• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

10+6 dan tüm hamişlere selamlar belim hala ağrıyor ve sol alt bacağıma kadar vuruyor 6. Haftadan beri devam ediyor ne zaman geçecek bilmiyorum var mı benzer şeyler yaşayan 🥺
9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.

@ Herseydenbitutam Herseydenbitutam

merhaba aranıza yeni katılıyorum sat 27 eylül fakat geç olduğu için doktorum 17 ekim diye düzeltti. kese görünümü 5+3, bebek ve kalp atışı 6+1

tahmini doğum 24 temmuz 2026, 31 yaşındayım ilk çocuk inşallah :) şu anda 7+4'deyiz haftaya perşembe tekrar randevum var inşallah her şey yolundadır.
Hoşgeldin canım benimmm 😍😍😍

Ayyy vallahi napcaz kızlarr
Ah bilsem sivilceyi geçtim o cok gözüme gelmiyor migdemden çektiğim yetiyor bulantı yanma ağrı 🥴 kolay kusan biri değilim 3 kez kustum 9+2 haftalıgım bugün ilk defa hamileligimde kustum bulantı olurdu ama kusamazdım cok zorlandım kusana kadarda perişan etti

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
Yuh yani bu bildiğin terbiyesizlik ya sırf senin işin görülcek diye insanların sağlığını bu şekilde tehlikeye atamazsın yaa nekadar düşüncesiz insanlar var bu hayatta bak cidden ben yurt dışında yaşıyorum burdaki yabancılar bizim sevmediğimiz müliman olmayan insanlar sana bebek gibi bakıyor ufak miğde bulantısı bile olsa sana değer veriyor bizde müslimanlık kalmamış ani elin hıristiyanı biden daha müsliman yaşıyor ben burda daha yeniyim 2sebe olucak haladaha utanıyorum ülkemin prlanta gini insanına bu muamele göstermesi içler acısı gerçekten
Y
Neyse aslında söylenecek çok söz var herkes biliyor zaten

Çok geçmiş olsun kuzum en kusa sürede imşallah kendine gelirsin 😍🥹

Günaydin ben 9+2 oldum hani arada ince bir akıntı oluyor ya yumurta akı gbı.. Benim o hafıf sarımsı artık kafama takılıyor sizde de oldu mu tam sarı da değil nasıl desem ama sarımsı oldu bikaç gündür basına gelen var mı
akıntı bende de var uzayan. sümüksü afedersin krem rengi gibi bir renk peceteye gelince pecete beyaz oldugundan o renk gorunuyor.doktorum tamamen normal dedi hamilelikte hormonlardan kaynaklı bu sekılde akıntılar olurmus benzer sekılde burun akıntıları vs de yasayabılırsın kokulu ya da koyu renge donmedıkce tamamen guvenlı dedi

Kızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya
Ben ikea hemnes doğru mu yaxdım bilmiyom ben bu yatağı tercih ettim hem çift kişilik konforlu yatak oluyor hem tek kişilik yatak ve ilerde çocuğun için de onun yanına kırumalık takarak rahatlıkla kullanabilirsin ben ondan aldım aşırı pratik ve işlevli şiddetle tavsiye ederim altında üç çekmecesi var aşırı kullanışlı
Bence onu al derim hem kullanışlı hem pratik hemde şık duruyor

Kızlar 5+5teyim aşırı açlık çekiyorum 1 saat önce yemek yemiş olsamda sürekli bir açlık var midem sanki içi boşcasına kazınmaktan yanıyor normal mi benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum sürekli bir şeyler yeme isteği beni delirtiyor 🤦🏼‍♀️
Kız şimdiden dikkat et gelir vallahi kilolar az az yemeye çalış

Ah bilsem sivilceyi geçtim o cok gözüme gelmiyor migdemden çektiğim yetiyor bulantı yanma ağrı 🥴 kolay kusan biri değilim 3 kez kustum 9+2 haftalıgım bugün ilk defa hamileligimde kustum bulantı olurdu ama kusamazdım cok zorlandım kusana kadarda perişan etti
Uyy balımmm vallahi ne diğim bende aynı çile ama sakın kendini kasarak kusmayı deneme bebişe nişey olmasın pek önerilmiyor zorla kusmak inşallah bu illet geçecek bizde lopur lopur yiğcez inşyaaa

Kızlar 5+5teyim aşırı açlık çekiyorum 1 saat önce yemek yemiş olsamda sürekli bir açlık var midem sanki içi boşcasına kazınmaktan yanıyor normal mi benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum sürekli bir şeyler yeme isteği beni delirtiyor 🤦🏼‍♀️
Dün acliktan agladim. Düz makarna yiyebiliyorum sadece ve tabi bu tam manasiyla doyurmuyor. Aksam 22 gibi özellikle cok acikiyorum. Rüyamda tatlilar yiyorum. Asureler, profiteroller. Ama midem tabi hic birine izin vermiyor.

Bunu bende merak ediyorum 11-12. Haftada gidecektim yukarda bir arkadaş 12. Haftada perinatolojiye gideceğim demiş normal takipli drumuza değilde perinatolojiye mi girmek gerekiyor
Ben daha önce 12. haftada hem fetal dna yaptırmıştım hemde detaylı ultrason için perinatologa gitmiştim. Fetal dna yaptırdığım için tarama testleri yapılmadı. 22. haftada da detaylı ultrason için yine perinatologa gitmiştim. Kızımın kalbindeki anomali 22. haftamdaki perinatolog randevumda belli olmuştu.

Kızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya
Ben Montesori almak istedim o yüzden annem gelirse o orda yatar kaynanam gelirse o yatar ev küçük zaten bebekte düşmez hem

kaçıncı haftada başladı kuzucum
bak simdi baslıyorum sıralı listeye 6. haftada kalple beraber basladık😂 işte 6+4 gibi diyeyim.önceki kaybımdan ve ustune yasadıgım ıkı kımyasaldan dolayı oscapar iğne kullanıyorum artı olarak ecopirinim var günde bir tane yastan dolayı artık riske atamıyorlar bunu. d vitaminim cok düşük oldugu için d vit damlam var .elenatalim var . tiroidim yüksek çıktığı için tiroid ilacım var. kabızlık sebebiyle ıkı hafta once de magnezyum basladı bunun yan etkısınden yararlanıyoruz bagırsak calıstırıyor dedi ama ben henuz bugun basladım.yakında demir falan da baslar 12. haftayla😂

9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.
Çok geçmiş olsun 🌺 9+1 olarak aynı şeyleri yaşıyoruz bugün kontrolüm vardı doktorum normaldir dedi bol dinlenme önerdi 🌺

Back
X