- 22 Kasım 2015
- 1.248
- 994
- 123
- 31
Anladım canım, daha yüksek çıkmalıydı ikiz olsaydı. 2-3 gün var ya.. ki benim arkadaşım 1 gün gecikmeli 10binle öğrendi tek gebelik. Erken döllenme :)Daha gecikme olmadı3-4 kasım bat aslında
Ben de erken döllenme olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü kaset testte silik çizgiyi 4 gün önxe falan gördüm bat den 1 hafta falan önce neredeyseAnladım canım, daha yüksek çıkmalıydı ikiz olsaydı. 2-3 gün var ya.. ki benim arkadaşım 1 gün gecikmeli 10binle öğrendi tek gebelik. Erken döllenme :)
Bence sizinki de ikiz değil
Benim kasıklarımda regl olacak gibi ağrılar oluyor ama mide bulantısı daha yokAğrısı, mide bulantısı olan var mı aranızdaher şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim
Hoşgeldiniz sağlıkla alalım kucağımıza, bende de oluyor ama kesintisiz şekilde değil bazen geliyor 5 dk falanKızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Bende de var agri kasiklarimda özellikle bir sağa bir sola bazen komple regli ağrısı gibi.Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Benim ağrım var midem henuz bulanmiyor tam olarak. Arada bir bulanir gibi oluyor geri düzeliyor. Bende daha cok iştah açılması var deli gibi yemek yiyorum her dk ac gibiyimAğrısı, mide bulantısı olan var mı aranızdaher şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim
Yemek yeme işi bende de çok fazla var psikolojik heralde ya 5-6 aylık gibi göbeğim çıktı 3 gündeBenim ağrım var midem henuz bulanmiyor tam olarak. Arada bir bulanir gibi oluyor geri düzeliyor. Bende daha cok iştah açılması var deli gibi yemek yiyorum her dk ac gibiyim
Evet iki gün aralıklarla yaptırıyorum şuan 3300 cuma günü ilk muayeneme gidicem inşallah keseyim ve kalp atışını görmeyi umuyorumkan testı yaptınız mı? sağlıkla gelsın. ınsallah
Görebildiniz mi keseyi:)Merhabalar, ben de galiba temmuz annesi olacağım:) gecikmeyle öğrenmeme rağmen 27 çıkmıştı beta değerim ama geç döllenme olmuş galiba,, tutunur mu tutunamaz mı derken hep 2-3 katladı inşallah cuma da kese görmeye gidicem :)
Benim çıkmıştı silik şekilde laboquick deKızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
Ben bat 6 iken silik çizgi gördüm şimdi bat -6 yani 12 gün geçti üstünden sürecim hala devam ediyor çok şükür. Ama keşke öğrenmese mıydım erken diyorum. Keseyi görene kadar çok yıpratıyor. Ama sigara kullanımım vardı bırakmak için erken bilmeliydim. Eğer böyle bir alışkanlığınız veya ilaç kullanımınız varsa erken öğrenin derim. Fakat yoksa bence geç öğrenin stressiz geçirin netleşene kadarKızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
Sigara kullanımım maalesef var bir de bir düşük geçmişim var maalesef o yüzden erken öğrenmem benim için de iyi olur yarın bir test alayım en iyisiBen bat 6 iken silik çizgi gördüm şimdi bat -6 yani 12 gün geçti üstünden sürecim hala devam ediyor çok şükür. Ama keşke öğrenmese mıydım erken diyorum. Keseyi görene kadar çok yıpratıyor. Ama sigara kullanımım vardı bırakmak için erken bilmeliydim. Eğer böyle bir alışkanlığınız veya ilaç kullanımınız varsa erken öğrenin derim. Fakat yoksa bence geç öğrenin stressiz geçirin netleşene kadar
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim doktorum dün bel ağrısı, karında adet olacakmış sökülecekmiş gibi ağrılar normal dedi. Bıçak saplanır gibi bir ağrı vs olursa o zaman endişe duyabilirsin ama dedi. Şu an benim de bir doluluk var sanki sökülecek gibi oluyor ara ara 5+4Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Benim hiç yoktu 2 gündür bir tuhaf midem .. yorgunluk hali bende de var sürekli yatasim varAğrısı, mide bulantısı olan var mı aranızdaher şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim
Çok şükür canım kese karından gözüktü :) kalp atışı için 2 hafta sonraya gün aldıkGörebildiniz mi keseyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?