• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba mesajlarınızı okuyorum hep umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız 😊 ben şuan 6+1 deyim geceleri tuvalete felan hiç çikmiyorum sabah gitmesem öyle sıkışık felanda hissetmiyorum normalmi acaba acaba bebek felan yokta o yüzden mi baskı yapmıyor diyorum kendi kendime

Ben özele gidiyorum gebelik teminatlı sağlık sigortam var. Doktor baya bir tahlil istedi d vitamini ve hba1c tahlilini sigorta karşılamadı bende devlette yaptıracağım dedim. Dün 10 tüp kan verdim bugün de devlete randevu almıştım tesadüf buldum pek de bulunmuyor. Ona da danışacağım benim de hiç kesilmedi azaldı böyle rengi normal akıntıya dönüp tekrar değişiyor fln ama şu an bariz kahverengi geliyor dünden beri tekrar. Yani belki başka doktora da gitmek lazım. Tedirgin oluyor insan ilk gebeliğim 2 kimyasal olmuştu benim de.
Evet bencede baska doktora göstermekte fayda var bende sigorta yok ama yinede gidicem ücreti neyse artik vericem. Pazarteside devlette randevu var orayada gidicem bakalim. Tüp bebek doktorum normal diyor sadece.

Canim merhaba senide alttan mi muayene ediyorlar. Ben korkar oldum alttan bakmalarina kanamam var biraz bugun doktora gidicem bir baksinlar diye ama alttan bakmalarini da istemiyorum karından görebilirmi kanama alanini vs hic bilgim yok bu konuda. Cok gecmis olsun sizede
Öncekinde alttan bakmıştı ama bu gebelikte hiç alttan baktırmadım canım idrara sıkışık gidince karından gördü kanama alanını

Aa şaşırdım baya, benim rahmim ters vajinal olmadıkça asla görünmüyor. Ama bende hiç ağrı ve sızı olmadı bugüne kadar. Acaba doktordan doktora ya da kendimizi sıkmamıza göre mi değişiyor. Hatta yeni bi doktora gitmiştim karından baktı kese boş, neredeyse boş gebeliğe getiriyodu lafı. Durumu açıkladım vajinal bakınca bebeğin kalp atışını gümbür gümbür gördüler. İçim rahatlamıştı.
ama sizin durumunuz farklı o yüzden sizin alttan bakılması çok normal. benim o gebeliğim kimyasala dönücekti. dış gebelik mi acaba diye 3 gün alttan muayene edildi baya tahriş oldu

Öncekinde alttan bakmıştı ama bu gebelikte hiç alttan baktırmadım canım idrara sıkışık gidince karından gördü kanama alanını
Bende öyle yapayım bugün sıkışık gidiyim birşey varsa görünür inşallah. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏

Kızlar merhaba mesajlarınızı okuyorum hep umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız 😊 ben şuan 6+1 deyim geceleri tuvalete felan hiç çikmiyorum sabah gitmesem öyle sıkışık felanda hissetmiyorum normalmi acaba acaba bebek felan yokta o yüzden mi baskı yapmıyor diyorum kendi kendime
Bende şuan 5+5 teyim be de gece tuvalete kalkmıyorum sabah da hemen tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiyorum hatta sabah bulantılarım bile az yani bence normaldir ama bilemem

Herkese merhaba uzun uzun okuyorum mesajlarınızı. Değerlerinize falan da bakıyorum ben 6 Kasım da kan verdim 621 çıktı daha sonra 10 Kasım da verdiğimde 1983 çıktı. Artışların sizinki kadar değil acaba normal mi ? Doktor kontrolüne gitmek için randevumu bekliyorum.

Ben özele gidiyorum gebelik teminatlı sağlık sigortam var. Doktor baya bir tahlil istedi d vitamini ve hba1c tahlilini sigorta karşılamadı bende devlette yaptıracağım dedim. Dün 10 tüp kan verdim bugün de devlete randevu almıştım tesadüf buldum pek de bulunmuyor. Ona da danışacağım benim de hiç kesilmedi azaldı böyle rengi normal akıntıya dönüp tekrar değişiyor fln ama şu an bariz kahverengi geliyor dünden beri tekrar. Yani belki başka doktora da gitmek lazım. Tedirgin oluyor insan ilk gebeliğim 2 kimyasal olmuştu benim de.
Size Progestan verdiler mi? Verdilerse vajinal almanızı bol dinlenmenizi öneririm keşke iğnesini verseler o daha etkili. Ama korkmayın benim ilk gebeliğim doğuma kadar devam etti kendime zehir ettım ağlayarak korkarak yatalak gbı yatıyordum 🥲 smdı 7 yasına gircek 🙏 strese sokmayın kendinizi ama bolca dinleninnnnn

Herkese merhaba uzun uzun okuyorum mesajlarınızı. Değerlerinize falan da bakıyorum ben 6 Kasım da kan verdim 621 çıktı daha sonra 10 Kasım da verdiğimde 1983 çıktı. Artışların sizinki kadar değil acaba normal mi ? Doktor kontrolüne gitmek için randevumu bekliyorum.
Farklı yerlerde kan vermiş olabilir mısınız son kan verdiğiniz yere yeniden bi kan verin isterseniz bide öyle bakın

Sağlıkla bir gun kucağınıza alırsınız insallahh🤲🏻 ben de korkuyorum tekrar hamile kalırsam boş gebelik olur mu diye böyle bir risk var mı acaba bilmiyorum
İlk gebeliğin düşükle sonuçlanması sonraki gebeliklerde düşük riskini bir miktar arttırıyor ama tekrarlamadikca arastirilmiyor. Boş gebelik ilerleyen haftalarda kalbinin durmasından ya da fetal dna testinde olumsuz bir durum çıkmasından çok daha iyi bence. İçimizi ferah tutalım, en azından keseyi olması gereken konumda görebildik, en azından sürecin bu kısmında sorun olmadığını biliyoruz artık. Ben sadece sonraki gebelikte beta hcg, ilk kontrol vb süreçleri daha ağırdan alacağım kendi adıma.

merhaba, baskı yapmak için daha çok küçük muhtemelen. bu haftalarda sık idrara çıkma metabolizmanın hızlanmasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla.

