• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yuh yani bu bildiğin terbiyesizlik ya sırf senin işin görülcek diye insanların sağlığını bu şekilde tehlikeye atamazsın yaa nekadar düşüncesiz insanlar var bu hayatta bak cidden ben yurt dışında yaşıyorum burdaki yabancılar bizim sevmediğimiz müliman olmayan insanlar sana bebek gibi bakıyor ufak miğde bulantısı bile olsa sana değer veriyor bizde müslimanlık kalmamış ani elin hıristiyanı biden daha müsliman yaşıyor ben burda daha yeniyim 2sebe olucak haladaha utanıyorum ülkemin prlanta gini insanına bu muamele göstermesi içler acısı gerçekten
Y
Neyse aslında söylenecek çok söz var herkes biliyor zaten

Çok geçmiş olsun kuzum en kusa sürede imşallah kendine gelirsin 😍🥹
Maalesef öyle. Kendisi de muhafazakar diyebileceğimiz bir insan. Ama anlayışsız ve vicdansız maalesef.
Ay canim cok gecmis olsun prilam gece 2 sqbah 1 tane oneriyorlar o da etki etmezse zofran vasliyorlar ama o cok agir ilk gebeligim de ilk 3 ay ilaclar etki etmiyordu surekli kusuyordum ve hemsireyim sorumlum abarttigimi nazlandigimi çalışmak istemediğim icin boyle yaptigimi falan soylemisti ki nobette sabaha kadar 10 defa kusmustum nobet arkadasim dinlenme saatinde lavaboya girip çıktığımda icin seni yüzünden dinlenemedim cok ses yaptın demisti baya mobing yapmislardi. Hic affedemiyorum.8 saat su bile içmeden çalışıyordum kusmamak icin gercekten bazi insanlar cok kotu kalpli, art niyetli suan ucretsiz izindeyim kizimdan dolayı almistim iyi ki bu zamana denk geldi ikinci gebeligim.
Prilam kullanıyorum canım günde 4 tane ama hiç etki etmedi. Zofranı sorarım yarın.
Yazıklar olsun ya benimki de nazlandığımı, işten kaçtığımı düşünüyor muhtemelen. Gerçekten bu dönemde yaşatılan üzüntüler asla unutulmuyor:( çok iyi denk gelmiş sizinki.

Merhaba güzel anne adayları. Bende aranıza katılacam gibi ama gebeliğim tedavi ile oldu ve kanamam olduğu için henuz beklemedeyim yarın 8. Hafta doluyor inşallah gebeliğim devam eder ve burda birlikte güzel şeyler paylaşarak bekleriz bebisleri. 🥰🙏🧿
tedavi ile oldu derken transfer mi ve transferse 29 ekim mi

Prilam günde 4 tane kullanıyorum ama hiçbir etki göremedim maalesef :/

Of sizinki daha fenaymış :( ikisi de midemi bulandırdığı için yiyip içemiyorum. Su da zorla içmeye çabalıyorum ama sonu kusma oluyor genelde. Bugüne rapor aldım, yarın kendi doktoruma randevum var ondan da isteyeceğim.

Teşekkürler canım, yok zaten dokunacak diye hiç ağır bir şey yemedim akşam en son yarım elma yemiştim. Sonra uykudan uyandıran şiddetli kusmalar başladı. İnşallah ya yarın kendi doktoruma danışacağım rapor işini
Doktorum bana ilk prifemyn yazmıştı onu kullandım iyiydim baya buradakiler prilam diyince dedim onu da deneyeyim benim kusmalarımı geri başlattı maalesef artık psikolojik midir nedir anlamadım ama isterseniz değiştirin bi de bunu deneyin

Doktorum bana ilk prifemyn yazmıştı onu kullandım iyiydim baya buradakiler prilam diyince dedim onu da deneyeyim benim kusmalarımı geri başlattı maalesef artık psikolojik midir nedir anlamadım ama isterseniz değiştirin bi de bunu deneyin
Evet onu da duydum muadili olarak görünüyor ama değiştirip iyi gelenler de olmuş. Yarın doktoruma soracağım çok teşekkürler

ben daha 8 haftalığım 3 hafta sonra doktora gittiğimde doktor ne diyecek diye de merak ediyorum ama benimde araştırmam sonucu panorama en garanti gibi görüyor uyguna yaptırıp güvenirliği yoksa o şüphe ile duramam ki
Bence de diğerlerine verdiğimiz miktar da azımsanacak miktarlar değil sonuçta en azından kafamız rahat olur

Ben ikea hemnes doğru mu yaxdım bilmiyom ben bu yatağı tercih ettim hem çift kişilik konforlu yatak oluyor hem tek kişilik yatak ve ilerde çocuğun için de onun yanına kırumalık takarak rahatlıkla kullanabilirsin ben ondan aldım aşırı pratik ve işlevli şiddetle tavsiye ederim altında üç çekmecesi var aşırı kullanışlı
Bence onu al derim hem kullanışlı hem pratik hemde şık duruyor
Ya o zaman en mantikli bu gibi duruyor evet

Ben de görüştüm 500$ + %10 kdv dedi. Paketi sordum paket dememişti bana da direk plus olanı verdim dedi herkese aynı paket öneriliyor büyük ihtimalle. Bu son fiyat dedi
Plus paket her şeyin dahil olduğu paket olabilir panorama’nın benim bildiğim kadarıyla üç tane farklı paketi var benim doktorum en temel olan yeterli olur demişti

Uyy balımmm vallahi ne diğim bende aynı çile ama sakın kendini kasarak kusmayı deneme bebişe nişey olmasın pek önerilmiyor zorla kusmak inşallah bu illet geçecek bizde lopur lopur yiğcez inşyaaa
Tersine tutuyorum oyüzden az kustum tutmasam hergün kusarım amin 🤲
Yemek yiyorum bulansa da hatta o an rahatlıyorum sonra tekrar baslıo genel olarak ekmek yoğurt simit o tarz şeyler iyi geliyor ama yanma agrı geçmedi için pek bulantı yapıo

Back
X