- 27 Mart 2025
- 261
- 173
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.901
Ayy vallahi bütün hurafeler bende erkek hayirli olsunHayır canım benim kızımın kesesi uzun ovaldi girinti çıkıntı vardı fasulye gibi.. Yani bu hurafe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy vallahi bütün hurafeler bende erkek hayirli olsunHayır canım benim kızımın kesesi uzun ovaldi girinti çıkıntı vardı fasulye gibi.. Yani bu hurafe
Ayy vallahi nasıl başa çıkıcaz nilmiyom bemim suratımın heryerinde çıktı çok acıyorlarrrbende de arttı biraz maalesef çene bölgesinde özellikle
Hoşgeldin canım benimmm admin ekliyorBen de şuraya yerimi alayım. Tahmini doğum tarihim 23 temmuz inşallahlisteye adımızı nasıl ekliyoruz o kısmı anlamadım ben?
Ayyy vallahi napcaz kızlarr
3.aydan sonra görüyorlar diye biliyomKızlar henüz,ekim ayında gebe kalanlar için cinsiyet erken degil mi
9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.10+6 dan tüm hamişlere selamlar belim hala ağrıyor ve sol alt bacağıma kadar vuruyor 6. Haftadan beri devam ediyor ne zaman geçecek bilmiyorum var mı benzer şeyler yaşayan![]()
Hoşgeldin canım benimmm@
Herseydenbitutam
merhaba aranıza yeni katılıyorum sat 27 eylül fakat geç olduğu için doktorum 17 ekim diye düzeltti. kese görünümü 5+3, bebek ve kalp atışı 6+1
tahmini doğum 24 temmuz 2026, 31 yaşındayım ilk çocuk inşallah :) şu anda 7+4'deyiz haftaya perşembe tekrar randevum var inşallah her şey yolundadır.
Kaçıncı haftadasınız? Ve nerede yaşıyorsunuz, sanırım bölge temsilcilikleri varmışMerhaba panoramaya nasıl ulaşabilirim
Ah bilsem sivilceyi geçtim o cok gözüme gelmiyor migdemden çektiğim yetiyor bulantı yanma ağrıAyyy vallahi napcaz kızlarr
Yuh yani bu bildiğin terbiyesizlik ya sırf senin işin görülcek diye insanların sağlığını bu şekilde tehlikeye atamazsın yaa nekadar düşüncesiz insanlar var bu hayatta bak cidden ben yurt dışında yaşıyorum burdaki yabancılar bizim sevmediğimiz müliman olmayan insanlar sana bebek gibi bakıyor ufak miğde bulantısı bile olsa sana değer veriyor bizde müslimanlık kalmamış ani elin hıristiyanı biden daha müsliman yaşıyor ben burda daha yeniyim 2sebe olucak haladaha utanıyorum ülkemin prlanta gini insanına bu muamele göstermesi içler acısı gerçektenKızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
akıntı bende de var uzayan. sümüksü afedersin krem rengi gibi bir renk peceteye gelince pecete beyaz oldugundan o renk gorunuyor.doktorum tamamen normal dedi hamilelikte hormonlardan kaynaklı bu sekılde akıntılar olurmus benzer sekılde burun akıntıları vs de yasayabılırsın kokulu ya da koyu renge donmedıkce tamamen guvenlı dediGünaydin ben 9+2 oldum hani arada ince bir akıntı oluyor ya yumurta akı gbı.. Benim o hafıf sarımsı artık kafama takılıyor sizde de oldu mu tam sarı da değil nasıl desem ama sarımsı oldu bikaç gündür basına gelen var mı
Ben ikea hemnes doğru mu yaxdım bilmiyom ben bu yatağı tercih ettim hem çift kişilik konforlu yatak oluyor hem tek kişilik yatak ve ilerde çocuğun için de onun yanına kırumalık takarak rahatlıkla kullanabilirsin ben ondan aldım aşırı pratik ve işlevli şiddetle tavsiye ederim altında üç çekmecesi var aşırı kullanışlıKızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya
Kız şimdiden dikkat et gelir vallahi kilolar az az yemeye çalışKızlar 5+5teyim aşırı açlık çekiyorum 1 saat önce yemek yemiş olsamda sürekli bir açlık var midem sanki içi boşcasına kazınmaktan yanıyor normal mi benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum sürekli bir şeyler yeme isteği beni delirtiyor![]()
Uyy balımmm vallahi ne diğim bende aynı çile ama sakın kendini kasarak kusmayı deneme bebişe nişey olmasın pek önerilmiyor zorla kusmak inşallah bu illet geçecek bizde lopur lopur yiğcez inşyaaaAh bilsem sivilceyi geçtim o cok gözüme gelmiyor migdemden çektiğim yetiyor bulantı yanma ağrıkolay kusan biri değilim 3 kez kustum 9+2 haftalıgım bugün ilk defa hamileligimde kustum bulantı olurdu ama kusamazdım cok zorlandım kusana kadarda perişan etti
Dün acliktan agladim. Düz makarna yiyebiliyorum sadece ve tabi bu tam manasiyla doyurmuyor. Aksam 22 gibi özellikle cok acikiyorum. Rüyamda tatlilar yiyorum. Asureler, profiteroller. Ama midem tabi hic birine izin vermiyor.Kızlar 5+5teyim aşırı açlık çekiyorum 1 saat önce yemek yemiş olsamda sürekli bir açlık var midem sanki içi boşcasına kazınmaktan yanıyor normal mi benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum sürekli bir şeyler yeme isteği beni delirtiyor![]()
Ben daha önce 12. haftada hem fetal dna yaptırmıştım hemde detaylı ultrason için perinatologa gitmiştim. Fetal dna yaptırdığım için tarama testleri yapılmadı. 22. haftada da detaylı ultrason için yine perinatologa gitmiştim. Kızımın kalbindeki anomali 22. haftamdaki perinatolog randevumda belli olmuştu.Bunu bende merak ediyorum 11-12. Haftada gidecektim yukarda bir arkadaş 12. Haftada perinatolojiye gideceğim demiş normal takipli drumuza değilde perinatolojiye mi girmek gerekiyor
Ben Montesori almak istedim o yüzden annem gelirse o orda yatar kaynanam gelirse o yatar ev küçük zaten bebekte düşmez hemKızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya
bak simdi baslıyorum sıralı listeye 6. haftada kalple beraber basladıkkaçıncı haftada başladı kuzucum
Çok geçmiş olsun9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.