Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence erkenden yapmayın testi, benim kanda 665 beta ama testte silik çıkıp sonra koyulastı.. Halbu ki 665 yani daha ne olsun birde erken gebelik testiymişşşşş

Eklentiler

• 17623274146201739304288218375925.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
iyi açıdan bakalım daha ortada bebek ve kese yoktu ilaç kullanırken sonuçta umarım bir sorun olmasın

Ben gebe olduğumu bilmediğim için birkaç gün önce kızılaya kan bagısı yaptım iğne oldum ilaçlar içtim ne bileyim umarım sağlıklı bir gebelik olur

Ben gebe olduğumu bilmediğim için birkaç gün önce kızılaya kan bagısı yaptım iğne oldum ilaçlar içtim ne bileyim umarım sağlıklı bir gebelik olur
Seneler önce bendede olmuştu bişey olmuyor canım merak etme sen kan değerlerine baktır eksik bişey varsa doktor kullandırıyor zaten

Bence erkenden yapmayın testi, benim kanda 665 beta ama testte silik çıkıp sonra koyulastı.. Halbu ki 665 yani daha ne olsun birde erken gebelik testiymişşşşş
Erken gebelik testleri bence 1000e kadar tamamen koyulaşmıyor kasetler ise 2000de kopkoyu çıkıyor, ben her gün test yapıp deli gibi çizgi kalınlaşmadı mı neden böyle diye bakmıştım da ordan tecrübeliyim

Benımde kesinlikle ilk gebelikten öyle hatırlıyorum, bu arada hayırlı olsun siz keseyi görmüşsünüz saglıcakla kucagınıza alın, beta kaç iken kese gördünüz ❤ ona göre randevu alıcamm

Bugün aklimizdaki ikinci doktora da göründüm. Kese ve yolk göründü ama bebeği göremedi. Haftaya tekrar görüneceğim. Boş gebelik çıkmaması ve sağlıklı gelişmesi için dua edin kızlar

Aynen canım haber et bizede ben randevu blamıyorum ya
Öğleden sonra gideceğim inşallah ben aniden antidepresan bıraktığım için aşırı kötüyüm. Hamilelikle ilgili bir belirtim yok ama bu ilaç yoksunluğu beni mahvetti. 2 gündür uyumuyorum. İnşallah bugün kese görürüm de moral olur:)
Bu arada tabloya beni de ekleyebilir misin canım?
Sat: 3 Ekim.
İlk çocuk
Tahmini doğum 10.07.2026

Hemen hemen aynıyız sanırım Benımde 5 ekim, pazartesiye de ben randevu aldım güzel haberlerini görürüz inşallah

Bugün aklimizdaki ikinci doktora da göründüm. Kese ve yolk göründü ama bebeği göremedi. Haftaya tekrar görüneceğim. Boş gebelik çıkmaması ve sağlıklı gelişmesi için dua edin kızlar
hangi doktor o canım.merak etme gec dollenmıstır daha gorunur endişelenme 8 hatta 9 da bile görünen var .yolk dac varsa bebekte vardır.

Ben de lazere gittim, microblading kaş yaptırdım. Grip ilaçları, antidepresanlar içtim umarım sağlıklı olur bebişlerimiz

Umarım güzel haberlerinizi alırız ben ilk kızımı çok geç gördüm kese de yolk falan oluşmamastı ama kızım geç dollenmeydi belki o da öyledir

Ben de lazere gittim, microblading kaş yaptırdım. Grip ilaçları, antidepresanlar içtim umarım sağlıklı olur bebişlerimiz
gebelik başlarında ya hep ya hiç kuralı vardır hiç merak etmeyin gebeliğin erken doneminde etkılerse zaten gebelıgı bıtırıyor.eğer gebelik devam ederse bir zararda vermemiş oluyor içiniz rahat olsun

Umarımmmmm sağlıkla gelsinler inşallah bende şuan grip olmuşum ilk gebeliğim hep kanamalarla geçtiği için korkudan nane limon bile içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…