- 25 Şubat 2025
- 234
- 56
- 13
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #1.661
Ayy acaba hamile miyimGeçmiş olsun canim, geçen hafta ben öyleydim. Sağ kasık cok ağrıyordu sol tarafa yatıyordum mecburen. Ama bu hafta geçti. İlk hamileligimde de yaşamıştım, sanirim normal
Bel ve kasık ağrısı bende de vardı doktorunuz akıntılara da önemsiz demiş canınızı hiç sıkmayın içiniz ferah olsunHerkese Merhaba bat+5 hamileyim henüz cok yeni hcg dun 971 di ve en başından beri kahverengi akintilarim oluyor doktor önemsiz dedi ama bel ve kasık ağrılarım oluyor cok tedirgin oluyorum bu durumu yasayan var mı ???
Biraz erken olabilir, erken gebelik testlerinde dpo10 ve sonrasında çıkmaya başlıyor yavaş yavaş testte biraz daha sabır inşallah çift çizgiyi görücez sonraaaAyy acaba hamile miyimteşekkür ederimm öyleyse katlanılır 5 Kasım yumurtlama günümdü şimdi test yapsam çıkmaz sonuç dimi
Kız daha test yapmadım heyecanla bekliyorum ne olacak sonuçBenim de başıma geliyor ama artık ben gaz ağrısı ile karıştırdığımı düşünüyorum. 7/24 gaz sorunu var sankibebiş yerleşince rahim büyüdüğünden ağrılar normalmiş ama doktora ağrım var dediğimde ilişkiyi ve sık hareket etmeyi yasaklamıştı. Siz de yormayın kendinizi çok bebişinizle beraber dinlenin
Bakalım hayırlısı inşallahBiraz erken olabilir, erken gebelik testlerinde dpo10 ve sonrasında çıkmaya başlıyor yavaş yavaş testte biraz daha sabır inşallah çift çizgiyi görücez sonraaa
Ben gebeliğimi kasık ve karın bölgemde baya bi doluluk şişlik olduğunda anlamıştım ay sizin belirtiler de öyle duruyo inşallah bebiş tutunmaya başlıyordurKız daha test yapmadım heyecanla bekliyorum ne olacak sonuçbat 20 Kasım umarım bebiş vardır afedersiniz gaz çıkartmaya çalıştım bile ama yok yani değişik bir ağrı karnım dopdolu sanki oysa akşam yemek de yememiştim böyle d
Kasık bölgelerime baktım gerçekten şiş ilk enfeksiyondan sandım enfeksiyon bitti hala geçmedi mesela belki de dediğiniz gibi belirtilerimiz benziyordur valla heyecanlıyım eğer tutunursa onun tutunan minik ellerine (gerçi eli yok ama henüz ahahahaha) kurban olayımmmmBen gebeliğimi kasık ve karın bölgemde baya bi doluluk şişlik olduğunda anlamıştım ay sizin belirtiler de öyle duruyo inşallah bebiş tutunmaya başlıyordur
Ben ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olup ilaç kullanırken kaldımKızlar bende şüpheliyim Bat günümü bekliyorum test için ama birkaç gün önce idrar yolu enfeksiyonu oldum bu yüzden umutlanmak istemiyorum ilk denememdi zaten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile olunmuyormuş doğru mu?
Çıkmaz cok erkenAyy acaba hamile miyimteşekkür ederimm öyleyse katlanılır 5 Kasım yumurtlama günümdü şimdi test yapsam çıkmaz sonuç dimi
Benim de göğüslerim sızlıyordu hatta yürürken bile ağrıyordu ki hala aynı. Adetim gecikince bir kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı şimdi 5+3 haftadayım doktor kontrolümü bekliyorum heyecanla :)Kızlar adetim geçti olmadım birde göğüslerim yanları sızlıyor sizde oldu mu belirtimidir sozce
Ne güzel darısı bana inşallahBenim de göğüslerim sızlıyordu hatta yürürken bile ağrıyordu ki hala aynı. Adetim gecikince bir kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı şimdi 5+3 haftadayım doktor kontrolümü bekliyorum heyecanla :)
Oyy maşallahÇok şükür kalp atışı duyduk bizmaşşallahınızı alırım kese görünüş 5+6 kalp atışı 6+4 Herseydenbitutam
Çok sevindim canımÇok şükür kalp atışı duyduk bizmaşşallahınızı alırım kese görünüş 5+6 kalp atışı 6+4 Herseydenbitutam
Sağolun. Evde başladı, doktorum kürtaja gerek olabilir ya da kanama yoğunlaşabilir diye aynı gece hastaneye yatış istedi. Hastaneye gittiğimde yolk sac gitmişti, 12 saat açlığı beklerken sabahki muayenede kesenin de gittiğini öğrendik ve kürtaja gerek kalmadan taburcu oldum.Aynı durum bende de oldu çok geçmiş olsun.Dusugu evde mi yaptınız ben kürtaj olmuştum
Ay cok teşekkür ederimmm cok iyi geldi buBel ve kasık ağrısı bende de vardı doktorunuz akıntılara da önemsiz demiş canınızı hiç sıkmayın içiniz ferah olsunbenim bel ağrılarım baya azaldı 6+6dayım bugün ama kasık ağrısı devam ediyor hala, hiç tedirgin olacağınız bir şey yok hamileliğinizin keyfini çıkarın
Teşekkür ederim.yolunda çok şükür.enfeksiyon varmış ne zamandoktora gitsem hep enfeksiyon çıkıyor malesef.fitil verdi ama korktum kullanmaya.doktor bı sakıncası olmaz dedi aslında ama yine de içim rahat etmediHer şey yolundadır inşallah, nedir son durumunuz
Oyy maşallah
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canımsağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz Allahın izniyle
Bence de gaz agrisi da oluyor çünkü hedeflerden sonra oluyor bakın dikkat edin özellikle benim aksam yemeği sonrası olurdu ama geçti artık cok yooBenim de başıma geliyor ama artık ben gaz ağrısı ile karıştırdığımı düşünüyorum. 7/24 gaz sorunu var sankibebiş yerleşince rahim büyüdüğünden ağrılar normalmiş ama doktora ağrım var dediğimde ilişkiyi ve sık hareket etmeyi yasaklamıştı. Siz de yormayın kendinizi çok bebişinizle beraber dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?