Size Progestan verdiler mi? Verdilerse vajinal almanızı bol dinlenmenizi öneririm keşke iğnesini verseler o daha etkili. Ama korkmayın benim ilk gebeliğim doğuma kadar devam etti kendime zehir ettım ağlayarak korkarak yatalak gbı yatıyordum 🥲 smdı 7 yasına gircek 🙏 strese sokmayın kendinizi ama bolca dinleninnnnn
Bana hiçbir şey vermedi doktorum. Şimdiye kadar 3 4 haftadır lekelenmem var doktorum normal sorun yok dediği için ben de gönlümü ferah tutuyorum ama endişeleniyorum. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için 🥰

İlk gebeliğin düşükle sonuçlanması sonraki gebeliklerde düşük riskini bir miktar arttırıyor ama tekrarlamadikca arastirilmiyor. Boş gebelik ilerleyen haftalarda kalbinin durmasından ya da fetal dna testinde olumsuz bir durum çıkmasından çok daha iyi bence. İçimizi ferah tutalım, en azından keseyi olması gereken konumda görebildik, en azından sürecin bu kısmında sorun olmadığını biliyoruz artık. Ben sadece sonraki gebelikte beta hcg, ilk kontrol vb süreçleri daha ağırdan alacağım kendi adıma.
Evet size katiliyorum.Benim ikinci gebeligimdi 10 yıl ara vermistim boş gebelik oldu.Kurtaj sürecinden sonra kaç ay ara öneriyorlar doktoruma sormayı unuttum

Bende şuan 5+5 teyim be de gece tuvalete kalkmıyorum sabah da hemen tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiyorum hatta sabah bulantılarım bile az yani bence normaldir ama bilemem
Demekki normal 🤭ne bileyim hamilelik belirtilerinde sık idrara çıkma diyorlar ya hep dış gebelik ihtimalini bile düşündüm sırf bu yüzden 🤦🏻‍♀️ benimde tam tersi sabahları özellikle açken midem çok bulanıyor🥴

Benim ilk gebeligim bilemedim doktorumda kendi tup bebek doktorum oyle bakınca guvendim kendisine. Ertesi günde kanadı. Acilde alttan bakti bir ultrasonla bile bakmadı perişan ettiler beni . Nobetci kadin dogum doktoru yoktu sadece ebe vardı. Tlfonla falan konuşarak ebeyi yönlendiriyordu şaka gibiydi gelcekmisiniz falan dedi gelmedi şikayet edicem onlarida . Kanama alanı falan varsa kesin görür degil mi üstten. Kan sulandiricida kullaniyorum tüp bebek doktoruma yazdım belki sulandiriciyi kes falan der diye ama o da kes falan demedi. Kanama alanı varsa bu sefer kan sulandirici daha kötü yapacak 😭
acildeki durum çok tatsızmış gerçekten. umarım bugünkü diğer doktor iyi geçer. dediğiniz gibi muhtemelen kan sulandırıcıyı bıraktırır, belki progestan başlar. iyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏

acildeki durum çok tatsızmış gerçekten. umarım bugünkü diğer doktor iyi geçer. dediğiniz gibi muhtemelen kan sulandırıcıyı bıraktırır, belki progestan başlar. iyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏
Evet malesef doktorlar bakmak bile istemiyor anlattım iste durumu ikiz gebelik nerede yaptırdın tup bebegi falan hangi şehir diye soruyor İstanbul diyince birsey demedi. Galiba oraya git falan diyecektim cok vicdansızlar gercekten. Kanama alanı olmadigi surece bıraktırmak istemiyor sanirim doktorum tup bebek olan. Haber verin bize dedi asistanı sadece ben suan
estrofemi sabah aksam 1
Progestan fitil sabah aksam 1
Prednol günde 1 bağışıklık düşürücü bebeklerin tutunmasi icin ve kan sulandırıcı oksapar gunde 1 kullaniyorum ben anlatıyorum ebe ye falan dinlemek bile istemiyor resmen cok üzüldüm. İnşallah dediğiniz gibi bugün iyi geçer Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏

Evet size katiliyorum.Benim ikinci gebeligimdi 10 yıl ara vermistim boş gebelik oldu.Kurtaj sürecinden sonra kaç ay ara öneriyorlar doktoruma sormayı unuttum
ara verme süresi duruma göre değişiyor olabilir. ben yaşımdan dolayı zamanla yarışıyorum 😊 o yüzden doktorum bir adet döngüsü bekleyin, sonra tekrar deneyin demişti. ilk sefer öyle yaptık ama o da kürtajla sonuçlandı. bu sefer iki adet döngüsü bekledik, inşallah yine üzülmeyiz.

Back
X