• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Normalmiş canım. Benim özellikle ilk zamanlar yatınca bile çok ağrıyordu. Tutunamayacak herhalde demiştim. Şuan azaldı ama yine de var
Kızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
Bence garanti olsun gecikmr bekleyin, geç döllenme ise erken çıkmıyor. Benim çıkmamıştı
Kızlar merhabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Adetim 4 gün gecikti test yaptım pozitif. Kan testi verdim akşam yedide beta 361 çıktı çok şükür ben de temmuz annelerindenim artık galiba 🙊 26 eylülde en son adet olmuştum 5 haftalık mı oluyor tam?
Evet canım

5 hafta da kese görünür mü peki 🥰
Canım vajinal ultrason için 2-3binin üstü, karından gözükmesi için daha yüksek olmalı betan dediler bana. Oyüzden ben hemen gitmedim doktora. Artış takip ettikten sonra beta vermeyi bıraktım 2 günde 1 2 kat artacak şekilde hesapladım ona göre randevu aldım

Canım vajinal ultrason için 2-3binin üstü, karından gözükmesi için daha yüksek olmalı betan dediler bana. Oyüzden ben hemen gitmedim doktora. Artış takip ettikten sonra beta vermeyi bıraktım 2 günde 1 2 kat artacak şekilde hesapladım ona göre randevu aldım
Teşekkür ediyorum. Sağlıkla tamamlayalım inşallah 🙏💛

Yemek yeme işi bende de çok fazla var psikolojik heralde ya 5-6 aylık gibi göbeğim çıktı 3 günde😂😂
Benimde oyle 🤣🤣 bilmiyorum benim 1. Transferim negatifti hic boyle birsey yasamadim. 2. Transferim tutundu ama düştü kimyasal oldu idrar testlerinde falan hic cikmadi kanda az bir degerle ögrendim onda da iştah açılması yaşamıştım. Bu 3. Transferim bunda da cok acıkınca dedim heralde bu tuttu tek belirti buydu 🤣 öylede oldu cok şükür

Selam hanımlar bende tüp bebekle hamile kaldim sonucumu bugün öğrendim. Hesaplarıma göre temmuz 8 doğum görünüyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz 🙏 kasım 11 de kese randevum var Allahın izniyle
Canım sat 1 ekim benim tahmini doğum 7-8 temmuz gösteriyor aynıyız galiba seninle bende 13 üne aldım randevuyu 6+1 hem kese hem kalp atışı duyarız diye sen sadece kese içinmi düşündün

Kızlar merhabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Adetim 4 gün gecikti test yaptım pozitif. Kan testi verdim akşam yedide beta 361 çıktı çok şükür ben de temmuz annelerindenim artık galiba 🙊 26 eylülde en son adet olmuştum 5 haftalık mı oluyor tam?
Canım uygulama indir telefonuna herşeyi hesaplıyor 🥰

Ben bat 6 iken silik çizgi gördüm şimdi bat -6 yani 12 gün geçti üstünden sürecim hala devam ediyor çok şükür. Ama keşke öğrenmese mıydım erken diyorum. Keseyi görene kadar çok yıpratıyor. Ama sigara kullanımım vardı bırakmak için erken bilmeliydim. Eğer böyle bir alışkanlığınız veya ilaç kullanımınız varsa erken öğrenin derim. Fakat yoksa bence geç öğrenin stressiz geçirin netleşene kadar
Bence de öğrenmek önemli, ben bir önceki gebeliğimde reglden 3gün önce öğrenip hemen sigarayı bırakmıştım ama düşük oldu ardından. Olacağı varsa oluyor rabbim daha doğru bi zamanda nasip edecektir diyor insan hep ama doktorların tek öne koyabildiği şey o zaman sigara içmem olmuştu ( tüm genetik, pıhtılaşma testlerim yapıldı hepsi normal çıkmıştı). Kimisi de günde iki sigara içerek bebişlerini sağlıkla alıyor yine şans mı diyeyim artık bilemedim. Doktorlar sürece girmeden bırakmaya çalışın diyor ama insan keyifle içince zor bırakıyor. Siz yine de içinize en ufak şüphe düşüyorsa bırakmaya çalışın olsa da olmasa da bence. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniiiz. Miratech çok iyi erken gebelik testinde bir de predictordan bile daha iyi çıkıyor çizgiler onu öneririm.

sigara kullanımı düşükte gerçekten bu kadar etkili mi arkadaşlar hemşire bir arkadaş sigara çok etkilemiyor demişti bana

sigara kullanımı düşükte gerçekten bu kadar etkili mi arkadaşlar hemşire bir arkadaş sigara çok etkilemiyor demişti bana
Bence tamamen kişiden kişiye çok değişiyor, ilk aylar risk çok yüksek olunca sigara en büyük düşük nedeni sayılıyor, bir çok bilimsel çalışma da var ben o dönem başıma gelince incelemiştim. Ama çevremde sigarayı ilk günden içen, doktor izniyle günde iki tane içerek bebeğini sağlıkla süreçte sorun yaşamadan kucağına alan da var

Sigara içmememenin yaşattığı stres bazen sigaradan daha kötü bir düşük sebebi sayılıyormuş, o sebeple iki taneyi tolere edip içmesine izin veriyorlar mesela çok garip

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Kendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi

Eklentiler

• IMG_8585.webp
    IMG_8585.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 19
Sigara içmememenin yaşattığı stres bazen sigaradan daha kötü bir düşük sebebi sayılıyormuş, o sebeple iki taneyi tolere edip içmesine izin veriyorlar mesela çok garip
Evet bende öyle duymuştum stres daha olumsuz etkiliyor diye. İşte insan da pat diye bırakamıyor maalesef

Evet bende öyle duymuştum stres daha olumsuz etkiliyor diye. İşte insan da pat diye bırakamıyor maalesef
Gerçekten o kadar zor ki, allahtan kahveyi ve çayı da baya azalttırdıkları için sigarayı insan daha az hatırlıyor. Süreçte kendimizi strese sokmamak lazım ya sadece bence en önemli şey bu, inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alacağız kucağımıza burada da birbirimize güzel haberler vereceğiz her ay 🥰

Hoşgeldiniz sağlıkla alalım kucağımıza, bende de oluyor ama kesintisiz şekilde değil bazen geliyor 5 dk falan
Teşekkür ederim😊 amin inşallah 🤲🏻 sabah kalktığımda belim yine ağrıyordu eşime kuyruk yağı kremi vardı ondan sürdürdüm masaj yaptı biraz çok şükür şuan daha iyiyim. Benimki ayakta hareket ederken değilde yatınca ağrıyor çok ayakta kalıyorum acaba ondan mı diyorum

Back
X