• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah öyledir ya hamilelik delilik gibi bir şeymiş resmen 😂
Gerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecek :( bunları düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum artık

Gerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecek :( bunları düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum artık
Canım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zaman

Canım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zaman
Çok haklısınız ya çocuk yetiştirmek zor bi karar o yüzden böyle oluyor sanırım

başınız sağolsun eğer sizi üzmeyecekse, kalbi durduğunda sizin vücudunuzda herhangi bir belirti oldu mu

başınız sağolsun eğer sizi üzmeyecekse, kalbi durduğunda sizin vücudunuzda herhangi bir belirti oldu mu
Ya benim bununla ilgili çok net bi anım var, normalde benim belirtilerimde çok yorgundum sürekli uyuyordum ve mide bulantısı çok hat safhadaydı, birden bire bir gün o kadar normal bi insan haline döndüm ki enerjim mutluluğum geri geldi mide bulantım birden kesildi, eşime ben bugün çok normal bi insan gibiyim ya dedim gülerek hatta. Bi hafta sonra kontrole gittiğimizde öğrendik ki tam o gün kalbi durmuş bebişimizin. Bir kaç gün sonra da göğüs ucumdaki siyahlık tamamen kaybolmuştu, karnımın şişliği de inmişti.

Allah kimseye yaşatmasın cidden ama bana da senin dediğin gibi oldu. Düşükten sonra aslında bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi anladım ve ilk gebeliğimde o kadar böyle bir şey olmaz ki nolacak sağlıklı insanlarız diyip hiç normal hayat akışımı bozmamıştım. Ama bi hayır varmış gerçekten şu an çok daha bilinçli ve sımsıkı tutundum sürece. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Sen böyle yazınca tekrar hatırladım o günleri. İçimdekileri yazmışsın birebir 🥹

Back
X