- 22 Kasım 2015
- 1.434
- 1.104
- 333
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.961
Anladım canım 8 haftalıkken gitmiştim ben de9+2 yim ama bana da 10 gün önce yazdı.... Evet bulantı çoğaltıyor normalde sabah aç karnına içmem gerek ben akşam uyurken içiyorum bulantı yapmasın diye
Anneler rahat eder mikapali ya yanları yoksa bu da iyi fikir zaten o
Bence eder ablamında var hem 18 yaşına kadar da kullanır beşik bir süre sonra atılıyor kenara,Montesori hem düşme riskini düşürüyor Hemde uzun vadede kullanılıyorAnneler rahat eder mikapali ya yanları yoksa bu da iyi fikir zaten o divanlarla baya benziyorlar
bu haftada oluuyormuş siz neden 11.haftayı bekliyorsunuz garanti olsun diye miBen 10+4teyim şuan haftay yaptıracağım Allah nasip ederse tabi haber veririm
Evet bende görüştüm intergenlegeniş panel 280 dolar 121 tane panel bakılıyormuş , temel panelde de 15 adet bakılıyor 250 dolar dedi Ankara’daymış merkezleri. Panoroma da anlaşmalı dr için temel panele 450 dolar dedi attığı broşürde 7 adet panel var , plus paketi 500 dolar full paketi de 550 Dolar 12 panel bakılıyor onda daKızlar fetal dna düşünüyor musunuz ? Ben intergenle görüştüm 280 dolar dedi. Sizin ücret bilgisi aldığınız merkezler oldu mu ?
Gentan (İzmir) da trombofili paneli baktırmıştım. Test sonucum hızlı gelmişti. Bilinen bir merkezKızlar istgen firması duydunuz mu fetal dna testi için istanbuldaymış firma adı gentan olarak geçiyor sanırım
O zaman seninde baya inatçı bir kusman var ilk gebeligin mi insaallah 3. Aydan sonra biter yani bitmese bile (benim bitmedi dogjma kadar pirilam kullandim) en azından suankine gore hafifliyor. Muhtemelen oyle düşünüyorlar yada öylesi işlerine geliyor. Evet bir bu donem birde lohusaliktaki hic birsey unutulmuyorMaalesef öyle. Kendisi de muhafazakar diyebileceğimiz bir insan. Ama anlayışsız ve vicdansız maalesef.
Prilam kullanıyorum canım günde 4 tane ama hiç etki etmedi. Zofranı sorarım yarın.
Yazıklar olsun ya benimki de nazlandığımı, işten kaçtığımı düşünüyor muhtemelen. Gerçekten bu dönemde yaşatılan üzüntüler asla unutulmuyorçok iyi denk gelmiş sizinki.
Panoroma hem panel sayısı az hem fiyat olarak da yüksek sanki. Antalya da agtc diye bir yer vardı orda sperm dna hasarı testi yapmıştık. Memnun kalmıştık onlara sorayım demiştim baktım İntergen satın almış orayı. Kanı antalya'da verip onlar Ankara'daki merkeze gönderiyorlarmış. Antalya Biyogen ile görüştüm onlar 15.000 tl istediler ama panel bilgisi için gelip genetik doktorunuza görüşün dediler. Onlarda İstanbulda başka merkeze gönderiyorlarmış.Evet bende görüştüm intergenlegeniş panel 280 dolar 121 tane panel bakılıyormuş , temel panelde de 15 adet bakılıyor 250 dolar dedi Ankara’daymış merkezleri. Panoroma da anlaşmalı dr için temel panele 450 dolar dedi attığı broşürde 7 adet panel var , plus paketi 500 dolar full paketi de 550 Dolar 12 panel bakılıyor onda da
Bende 7. Haftamdayım bugün ilk kez geldi kahverengi normal mi ? Siz n’aptınız8+0 ım dün bende de az kahverengi akıntı geldi inşallah normaldir
Tesekkurler mantıklı geldiBence eder ablamında var hem 18 yaşına kadar da kullanır beşik bir süre sonra atılıyor kenara,Montesori hem düşme riskini düşürüyor Hemde uzun vadede kullanılıyor
Çalışıyorum haftaya izin alacağım o yüzden bekledim birazda garanti olsun diyebu haftada oluuyormuş siz neden 11.haftayı bekliyorsunuz garanti olsun diye mi
Panorama full için ben 600dolar ödedim450$ fiyat alan arkadaşlarım panorama plus paketi için mi aldınız acaba
Divan alacaksan yatağını ikeadan almanı tavsiye etmiyorum bende var ve rahat değil benceKızlar fikrinizi ihtiyacım var
Bebek odasi icin soruyorum
Henüz başında olduğumuz icin bebek odasi eşyaları almicam fakat kayinvalidem bizde kalacak bu süreçte bebek büyürken de çoğunlukla annemle dönüşümlü olarak bunun icin bir odam var bebek odasına annemin de yatabileceği bir kanepe l koltuk mu alsam yoksa ikea divanlardan mi sizce
Oda büyüklüğü 3.6 ya 3.6
Yaratıcı kizlar yardım edinnn
Ben hem odayı küçültmek istemiyorum hem annemler yatarken rahat etsin istiyorum zaten bebek büyüyüne kadar bizim odada uyucak
Divanlar gysel aslında ve bebek büyüyüp çocuk olunca da kendi kullanabilir her şeyle uyumlu beyaz olanlari guzel ama surekli orada bi yatak görüntüsü olmasını da istemicem galiba bebegin odasında annemler kullanırken yani derli toplu koltuk dursun gun içinde diyorum bazen de bilemedim ya
Evet ilk gebeliğim. Benim normalde de bağışıklığım düşük. Hatta 2 yıl önce viral ensefalit geçirip aylarca hastanede yattım, hasarsız atlattım şükür. Normal hayatımda da hastalıklarım ağır geçer. Hamilelikte daha beter oldum tabi. Ay inşallah biraz hafifler.O zaman seninde baya inatçı bir kusman var ilk gebeligin mi insaallah 3. Aydan sonra biter yani bitmese bile (benim bitmedi dogjma kadar pirilam kullandim) en azından suankine gore hafifliyor. Muhtemelen oyle düşünüyorlar yada öylesi işlerine geliyor. Evet bir bu donem birde lohusaliktaki hic birsey unutulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?