• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim doktorum dün bel ağrısı, karında adet olacakmış sökülecekmiş gibi ağrılar normal dedi. Bıçak saplanır gibi bir ağrı vs olursa o zaman endişe duyabilirsin ama dedi. Şu an benim de bir doluluk var sanki sökülecek gibi oluyor ara ara 5+4
Cevabınız için teşekkür ederim 😊 hayırlısı ile kucağımıza alalım inşAllah. Benim ağrım daha çok sırt bel ve kalçada yatınca daha çok oluyor anlamış değilim.Ben daha ne kan verdim nede randevü aldım biraz daha beklemeyi düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

Normalmiş canım. Benim özellikle ilk zamanlar yatınca bile çok ağrıyordu. Tutunamayacak herhalde demiştim. Şuan azaldı ama yine de var

Bence garanti olsun gecikmr bekleyin, geç döllenme ise erken çıkmıyor. Benim çıkmamıştı

Evet canım
Evet bende öyle düşünüyorum açıkçası bu kadar ağrıya tutunamaz herhalde diyorum ama normal diyorsunuz maşallah sizinki azalmış ne güzel. Hayırlı olsun bu arada 🥳

Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Normal canım bende de hep oluyor 🫠

Kızlar göğüs ağrısı herkesin var mı ve hep aynı ağrı ve şiddette mi benim ara ara artıp azaliyor
Hormonlar dalgalanıyor 😅 benim genelde kasık ve belde ara ara oluyor. Göğüs ucum çok hassaslaştı bu yüzden emzirmeyi azalttım ilk bebeğim için. Bakalım bir kaç güne bırakacağız umarım

Kızlar göğüs ağrısı herkesin var mı ve hep aynı ağrı ve şiddette mi benim ara ara artıp azaliyor
Bende göğüs ağrısı son iki gündür var onun haricinde son 10 gündür göbek deliğimin çevresi çok ağrıyordu. Sürekli regl olacakmışım gibi ağrılar var bel ağrım hiç olmadı

Kızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
O kişiden kişiye değişiyor. Döngü uzunluğu, yumurtlama zamanı, döllenme zamanı çok etkili batta çıkmayıp sonrasında da çıkabilir. O yüzden regl geçene kadar negatif görmek kesin hamile değilsin demek değil bence :)

Kızlar benim de bazen daha hassas bazen daha normal o yüzden sormak istedim adet gecikmemin üçüncü gününde beta verdim 603 çıktı doktorum bir hafta sonra kese gormek için randevuya çağırdı umarım görebilirim bulantım vs yok henüz korkuyorum terslik olmasindan

sigara kullanımı düşükte gerçekten bu kadar etkili mi arkadaşlar hemşire bir arkadaş sigara çok etkilemiyor demişti bana
Benim arkadasim gbeeliği boyunca içti, ama bebeğe haksızlıkmış gibi geliyor. Şükür bir sorun olmadı bebeginde
Evet bende öyle düşünüyorum açıkçası bu kadar ağrıya tutunamaz herhalde diyorum ama normal diyorsunuz maşallah sizinki azalmış ne güzel. Hayırlı olsun bu arada 🥳
Teşekkür ederim sizin de sağlıcakla tutunur inşallah..

Kızlar benim de bazen daha hassas bazen daha normal o yüzden sormak istedim adet gecikmemin üçüncü gününde beta verdim 603 çıktı doktorum bir hafta sonra kese gormek için randevuya çağırdı umarım görebilirim bulantım vs yok henüz korkuyorum terslik olmasindan
Korkma canım belirtisiz geçiren de var gebeliğini..

Canım sat 1 ekim benim tahmini doğum 7-8 temmuz gösteriyor aynıyız galiba seninle bende 13 üne aldım randevuyu 6+1 hem kese hem kalp atışı duyarız diye sen sadece kese içinmi düşündün
Canim evet benimde 1 ekim. Doktorum oyle almami soyledi ama tüp bebek benim bebebisler. İkizde olabilir bir görelim dedi doktorumuz. Belki kalbi duyamayiz ama keselere bakalim dedi. Sonrada kalbe bakarız dedi. Dün kan verdim betam 1417 geldi sizin degerler nasil yarin tekrar vermeyi düşünüyorum.

Bat 5 kasım
29 ekimden beri testlerim bunlar
İnşallah aranıza katılırım

Eklentiler

• IMG_0576.webp
    IMG_0576.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 20
Back
X