Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba bat+5 hamileyim henüz cok yeni hcg dun 971 di ve en başından beri kahverengi akintilarim oluyor doktor önemsiz dedi ama bel ve kasık ağrılarım oluyor cok tedirgin oluyorum bu durumu yasayan var mı ???
Bel ve kasık ağrısı bende de vardı doktorunuz akıntılara da önemsiz demiş canınızı hiç sıkmayın içiniz ferah olsun benim bel ağrılarım baya azaldı 6+6dayım bugün ama kasık ağrısı devam ediyor hala, hiç tedirgin olacağınız bir şey yok hamileliğinizin keyfini çıkarın

Ayy acaba hamile miyim teşekkür ederimm öyleyse katlanılır 5 Kasım yumurtlama günümdü şimdi test yapsam çıkmaz sonuç dimi
Biraz erken olabilir, erken gebelik testlerinde dpo10 ve sonrasında çıkmaya başlıyor yavaş yavaş testte biraz daha sabır inşallah çift çizgiyi görücez sonraaa

Kız daha test yapmadım heyecanla bekliyorum ne olacak sonuç bat 20 Kasım umarım bebiş vardır afedersiniz gaz çıkartmaya çalıştım bile ama yok yani değişik bir ağrı karnım dopdolu sanki oysa akşam yemek de yememiştim böyle d

Ben gebeliğimi kasık ve karın bölgemde baya bi doluluk şişlik olduğunda anlamıştım ay sizin belirtiler de öyle duruyo inşallah bebiş tutunmaya başlıyordur

Ben gebeliğimi kasık ve karın bölgemde baya bi doluluk şişlik olduğunda anlamıştım ay sizin belirtiler de öyle duruyo inşallah bebiş tutunmaya başlıyordur
Kasık bölgelerime baktım gerçekten şiş ilk enfeksiyondan sandım enfeksiyon bitti hala geçmedi mesela belki de dediğiniz gibi belirtilerimiz benziyordur valla heyecanlıyım eğer tutunursa onun tutunan minik ellerine (gerçi eli yok ama henüz ahahahaha) kurban olayımmmm

Ben ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olup ilaç kullanırken kaldım

Kızlar adetim geçti olmadım birde göğüslerim yanları sızlıyor sizde oldu mu belirtimidir sozce
Benim de göğüslerim sızlıyordu hatta yürürken bile ağrıyordu ki hala aynı. Adetim gecikince bir kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı şimdi 5+3 haftadayım doktor kontrolümü bekliyorum heyecanla :)

Aynı durum bende de oldu çok geçmiş olsun.Dusugu evde mi yaptınız ben kürtaj olmuştum
Sağolun. Evde başladı, doktorum kürtaja gerek olabilir ya da kanama yoğunlaşabilir diye aynı gece hastaneye yatış istedi. Hastaneye gittiğimde yolk sac gitmişti, 12 saat açlığı beklerken sabahki muayenede kesenin de gittiğini öğrendik ve kürtaja gerek kalmadan taburcu oldum.
Benim zaten daha önce 2 tüp bebek denemesinden 0 sağlıklı embriyo sonucum vardı, eşimde sperm DNA hasarı var. Bu doğal hamilelik olunca umutlanmıştık belki sağlıklıdır diye çünkü hem ben 30 kilo vermiştim hem eşim takviyelerini düzenli kullanıyordu ama maalesef bu da gelişemedi.

Ay cok teşekkür ederimmm cok iyi geldi bu

Kizlar betahcg 2gun önce 1120cikmisti bugün tekrar kan verdim 3200cikti değerim çok şükür henüz doktor kontrolüne gitmedim kalp atışı için erken daha ama haftaya kontrole gitsem kese görünür sanırım değil mi

Bence de gaz agrisi da oluyor çünkü hedeflerden sonra oluyor bakın dikkat edin özellikle benim aksam yemeği sonrası olurdu ama geçti artık cok yoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…