa alma hapı dedi
Ben de dün akşam aldım ilkini. Cuma günü randevum var. O gün gittiğimde tekrar soracağım. Bi kanama alanı falan görünmüyorsa almayacağım sanırım. Siz de bir süre almış mıydınız?

bende de sarımtırak renk bir akıntı oldu doktor normal dedi canım merak etme. kırmızı kahverengi olmadığı sürece bir de kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı olmazmış
Yarın gideceğim zaten herşeyden bir anlam çıkarıyoruz çok yorucu göğüs hassasiyetim de azaldı gbı, kendime diyorum ki uykun hala var bebek seninle

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim nasibinse eğer herşey yolundadır nasibin değilse ne yaparsan yap olmaz güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar selam, aranızda progestan dex iğne olan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız ya da kullanacaksınız?

Ben de dün akşam aldım ilkini. Cuma günü randevum var. O gün gittiğimde tekrar soracağım. Bi kanama alanı falan görünmüyorsa almayacağım sanırım. Siz de bir süre almış mıydınız?
benim leke saat 12 ile 2 arası gelmişti doktora 4 de randevum vardı eve geldimm 8 gibi geçmişti o gece almadım sabahta leke yoktu doktora yazdım alma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…