- 27 Haziran 2024
- 639
- 297
- 23
- 29
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #1.441
Yarıyor ya ama her akşam aynı saatte almaya özen gösteriyorum. Prilam dr 24 saat etki ediyor. Gün içinde gene midem bazen tatsızlaşıyo ama en azından sabahlara kadar kusmuyorum.İşe yarıyor muaranıza katılacağım galiba
Aynen aşırı uyku yapıyor, zaten üzerinde araç vs kullanmayın işareti var. Gece yatarken almak en mantıklısıevet kesildi valla 1 tame kullanmamla, prilam dr. doktor yatmadan 2 iç dedi ben 1 içtim ama sabah :) sadece gözümü açamadım uykudanartık gece 1 kullanıcam
Prilam drHangi ilacı kullaniyorsunuz
İnşallah bi şey yoktur ilk haftalar oluyormuş böyle güzel düşününYok daha duymadık.malesef bugün hafif kahve akıntım var.yarım hemen doktora gideceğim korkuyorum
Ayy Allahım inşallah aminnAyy bebişi kocaman görürsünüzzzzbenim de 7+2de tekrar randevum vaar bebişlerimiz çok yakınlar birbirine o zaman
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBen 2 hamileliğimi de diş macunundan midem bulanınca hamileliği olduğumu anlamıştımbir süredir doğal diş macunu kullanıyorum bu sefer anlamadım bulantım olmadı dene istersen ben agartanın kullanıyorum
İyi düşünmeye çalışıyorum ama bu bebek için çok uğraştım çok korkuyorum bir şey olursa diye.cok zor hamile kaldım.olumlu mesajınız için çok teşekkür ederimİnşallah bi şey yoktur ilk haftalar oluyormuş böyle güzel düşünün
canım korkma hiç doktora gidince kanama alanı var mı yok mu bakar yoksa yerleşme kanamasıdır. progestan benzeri ilaç verir. Dinlen ayaklarını yukarı doğru uzatıp bol su iç yorma kendini. burda bunu çok yaşayan var hatta tüm hamileliğinde yaşayanda varmışİyi düşünmeye çalışıyorum ama bu bebek için çok uğraştım çok korkuyorum bir şey olursa diye.cok zor hamile kaldım.olumlu mesajınız için çok teşekkür ederim
Bugün bende 5+3 embriyo ve yolk sac gördük. Küçük bir kanama alanı gördü. Yerleşme kanaması olmuş olabilir dışa akmamıştır vücud kendisi emecektir dedi. Benim ilk hamileliğimde de olmuştu sorunsuz ilerlemişti sürecimKızlar şükür 6+3 te kalp atışını duyduk :) kesenin yanında hafif bi kanama olmuş o biraz endişelendirdi ilaç verdi doktor bunu yaşayan var mı aranızda
Teşekkür ederim insan endişeleniyor ister istemezBugün bende 5+3 embriyo ve yolk sac gördük. Küçük bir kanama alanı gördü. Yerleşme kanaması olmuş olabilir dışa akmamıştır vücud kendisi emecektir dedi. Benim ilk hamileliğimde de olmuştu sorunsuz ilerlemişti sürecim
Evet çok iyi anlıyorum endişeni, özellikle eğer ilk hamilelikse insan daha bi endişeli oluyor ama herşey sorunsuzca ilerleyecek içinizi ferah tutmaya çalışınTeşekkür ederim insan endişeleniyor ister istemez
Öncelikle hayırlı olsun. Bana da yolk var beslenme kesesi oluşmuş dedi ama embriyodan bahsetmedi. Söylemeyi mi unuttu ya da embriyo hemen gözükmüyor mu acabaBugün bende 5+3 embriyo ve yolk sac gördük. Küçük bir kanama alanı gördü. Yerleşme kanaması olmuş olabilir dışa akmamıştır vücud kendisi emecektir dedi. Benim ilk hamileliğimde de olmuştu sorunsuz ilerlemişti sürecim
Önemli olan artışın katı, çünkü herkesin döngüsü farklı ve geç döllemme erken döllenme de etkiliyor durumu. 2 gün sonra vereceğiniz kanla daha çok netleşir ama düşük bir değer değil bence.Merhabalar herkese, son adet tarihim 11ekim bugün betahcg 1121 ile hamile olduğumu öğrendim, değer sat tarihine normal mi düşük mü bilemedim 2gun sonra tekrar kan verip degere bakacağım. İnsallah sağlıklı gebeliktir, insallah hersey yolundadır, bu değer normal değil mi? Yani şu an haftasına göre düşük olursa boş gebelik ya da dış gebelik olması ihtimalinden korkuyorum da biraz
Evet haklısınız bakalım 2gun sonra ne çıkacak benim 2.hamileligim bu ilkinde daha geç ve daha yüksek değerle öğrenmiştim sanırım o yüzden biraz anormal mi acaba diye bi sorguladim, insallah sağlıklı gebeliktirÖnemli olan artışın katı, çünkü herkesin döngüsü farklı ve geç döllemme erken döllenme de etkiliyor durumu. 2 gün sonra vereceğiniz kanla daha çok netleşir ama düşük bir değer değil bence.
Çok teşekkür ederim, sizede hayırlı olsunÖncelikle hayırlı olsun. Bana da yolk var beslenme kesesi oluşmuş dedi ama embriyodan bahsetmedi. Söylemeyi mi unuttu ya da embriyo hemen gözükmüyor mu acaba
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaEvet çok iyi anlıyorum endişeni, özellikle eğer ilk hamilelikse insan daha bi endişeli oluyor ama herşey sorunsuzca ilerleyecek içinizi ferah tutmaya çalışın
Benim 4+3 te 1600 dü. Bence çok fark yok. İnşallah sağlıkla ilerler süreciniz bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet haklısınız bakalım 2gun sonra ne çıkacak benim 2.hamileligim bu ilkinde daha geç ve daha yüksek değerle öğrenmiştim sanırım o yüzden biraz anormal mi acaba diye bi sorguladim, insallah sağlıklı gebeliktir
Benim galiba bugün başladı. 5+3’teyim. Yanmayla karışık bir bulantı. Yemeklerden tiksinmeye başladım bugün. Tost, simit, haşlanmış patates gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Her şey çok erken başladı gibimide bulantısı olan arkadaşlarım. Kaçıncı haftanızda mide bulantısı başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?