Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin paylaşımında tarihlerin başlıkları görünmüyor Hani ilk kalp atışı sonra regl tarihi falan var diğer 2026 Haziran annelerinde falan Sen de o neden görünmüyor

Bence erkenden yapmayın testi, benim kanda 665 beta ama testte silik çıkıp sonra koyulastı.. Halbu ki 665 yani daha ne olsun birde erken gebelik testiymişşşşş
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bugün adetimin başlaması gerekiyordu normalde ama başlamadı yarın sabah ilk idrarla bir erken test yapacağım bakalım belki silik de olsa çıkar diye umut ediyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ne ise olsun vakti ise gelsin

Arkadaşlar bugün çok az kahverengi lekelenmem gelmiş. Regl sancısı gibi de hafif hafif sancım var. Çok korktum, düşük vs olabilir mi? Başına gelen var mı ?

Arkadaşlar bugün çok az kahverengi lekelenmem gelmiş. Regl sancısı gibi de hafif hafif sancım var. Çok korktum, düşük vs olabilir mi? Başına gelen var mı ?
Yerleşme kanaması olabiliyor yinede doktoruna iletişimde ol, ama benim önceki gebeliğim 32 hafta devamlı lekelenme ve kırmızı kanama ile geçti doğacak bebeğe inan bişey olmuyo çok aglamıstım hıc mutlu resmim yok , gerçekten doğacak bebeğe bişey olmuyor❤❤❤ bazı gebelik ler de ise ufak kanama ilk ayda olur durur, durmazsa ilaçla duruyo ama korkma kahverengi olması kanın yeni olmadıgı anlamına gelir yani yerleşme kanamasıdur

Ay inşallah ya. Sancı da olunca o beni korkuttu. Yoğun bi sancı değil ama regl sancısı gibi. Kırmızıya dönmedi şimdilik şükür

Ay inşallah ya. Sancı da olunca o beni korkuttu. Yoğun bi sancı değil ama regl sancısı gibi. Kırmızıya dönmedi şimdilik şükür
Hafıf bi pembe lik kırmızılıkta olabilir 3 gün ufak lekelenme olabilir yerleşmeden korkma, rahim de degısıklıkler yasıyor batma gbı ufak regll sancıları da normal korkma, ama bi iletişimde de olabilirsin. Bu arada gerçekten rahat ol saglıklı çocuğa bişey olmaz ❤

Çok teşekkür ederim şimdi böyle olunca dinlenmek istedim iş yerinden de izin aldım. Doktorumla da iletişime geçeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…