Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 6+5 teyim sinsi bir bulantı yaşıyorum ne istifra ediyorum ne de iştahla bir şey yiyebiliyorum içten içe bulanıyor midem sizde de durumlar aynı mı
6. haftadan beri böyleyiimm evde yemek bile yapamıyorum yemek yiyemiyorum, hevesle yaptırsam da yapsam da tamamen yiyemiyorum. Aç kalınca daha da bulanıyor midem. mecbur prilam'a başladım..

Benim de öyle ama iştahımda bir sorun yok sadece sürekli bi bulantı huzursuzluğu var kusma kadar şiddetli değil ama doktor prilam yazdı, içen var mı güvenilir mi
prilamla ayakta duruyorum çok fenaydı midem sinsi bulantı mide huzursuz canım bişey istemiyor falan prilam en azından o bulantıyı kesiyor biraz rahatlatıyo
Ekstra olarak karnı çok şiş hissetmeye devam eden var mı 6.haftalarda size yemin ederim hamile taytı aldım huzura erdim. Pantolonla tüm gün geçirmek eziyet gibi geliyor bana
evet evet beenn midem çok şiş. ne yesem şişiyorum. hamile taytı ben de aldım mis gibi rahatladım

Kızlarr takviye olarak ne kullanılıyorsunuz? Bir doktor imom omega önermişti bugün gittiğim omega kullanılmaz elenatal 1 al dedi. Sizlerde durum ne?
Bana previt positive omega verdi içinde yarı yarıya kırmızı ve sarı haplar var kırmızıları sabah sarıları akşam içiyorum

Bu vitaminler için her doktor farklı şeyler diyor demek ki. Omega 3. Aydan sonra kullanılır dedi sizlere baştan beri vermiş.

Kızlar beklenen adet tarihi 4-5 Kasım olan var mı benimki 4 Kasım'da olmadım işte şimdi 5+1'deyim diye hesaplıyorum benim gibi olup keseyi gören var mı Ben henüz gidemedim doktora
Benim de 5 Kasımdı ama benim beta değerim düşük olduğu için beklemedeyim ilki 45 dört gün sonra 160 olmuştu haftaya Çarşambaya giderim diye düşünüyorum. Ama bir yandan da beklemek de zor geliyor

Kızlar bende haftasonu full kustum, ama iki gündür o derece mide bulantılarım geçti prilam da almadım 2 gündür. Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diye Cuma günü kalp atışı için gideceğiz

Sağlıkla bir gun kucağınıza alırsınız insallahh ben de korkuyorum tekrar hamile kalırsam boş gebelik olur mu diye böyle bir risk var mı acaba bilmiyorum

Özel hastaneye giden arkadaşlar, bir şey soracağım. Doktorunuza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Yoksa sadece mesai saatleri içerisinde hastanedeki odasına dahili numara ile bağlanıp mı ulaşıyorsunuz? Acil durumda doktoruma ulaşma şansım yok ve bu bana çok garip geliyor. Diğer hastaneler ve doktorlar da böyle mi? Tabiki sürekli darlamak değil ama acil durum için bir numara almamız gerekmez mi?

Ben ulaşabiliyorum şahsi numarası var

Şahsi numarası var, arama yapamıyoruz ama mesaj Atabiliyorum.

Ben ulaşabiliyorum şahsi numarası var
Bana verilmedi ve garip geldi. Zaten doktor arayışındayım, değiştireceğim muhtemelen. Hiçbir konuda açıklayıcı bilgi yok. Mesela buradaki arkadaşlar yolk kese, embriyo vs göründü mü? Bebek kaç mm vs hepsiyle ilgili bilgi alabilmişler. Bana hiçbir bilgi verilmiyor genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…