- 23 Ocak 2019
- 156
- 76
- 98
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.901
Benim bat 4 kasımdı. En son 6 kasımda kan vermiştim 1674 çıktı değerimBende doktoruma sordum az once gayet iyi bir değer dedi bat(6 kasım)+8 benim su an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat 4 kasımdı. En son 6 kasımda kan vermiştim 1674 çıktı değerimBende doktoruma sordum az once gayet iyi bir değer dedi bat(6 kasım)+8 benim su an
Rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor ve bu yüzden sık idrara çıkma isteği geliyor diyorlar hep bende o yüzden zaten acaba dedim hatta dış gebeliği bile düşündüm umarım normaldirmerhaba, baskı yapmak için daha çok küçük muhtemelen. bu haftalarda sık idrara çıkma metabolizmanın hızlanmasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla.
Ben de hep erteledim yaş 30 u geçti riskler de artıyor tabiara verme süresi duruma göre değişiyor olabilir. ben yaşımdan dolayı zamanla yarışıyorumo yüzden doktorum bir adet döngüsü bekleyin, sonra tekrar deneyin demişti. ilk sefer öyle yaptık ama o da kürtajla sonuçlandı. bu sefer iki adet döngüsü bekledik, inşallah yine üzülmeyiz.
daha ben de anlayamadım ahashhahBen de hep erteledim yaş 30 u geçti riskler de artıyor tabiilk gebeligim 25 yaşındaydı ikinci de ara verince böyle bir durum yasadim.Bundan sonrası için hayırlısıyla aliriz inşallah kucagimiza
Siz şuan hamile misiniz orayı anlayamadim
![]()
Aa cok yeni hayırlısi olsunn insallahh güzel sonuclar alırsınızdaha ben de anlayamadım ahashhahsabah kan verdim, sonucu bekliyorum.
Bende bulantım yok dedim ama dün gece yine başlamıştıBenim çok kötü ya çok arttı. 12. Haftayı iple çekiyorum o zaman mucizevi bir şekilde geçeceğine inanıyorum![]()
Hayır öyle sorgulama kendini. Yoksa tadını bile çıkaramazsın hamileliğin. Nasipte var ki bu zamanda oldu öyle düşünGerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecekbunları düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum artık
Doğumu eklettir canım sende olmuyo mu öyle hangi sigortabenim tamamlayıcı sağlık sigortam gebeliği kapsamıyo ya, bulunduğum yerde doğum paketi veren hastane de yok
Canım her sigorta için geçerli değil onlar anadolu sigortada 1 ay sonra gebe kalmanız ve 6. Ayda aktif oluyor sigorta ve doğumu karşılıyorgebeliği kapsaması için 1 yıl boyunca sigortalı olmanız ve doğum paketini ekletmeniz gerekiyordu. 2. yıl yenilenince doğum paketi otomatik geliyor
Canım normalde karşılıyor hangi sigorta acaba seninkiBen özele gidiyorum gebelik teminatlı sağlık sigortam var. Doktor baya bir tahlil istedi d vitamini ve hba1c tahlilini sigorta karşılamadı bende devlette yaptıracağım dedim. Dün 10 tüp kan verdim bugün de devlete randevu almıştım tesadüf buldum pek de bulunmuyor. Ona da danışacağım benim de hiç kesilmedi azaldı böyle rengi normal akıntıya dönüp tekrar değişiyor fln ama şu an bariz kahverengi geliyor dünden beri tekrar. Yani belki başka doktora da gitmek lazım. Tedirgin oluyor insan ilk gebeliğim 2 kimyasal olmuştu benim de.
Aşkım kime dedim hatırlamıyorum şimdi ama zencefil çayını dene taze zencefilleKızlar prilam’ı gece 2 tane, sabah 1 tane içmeme rağmen asla geçmiyor. Akşama doğru biraz hafifliyor sadece. Başka önerileriniz var mı bulantıyla ilgili?
Normal bi sigortaya göre pahalı olmuyor mu bu sigortalar biz eşimle hesaplamıştık normalde muayene sayısı 10u zaten geçiyor sigorta dışında para çıkıyor illaki bazı testleri de karşılaşmıyor zaten nerdeyse hiç sigorta yapmamakla da aynı para çıkıyordu hesapta biz o yüzden yaptırmadık. Bir de allah korusun ama düşük vs yaşayınca yine başa gelirse diye düşünüp vazgeçtik. Sigortanın en mantıklı ve uygun olanı bi yıl önceden normal doğum kapsamlı sigorta yapıp sonraki yıl kullanılanı oluyor bence. Sigortacılar kendini sağlama alıyorCanım her sigorta için geçerli değil onlar anadolu sigortada 1 ay sonra gebe kalmanız ve 6. Ayda aktif oluyor sigorta ve doğumu karşılıyor
Bu testleri normal tss de karşılamıyor diye biliyorum. Ben hep ayrıca ödüyorum rutin muayenelerde bileCanım normalde karşılıyor hangi sigorta acaba seninki
Aynı yerde aynı saatte verdim aslındaFarklı yerlerde kan vermiş olabilir mısınız son kan verdiğiniz yere yeniden bi kan verin isterseniz bide öyle bakın
Benimde aklıma çok şey geliyor daha kontrole gitmedim insanın aklıma her şey geliyorDemekki normalne bileyim hamilelik belirtilerinde sık idrara çıkma diyorlar ya hep dış gebelik ihtimalini bile düşündüm sırf bu yüzden
benimde tam tersi sabahları özellikle açken midem çok bulanıyor
![]()
bana 20 küsür parametre bakıldı geçen gün sadece D vitamini, VDRL, 3 Aylık şeker'i karşılamadıBu testleri normal tss de karşılamıyor diye biliyorum. Ben hep ayrıca ödüyorum rutin muayenelerde bile