Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal karından gördü henüz çok küçük olduğundan yolk falan bir şey belli değildi. En azından dış gebelik ihtimali ortadan kalktı. Haftaya tekrar gideceğim.

Ah ah onu da çok severim doktor sanırım kalp duyana kadar şunu ye bunu yeme demicek bana
Sağlıklı bir gebelikte herşey kararında yenilip içilebilir, benim ilk gebeliğim de riskli gebelikti öyle olunca daha dikkatli ve uyarılı geçiyor. Mesela ilk haftalar asitli içecekler dondurma nar, adacayı maydonoz vb gbı unuttuklarım var ama bi sürü tüketmemem gereken şeyler söylemişlerdi ( ilk gebeliğim lekelenme ve kanamalarla geçti düşük riskim hep vardı, prematüre doğum oldu) şuan da da hem yeni öğrendim gebeliği hemde çok agır grip oldum bende çok severim adacayını beni de ayağa kaldırırdı yani

kızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım

Haklısınız, beklemekten başka yapabilecek bir şey yok ama insan yine de üzülüyor bugün kalp atışı duyabilecekken embriyoyu bile göremeyince. Hayırlısı olsun.

Kızlar ya bu keseyi görene kadar süre işte ne yediniz Ne içtiniz özel bir şey yapmamız gerek mi ya da ne yaparsak sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…