• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

11/14 hafta için taramasına randevuyu perinatolojiden mi alcağım onu tam anlamadım. Kahramanmaraş ya da Gaziantep’te önereceğiniz yer var mı kızlar🙏🏻🙏🏻🥹
Bunu bende merak ediyorum 11-12. Haftada gidecektim yukarda bir arkadaş 12. Haftada perinatolojiye gideceğim demiş normal takipli drumuza değilde perinatolojiye mi girmek gerekiyor

10+6 dan tüm hamişlere selamlar belim hala ağrıyor ve sol alt bacağıma kadar vuruyor 6. Haftadan beri devam ediyor ne zaman geçecek bilmiyorum var mı benzer şeyler yaşayan 🥺

Tamam çok teşekkür ederim. Ben de sorayım o halde doktora 😊
Benimde var kahverengi akıntım ama bana vermedi ilaç. Dinlen ağır kaldırma ilişki olmasın geçer dedi kanama alanı yok dedi. Kırmızı olursa haberleşelim dedi olmadı çok şükür açıldı rengi git gide akıntının da hala devam ediyor ama ilk zamanlardaki gibi koyu değil. İzlediğim dr videolarında da kahverengi akıntıyı olağan buluyorlar

@ Herseydenbitutam Herseydenbitutam

merhaba aranıza yeni katılıyorum sat 27 eylül fakat geç olduğu için doktorum 17 ekim diye düzeltti. kese görünümü 5+3, bebek ve kalp atışı 6+1

tahmini doğum 24 temmuz 2026, 31 yaşındayım ilk çocuk inşallah :) şu anda 7+4'deyiz haftaya perşembe tekrar randevum var inşallah her şey yolundadır.

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
Nasıl insan bunlar ben anlamıyorum gerçekten ya :KK12: buşantı için dr ilaç vermedi mi kuzum sana

Ayran ve çubuk kraker sürekli yanında taşı ve bol su. Ben de kötüledim bir kere ilk ölçülen tansiyonum 70-35 di. Hep yanımda ayran su çubuk kraker üçlüsü taşıyorum insan toparlanamiyor hemen. Rapor alsaydınız keşke.

Kızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya

Cok cok gecmis olsun. Yediklerinizden bir sey mi agir geldi? Insallah izin olayini cözersiniz.

Kızlar 5+5teyim aşırı açlık çekiyorum 1 saat önce yemek yemiş olsamda sürekli bir açlık var midem sanki içi boşcasına kazınmaktan yanıyor normal mi benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum sürekli bir şeyler yeme isteği beni delirtiyor 🤦🏼‍♀️

Bunu bende merak ediyorum 11-12. Haftada gidecektim yukarda bir arkadaş 12. Haftada perinatolojiye gideceğim demiş normal takipli drumuza değilde perinatolojiye mi girmek gerekiyor
Perinatologa gitmeye gerek yok canim, detayli ultrasonda 20li haftalarda perinatologa gidiliyor. Normal kadin doğumcu 2li 3lu testler yapar

Nasıl insan bunlar ben anlamıyorum gerçekten ya :KK12: buşantı için dr ilaç vermedi mi kuzum sana
Prilam günde 4 tane kullanıyorum ama hiçbir etki göremedim maalesef :/
Ayran ve çubuk kraker sürekli yanında taşı ve bol su. Ben de kötüledim bir kere ilk ölçülen tansiyonum 70-35 di. Hep yanımda ayran su çubuk kraker üçlüsü taşıyorum insan toparlanamiyor hemen. Rapor alsaydınız keşke.
Of sizinki daha fenaymış :( ikisi de midemi bulandırdığı için yiyip içemiyorum. Su da zorla içmeye çabalıyorum ama sonu kusma oluyor genelde. Bugüne rapor aldım, yarın kendi doktoruma randevum var ondan da isteyeceğim.
Cok cok gecmis olsun. Yediklerinizden bir sey mi agir geldi? Insallah izin olayini cözersiniz.
Teşekkürler canım, yok zaten dokunacak diye hiç ağır bir şey yemedim akşam en son yarım elma yemiştim. Sonra uykudan uyandıran şiddetli kusmalar başladı. İnşallah ya yarın kendi doktoruma danışacağım rapor işini

Prilam günde 4 tane kullanıyorum ama hiçbir etki göremedim maalesef :/

Of sizinki daha fenaymış :( ikisi de midemi bulandırdığı için yiyip içemiyorum. Su da zorla içmeye çabalıyorum ama sonu kusma oluyor genelde. Bugüne rapor aldım, yarın kendi doktoruma randevum var ondan da isteyeceğim.

Teşekkürler canım, yok zaten dokunacak diye hiç ağır bir şey yemedim akşam en son yarım elma yemiştim. Sonra uykudan uyandıran şiddetli kusmalar başladı. İnşallah ya yarın kendi doktoruma danışacağım rapor işini
Saglikli günlerimize sükretmeyi ögreniyoruz. Sagligima kavusunca her güne her yedigim lokmaya sükredecegim. Ne kadar büyük bir farkindalik imtihanindan geciyoruz.
Bana da hic bir meyve iyi gelmiyor artik. Tansiyonum düsmesin diye dün dilime tuz dokundurdum.

Back
X