Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kese kesin görünür 1-2 haftaya da net bir şekilde kalp atışı duyulur benim doktorum net olması için 2 hafta sonraya çağırmıştı

kese kesin görünür 1-2 haftaya da net bir şekilde kalp atışı duyulur benim doktorum net olması için 2 hafta sonraya çağırmıştı
Ben de doktoruma yazdım aynı şekilde benim doktorum da beklenen adet tarihinden 15gun geçsin o zaman gel bakalım dedi, insallah hersey yolundadır

Ben de doktoruma yazdım aynı şekilde benim doktorum da beklenen adet tarihinden 15gun geçsin o zaman gel bakalım dedi, insallah hersey yolundadır
evham yapmayın inşallah yolundadır her şey benim pcos ve döngü uzunluğundan dolayı doktorum sat'ı değiştirdi. Bugün 7+5'im. Belki çocuğum temmuzda doğmak isterse diye buralarda da geziniyorum

2 hafta sonra gidince bakalım ne olacak, devlet hastanesinin ultrasonları kötüymüş doktor karından bakamadı

Kızlar 5+5’teyim. Bugün vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışı duyduk şükür. Rutin kan tahlillerini de verdim. Sıkıntı şu ki doktoruma 6 gün önceki hafif kahverengi akıntıdan bahsettim, tekrarlamadığını da söyledim. Kanama alanı da görmedi. Ama yine de progestan iğne yazdı 5 günlük. Sizce normal mi bu durum? Garantiye mi almak istedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…