- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
İnşallah çok sağolunBiliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalışın, mümkünse istirahat edin. Doktorunuz gerekeni yapmış zaten, süreçte onlara güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız.
Ben de 8 kasıma randevu aldım o gün keseyi görürüz inşallah ikimiz debenim 31 ekimde bat 300 civarıydı, chatgpt'yle birlikte 8'inde göreceğime karar verdik cumartesiye aldım randevuyu
300 üzerine çıkmış şimdilik kimyasal değil en azındantahmini doğum tarihlerimiz aynıymış hihih
Cumartesiye aldım az önce inşallah o gün görürüm size de yarın için şimdiden hayırlı olsunn keseyi görünce güzel haberleri yazın burayaBenim bat günü beta 2367 idi. 1 gün sonra hemen gittim ana kese görünmedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Ne kadar geç gitseniz o kadar iyi bence cumartesi daha iyi olur
Başlayabiliriz artık benceMerhaba,
1. Sayfadaki tabloyu ne zaman doldurmaya başlayabiliriz acabane zaman aktif olur
aramızda 1 güncük var 4+6 benim yarın 5 haftalık olacağımKızlar uygulamaya göre 4.hafta +5’teyim. Henüz kese görünmedi, yarın tekrar gideceğim. Bu süreçtr Türk kahvesi sadece 1 tane mi içebiliyoruz ? Bir de daha önce düzenli antidepresan kullanıp gebelikle bırakan var mı? Ben Sulinex kullanıyordum. Gebeliğe uygun değilmiş. Hemen bıraktım ama yoksunluk belirtileri çok fazla vücudum atıyor, titriyor vs. Gebeliğe uygun bir ilaca geçiş yapan var mı?
Bende 4+5 deyimm. Yarın keseyi görmek için gideceğiz inşallah hayırlı sonuçlar alırızzBaşlayabiliriz artık bence
aramızda 1 güncük var 4+6 benim yarın 5 haftalık olacağım
Ay aynıyız resmen canım :)) yarın kese göreceğim inşallah o zaman hafta ile uyumlu mı net anlaşılır :)Başlayabiliriz artık bence
aramızda 1 güncük var 4+6 benim yarın 5 haftalık olacağım
Aaa ilk kez duyuyorum neden öyleymiş, tam tersi çok sağlıklı bir meyve tüketilmeli diye düşünüyordumKızlar gebelikte fazla nar yenmesin nar suyu içilmesin diyorlar doğru mudur bileniniz var mı
Elbette hemen paylaşacağımCumartesiye aldım az önce inşallah o gün görürüm size de yarın için şimdiden hayırlı olsunn keseyi görünce güzel haberleri yazın buraya
Ay rahmi kalınlaştırıcı etkisi mi varmış neymiş bi şeyler söylediler bugün bilen vardır belki diye sordumAaa ilk kez duyuyorum neden öyleymiş, tam tersi çok sağlıklı bir meyve tüketilmeli diye düşünüyordum
Yani herşeyin fazlası zarar ama fazla tüketilmediği sürece böyle bir etkisi olcağını sanmıyorum. Hatta bende anemi olduğu için doktor özellikle nar suyu ile demir ilacımı içmem gerektiğini söylediAy rahmi kalınlaştırıcı etkisi mi varmış neymiş bi şeyler söylediler bugün bilen vardır belki diye sordum
Menengiç kahveleri kafeinsiz diye biliyorum. Güzel bir marka menengiç kahvesi belki kahve isteğinizi bir nebze giderirkızlar kahve konuşulmuş sanırım, ben de kahve bağımlısı biri olarak en çok bunda zorlanıyorum, alternatif içecekler arayışına girdim. kafeinsiz kahve bir seçenek tabii, ama boğazımdan sıcak bir şey geçsin düşüncesindeyseniz sanırım kafeinsiz seçenekler ıhlamurun ötesine geçmiyor.
Bugün elmayı dilimleyip üstüne sıcak su döküp tarçınla karıştırıp içtim, ya da süt içiyorum. zencefil limon falan gibi şeyler de güvenli sanırım. her şeyde kafein var maalesef, her içeceğimizi yiyeceğimizi düşünmek gerekiyor olması herhalde hamileliğin en zor tarafı, o da bebişimizin bize nazı diyelim...
hindi füme de pişirerek güvenli diye biliyorum, çok sık tüketmemek koşuluyla diye okumuştum. @ozge3880
Aynen canım haber et bizede ben randevu blamıyorum yaAy aynıyız resmen canım :)) yarın kese göreceğim inşallah o zaman hafta ile uyumlu mı net anlaşılır :)
Bence herhangi bir ayrıma gitmeden yazdırmak isteyenlerin ki ile başlanabilirKızlar tabloyu keseyi görenlerlemi başlayalım yoksa herkesi yazmaya başlayalımmı ?
Tamamdır başlayalım o zaman tablodaki sıraya göre ne varsa yazalım bende ona göre düzenleyeyimBence herhangi bir ayrıma gitmeden yazdırmak isteyenlerin ki ile başlanabilir
ay oley çok heyecanlandımTamamdır başlayalım o zaman tablodaki sıraya göre ne varsa yazalım bende ona göre düzenleyeyim
ayyy yöneticiliğiniz hayırlı olsun bende keseyi göreyim yazarımTamamdır başlayalım o zaman tablodaki sıraya göre ne varsa yazalım bende ona göre düzenleyeyim
Benim de dün lekelenme oldu bej diyebilirim bir kez, çok tedirginim bugün kese için gideceğim ben dekızlar göğüs hassasiyetim gitti gibi kasıklarımda da doluluk hissetmiyorum. agrım sızım hiç bişeyim yok karnım çok şiş sadece bunun dısında kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç. bçyle olan var mı bu gece uyuyamadım kafaya takmaktanbugun keseye gidicez henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?