Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dun gittigimde belli belirsiz bi kese gordum dedi doktor bakti ama yerlesme kanamasi icin gec degil mi 5+ da gelir mi yani ilk gebeligim pek bilgim yok
Sonradan da olabiliyormuş, bebek kendine yer açarken cok ufak kanamalar yapabilirmiş. Tetikte olun insallah birsey olmaz ama artarsa acile bir gidin

Yarın tekrar vereceğim eğer yerinde yükseldiyse daha vermeyi düşünmüyorum 5-6 gün en azından, kollarım delik deşik oldu

Insallah oyledir bi anlik acaba kotu birsey mi sorusu kafama yerlesti bekliyorum
Ben 4+3 ken doktora gittiğimde sonraki zamanlar yerleşme kanaması olabilir kahverengi açık pembe korkma demişti bana. Eğer kırmızı olursa direk kan şeklinde görüşelim dedi o zaman. İnşallah sizin de yerleşme kanaması şeklindedir korkmayın stres yapmayın

Aynı durum bende de oldu çok geçmiş olsun.Dusugu evde mi yaptınız ben kürtaj olmuştum

Herkese Merhaba bat+5 hamileyim henüz cok yeni hcg dun 971 di ve en başından beri kahverengi akintilarim oluyor doktor önemsiz dedi ama bel ve kasık ağrılarım oluyor cok tedirgin oluyorum bu durumu yasayan var mı ???

Merhaba canım bende 5 ay önce yaşadım bikaç gün önce betama baktım beinkide 262 di normal yani 5.haftada doktora görünün enkazından kaç kaftalık olduğunu ve keseyi gösterir

Kızlar günaydın sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadım özellikle sağ kasık. Sağ kasıkta yoğunlaşan ve karnıma yayılan bir ağrı ha geçiyor diyip uyuyakalacağım diyorum sonra tekrar başlıyor. Gaz sancısına da benziyordu regla da hiç emin olamadım ama çok rahatsız etti. Enfeksiyonun da geçtiğini düşünüyorum idrarım düzeldi yanma da yok sizce yerleşme ağrısı gibi bir şey mi bu arada muz yedim parol içtim şuan iyiyim geçti şükür

Geçmiş olsun canim, geçen hafta ben öyleydim. Sağ kasık cok ağrıyordu sol tarafa yatıyordum mecburen. Ama bu hafta geçti. İlk hamileligimde de yaşamıştım, sanirim normal

Benim de başıma geliyor ama artık ben gaz ağrısı ile karıştırdığımı düşünüyorum. 7/24 gaz sorunu var sanki bebiş yerleşince rahim büyüdüğünden ağrılar normalmiş ama doktora ağrım var dediğimde ilişkiyi ve sık hareket etmeyi yasaklamıştı. Siz de yormayın kendinizi çok bebişinizle beraber dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…