• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bat 5 kasım
29 ekimden beri testlerim bunlar
İnşallah aranıza katılırım
Benimde bat 4 kasım en son yaptığınuz test gibi çıkmıştı bende de dün. Kan verdim yüksek çıktı beta hcg 🙏🏻 hayıırlı olsun size de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Aynı ikimizz ben dün test yaptım birşey çıkmadı acaba erken mi kan mi versem
Bence testte silik bile olsa çizgiyi bekleyin. Ben silik görünce kan verdim. Çünkü daha değeriniz düşükse çizgi çıkmayabilir. Kan verince düşük çıkınca bu sefer artacak mı artmayacak mı stresi başlıyor. 2-3 gün daha bekleyin bence

Bence testte silik bile olsa çizgiyi bekleyin. Ben silik görünce kan verdim. Çünkü daha değeriniz düşükse çizgi çıkmayabilir. Kan verince düşük çıkınca bu sefer artacak mı artmayacak mı stresi başlıyor. 2-3 gün daha bekleyin bence
Doktoruma dün yazdım erken yapmışsın testi stres yapma dedi ama bilmiyorum ne adet ne de gebelik hiçbir belirtim yok bende anlamadım

Doktoruma dün yazdım erken yapmışsın testi stres yapma dedi ama bilmiyorum ne adet ne de gebelik hiçbir belirtim yok bende anlamadım
Olabiliyor belirtisiz bazen. Benim arkadaşım pcos deniyordu 1 senedir zaten regl döngüsü karşılık olduğu için takip edemiyordu gecikmesini vs. kontrole gittiğinde 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi onunda hiç belirtisi yoktu

Olabiliyor belirtisiz bazen. Benim arkadaşım pcos deniyordu 1 senedir zaten regl döngüsü karşılık olduğu için takip edemiyordu gecikmesini vs. kontrole gittiğinde 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi onunda hiç belirtisi yoktu
Ayın 6 randevum var bat ayın 4 ü eğer olmazsam o gün kan veririm zaten ama ne bilim dün testte birşey çıkmayınca uzuldum

Ayın 6 randevum var bat ayın 4 ü eğer olmazsam o gün kan veririm zaten ama ne bilim dün testte birşey çıkmayınca uzuldum
Hangi testi yaptınız, benim kan verdiğim gün predictor early testimde hiçbir şey çıkmamıştı öyle olunca kan sonucuna bile bakmak istemedim saatler sonra amann bakayım bari dedim ve pozitif😅

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 🌸Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Leklenmesi olan var mı? Arada Pembe kahverengi olan

Kanama durumunda progesteron hapını arttırin (+200 mg) yazıyor bana verilen kağıtta. Forumda çok kanaması olan ve devam edenler var, inşallah sizinki de tutunur 🙏🙏🙏
Keseyi görmeden progesteron vermiyolar pazartesi günü gidecektim nasip olmadı acile gidip kan değerime baktircam

Ağrısı, mide bulantısı olan var mı aranızda 🥲 her şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim 😂
Ben 5 hafta 2 günlük olarak bulantım başladı erken mi bilmiyorum ama 🥲 yarında kese için doktora gideceğim

Kızlar Perşembe günü beta 603 tu gecikmenin ikinci günüydü,doktor 6 gün sonra Çarşamba günü gelmemi soyledi keseyi görme sansim var mi

Back
X