- 27 Haziran 2024
- 615
- 284
- 23
- 28
İstanbulİstanbul ❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulİstanbul ❤![]()
Cevabınız için teşekkür ederimİnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim doktorum dün bel ağrısı, karında adet olacakmış sökülecekmiş gibi ağrılar normal dedi. Bıçak saplanır gibi bir ağrı vs olursa o zaman endişe duyabilirsin ama dedi. Şu an benim de bir doluluk var sanki sökülecek gibi oluyor ara ara 5+4
Evet bende öyle düşünüyorum açıkçası bu kadar ağrıya tutunamaz herhalde diyorum ama normal diyorsunuz maşallah sizinki azalmış ne güzel. Hayırlı olsun bu aradaNormalmiş canım. Benim özellikle ilk zamanlar yatınca bile çok ağrıyordu. Tutunamayacak herhalde demiştim. Şuan azaldı ama yine de var
Bence garanti olsun gecikmr bekleyin, geç döllenme ise erken çıkmıyor. Benim çıkmamıştı
Evet canım
Hangi hastaneye gidiceksin canım bellimi ?İstanbul
Normal canım bende de hep oluyorKızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Bu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorumHangi hastaneye gidiceksin canım bellimi ?
Hormonlar dalgalanıyorKızlar göğüs ağrısı herkesin var mı ve hep aynı ağrı ve şiddette mi benim ara ara artıp azaliyor
Ben kendi göğsüme dokunamıyorum dokundukça ağrıyorlar baya dolgun oldular ama önceden her gün hatırlatıyordu kendini ağrıyordu hafif hafifKızlar göğüs ağrısı herkesin var mı ve hep aynı ağrı ve şiddette mi benim ara ara artıp azaliyor
Bende göğüs ağrısı son iki gündür var onun haricinde son 10 gündür göbek deliğimin çevresi çok ağrıyordu. Sürekli regl olacakmışım gibi ağrılar var bel ağrım hiç olmadıKızlar göğüs ağrısı herkesin var mı ve hep aynı ağrı ve şiddette mi benim ara ara artıp azaliyor
O kişiden kişiye değişiyor. Döngü uzunluğu, yumurtlama zamanı, döllenme zamanı çok etkili batta çıkmayıp sonrasında da çıkabilir. O yüzden regl geçene kadar negatif görmek kesin hamile değilsin demek değil bence :)Kızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
Eveeet, hayırlı olsun :) ben de bu fotoyu atmayı bekliyorumKendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi
Benim arkadasim gbeeliği boyunca içti, ama bebeğe haksızlıkmış gibi geliyor. Şükür bir sorun olmadı bebegindesigara kullanımı düşükte gerçekten bu kadar etkili mi arkadaşlar hemşire bir arkadaş sigara çok etkilemiyor demişti bana
Teşekkür ederim sizin de sağlıcakla tutunur inşallah..Evet bende öyle düşünüyorum açıkçası bu kadar ağrıya tutunamaz herhalde diyorum ama normal diyorsunuz maşallah sizinki azalmış ne güzel. Hayırlı olsun bu arada![]()
Korkma canım belirtisiz geçiren de var gebeliğini..Kızlar benim de bazen daha hassas bazen daha normal o yüzden sormak istedim adet gecikmemin üçüncü gününde beta verdim 603 çıktı doktorum bir hafta sonra kese gormek için randevuya çağırdı umarım görebilirim bulantım vs yok henüz korkuyorum terslik olmasindan
Göğüs ağrım az kasık ağrım ara ara oluyorKorkma canım belirtisiz geçiren de var gebeliğini..
Canim evet benimde 1 ekim. Doktorum oyle almami soyledi ama tüp bebek benim bebebisler. İkizde olabilir bir görelim dedi doktorumuz. Belki kalbi duyamayiz ama keselere bakalim dedi. Sonrada kalbe bakarız dedi. Dün kan verdim betam 1417 geldi sizin degerler nasil yarin tekrar vermeyi düşünüyorum.Canım sat 1 ekim benim tahmini doğum 7-8 temmuz gösteriyor aynıyız galiba seninle bende 13 üne aldım randevuyu 6+1 hem kese hem kalp atışı duyarız diye sen sadece kese içinmi düşündün
Baya belli olmuş hayırlı olsun şimdiden inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziBat 5 kasım
29 ekimden beri testlerim bunlar
İnşallah aranıza katılırım
Çok teşekkür ederimBaya belli olmuş hayırlı olsun şimdiden inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()