• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
Ay canim cok gecmis olsun prilam gece 2 sqbah 1 tane oneriyorlar o da etki etmezse zofran vasliyorlar ama o cok agir ilk gebeligim de ilk 3 ay ilaclar etki etmiyordu surekli kusuyordum ve hemsireyim sorumlum abarttigimi nazlandigimi çalışmak istemediğim icin boyle yaptigimi falan soylemisti ki nobette sabaha kadar 10 defa kusmustum nobet arkadasim dinlenme saatinde lavaboya girip çıktığımda icin seni yüzünden dinlenemedim cok ses yaptın demisti baya mobing yapmislardi. Hic affedemiyorum.8 saat su bile içmeden çalışıyordum kusmamak icin gercekten bazi insanlar cok kotu kalpli, art niyetli suan ucretsiz izindeyim kizimdan dolayı almistim iyi ki bu zamana denk geldi ikinci gebeligim.

9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.
Ben gittim hamileyim diye birşey yapmadı ama D vitamini içtiğim günler baya iyi hissediyorum d vitamini alırken 1 barsak süt ile içiyorum baya etkisi oluyor ama ağrı bir sonraki gün yine var yine var

Merhaba panoramaya nasıl ulaşabilirim

bak simdi baslıyorum sıralı listeye 6. haftada kalple beraber basladık😂 işte 6+4 gibi diyeyim.önceki kaybımdan ve ustune yasadıgım ıkı kımyasaldan dolayı oscapar iğne kullanıyorum artı olarak ecopirinim var günde bir tane yastan dolayı artık riske atamıyorlar bunu. d vitaminim cok düşük oldugu için d vit damlam var .elenatalim var . tiroidim yüksek çıktığı için tiroid ilacım var. kabızlık sebebiyle ıkı hafta once de magnezyum basladı bunun yan etkısınden yararlanıyoruz bagırsak calıstırıyor dedi ama ben henuz bugun basladım.yakında demir falan da baslar 12. haftayla😂
Maşallah yok yok😁😁 şaka bir yana ben de tedbir amaçlı kullanıyorum kan sulandırıcı ama D vitamini ve demir eksik olmasına rağmen bana ısrarla vermedi her doktor gerçekten başka bir şey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık 😁 inşallah sıkıntısız atlatiriz bu süreçleri❤️

Maşallah yok yok😁😁 şaka bir yana ben de tedbir amaçlı kullanıyorum kan sulandırıcı ama D vitamini ve demir eksik olmasına rağmen bana ısrarla vermedi her doktor gerçekten başka bir şey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık 😁 inşallah sıkıntısız atlatiriz bu süreçleri❤️
Bana ferrosanol verdi kullanıyorum demir için ama benim düşük 14 ferritin..

Kızlar fetal dna yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdı yardımcı olur musunuz? Bir kaç yerle görüştüm 18bin 15bin arası fiyat veriyorlar fakat 9000 e yaptıranlar bile varmış.

Ben kızımı da 12. Haftada öğrendim tam 12+0 dı yani. Bebeğin duruşuna bağlı kızım hep rahatt bacaklar havada duruyodu hep :) 7 yasına gircek hala bacakları havada uyur 🥰
Yine de 12.haftada erkek denilen bebeğe güvenin ama kız denilen dahabsonra erkeğe dönebiliyor deniyor . Erkek olan daha kesin olarak görülüyor

Kızlar fetal dna yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdı yardımcı olur musunuz? Bir kaç yerle görüştüm 18bin 15bin arası fiyat veriyorlar fakat 9000 e yaptıranlar bile varmış.
az önce görüştüm panorama olan firma ile 2 tüp kan alıyormuş zayıfsanız 60 kg gibi 9.haftadan itibaren bile oluyormuş ancak 80 kg gibiyseniz 10. hafta itibaren kan alıyorlarmış 10 gün içinde sonuç çıkıyormuş normalde 500 dolarmış ama herhangi bir hastane ile anlaşma olursa 450 dolara düşüyüor ve sizin 9 bin dediğiniz yerler çok güvenli değil bugune kadar en güvenli duyduğum amerika panorama zaten özel kargo uçağı ile amerikaya gönderiyorlarmış

az önce görüştüm panorama olan firma ile 2 tüp kan alıyormuş zayıfsanız 60 kg gibi 9.haftadan itibaren bile oluyormuş ancak 80 kg gibiyseniz 10. hafta itibaren kan alıyorlarmış 10 gün içinde sonuç çıkıyormuş normalde 500 dolarmış ama herhangi bir hastane ile anlaşma olursa 450 dolara düşüyüor ve sizin 9 bin dediğiniz yerler çok güvenli değil bugune kadar en güvenli duyduğum amerika panorama zaten özel kargo uçağı ile amerikaya gönderiyorlarmış
Ben de aynı şeyi duydum bir çok firmayla görüştüm internetten de araştırdım yanlış sonuç veren çok fazla firma var ya da test sonucunu on gün sonra değil de daha uzun vadede teslim edenler var dolayısıyla güvenilirlik azalıyor bana da panorama ilk başta çok fazla geldi fiyat olarak ama sanırım en güvenilir bu ben de panorama‘ya yaptıracağım Doktorum anlaşmalı olduğu için bana da 450 $ dediler

Ben de aynı şeyi duydum bir çok firmayla görüştüm internetten de araştırdım yanlış sonuç veren çok fazla firma var ya da test sonucunu on gün sonra değil de daha uzun vadede teslim edenler var dolayısıyla güvenilirlik azalıyor bana da panorama ilk başta çok fazla geldi fiyat olarak ama sanırım en güvenilir bu ben de panorama‘ya yaptıracağım Doktorum anlaşmalı olduğu için bana da 450 $ dediler
ben daha 8 haftalığım 3 hafta sonra doktora gittiğimde doktor ne diyecek diye de merak ediyorum ama benimde araştırmam sonucu panorama en garanti gibi görüyor uyguna yaptırıp güvenirliği yoksa o şüphe ile duramam ki

Back
X