• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tersine tutuyorum oyüzden az kustum tutmasam hergün kusarım amin 🤲
Yemek yiyorum bulansa da hatta o an rahatlıyorum sonra tekrar baslıo genel olarak ekmek yoğurt simit o tarz şeyler iyi geliyor ama yanma agrı geçmedi için pek bulantı yapıo
Ayy kız sana dedim ben bugün istemsizce kustum tövbe eve baya tahtladım bende ama tekrar geri geldi ayy çok kötü yaa

Evet ilk gebeliğim. Benim normalde de bağışıklığım düşük. Hatta 2 yıl önce viral ensefalit geçirip aylarca hastanede yattım, hasarsız atlattım şükür. Normal hayatımda da hastalıklarım ağır geçer. Hamilelikte daha beter oldum tabi. Ay inşallah biraz hafifler.
Kesinlikle bu süreçte insan dostunu düşmanını anlıyor.
Doğrudur canim insanın kendi bağışıklığı cok etkiliyor insaallah bundan sonrası kolay gecer

Ayy kız sana dedim ben bugün istemsizce kustum tövbe eve baya tahtladım bende ama tekrar geri geldi ayy çok kötü yaa
Evet birden geliyor bazen hiç bişi yok oh diyosun bi anda geliyor Allah kolaylık versin hepimize inşallah 🤲 yarında kontrol var 9+3 olucam yarın bakalım nekadar büyümüş heyecan var 🥰
Sen gittinmi kontrole

Ben gittim hamileyim diye birşey yapmadı ama D vitamini içtiğim günler baya iyi hissediyorum d vitamini alırken 1 barsak süt ile içiyorum baya etkisi oluyor ama ağrı bir sonraki gün yine var yine var
Elenatal1 kullanıyorum içerisinde D vitamini de var aslında ama yetersiz geliyor sanırım. Yarın doktora danışayım takviye olarak önerir belki. 🙏🏻

Kızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
Ben de bi anaokulunda ücretli öğretmendim bende istifamı verdim maalesef göz yaşına bakmıyorlar

Ben de bi anaokulunda ücretli öğretmendim bende istifamı verdim maalesef göz yaşına bakmıyorlar
Hayırlısı olsun canım inşallah bebiş şans getirir daha da iyi yerlerde olursun doğumdan sonra 💐 Ben idareciyim okulda boşluğum büyük bir kayıp değil, derse girmiyorum. Ama yine de anlayış yok insanlarda maalesef.

Kızlar
Hanımlar bu dönemlerde tiroidi yüksek çıkıpta ilaç kullanan var mı 🌸
Benim tsh 3,5cikti aslında referans değer aralığında ama doktorum 2,5olmasini isteriz dedi simdilik bekleyelim 4hafta sonra tekrar kan ver o zaman da yüksek çıkarsa bakarız dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testlerde tsh değeri yüksek çıkıyor o yüzden laboratuvar olan bir hastanede yada özel laboratuvarda testi tekrarlarsanız değeriniz daha düşük çıkacaktır. Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu daha sonra özel hastanede testi yaptırdım ve normal çıktı. Sağlık ocağında kan beklediği için tsh değeri de hassas olduğu için sapma oluyor bilginiz olsun 💕

Kızlar

Benim tsh 3,5cikti aslında referans değer aralığında ama doktorum 2,5olmasini isteriz dedi simdilik bekleyelim 4hafta sonra tekrar kan ver o zaman da yüksek çıkarsa bakarız dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testlerde tsh değeri yüksek çıkıyor o yüzden laboratuvar olan bir hastanede yada özel laboratuvarda testi tekrarlarsanız değeriniz daha düşük çıkacaktır. Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu daha sonra özel hastanede testi yaptırdım ve normal çıktı. Sağlık ocağında kan beklediği için tsh değeri de hassas olduğu için sapma oluyor bilginiz olsun 💕
Çok teşekkür ediyorum aklımda bulunsun 🌺🫶🏻

Çok teşekkür ediyorum aklımda bulunsun 🌺🫶🏻
Ben de normalde de tiroid hastasıyım hamilelikten önce 3 küsürdü hamile kaldığım ay 6 küsür oldu. 100 mg kullanıyorum şimdi ayda bir kan vermem gerekiyor en son 3,5 du tekrar doz ayarlaması yapmadık. İhmal etmeyin tsh önemli🙏🏻 ilacın da herhangi bir zararı yok çekinmeden kullanabilirsiniz ben 13 yaşımdan beri kullanıyorum🙈

Back
X