• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeler merhabalar biz geldikk, 5 haftalığız. 🥰❤️Doktor keseyi ve embriyoyu güzel gördüğünü söyledi. Ancak kahverengi akıntılarım var doktor normal dese de bu beni korkutuyo. Dinlenmek dışında başka önerisi olan var mıdır?
F89A7356-5EA1-49E7-B318-7A9FD48661D7.webp

Normal bi sigortaya göre pahalı olmuyor mu bu sigortalar biz eşimle hesaplamıştık normalde muayene sayısı 10u zaten geçiyor sigorta dışında para çıkıyor illaki bazı testleri de karşılaşmıyor zaten nerdeyse hiç sigorta yapmamakla da aynı para çıkıyordu hesapta biz o yüzden yaptırmadık. Bir de allah korusun ama düşük vs yaşayınca yine başa gelirse diye düşünüp vazgeçtik. Sigortanın en mantıklı ve uygun olanı bi yıl önceden normal doğum kapsamlı sigorta yapıp sonraki yıl kullanılanı oluyor bence. Sigortacılar kendini sağlama alıyor 😂
Valla benim 48 bine yapıldı temmuzda 8 taksit olarak ödüyorum . 10 normal muayene 10 gebelik muayenesi tahliller ve doğum vs var işte bana mantıklı geliyor diye yaptırmıştım.

Arkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim çok şükür kanama alanın yok dedi. Lekelenmeler 3 haftadır var diyince kan grubun negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekirdi dedi. Kendi takipli doktorum ise kanaman olursa hemen bekleme gel iğne yapılsın demişti. Bugünkü doktor bu kanama olmuyor mu şimdi ben olsam hemen vururdum dedi. Sonrasında lekelenmeler uyuşmazlık kaynaklı değildir ilk gebelikte sorun olmuyor dedi. kanama alanı da yoksa niye lekelenme oluyor anlamadım ilaç sordu kullanmıyorum dedim kanama alanı olmayınca vermedi zaten . Aranızda UYUŞMAZLIK İĞNESİ yaptıran var mı?

Teyzeler merhabalar biz geldikk, 5 haftalığız. 🥰❤️Doktor keseyi ve embriyoyu güzel gördüğünü söyledi. Ancak kahverengi akıntılarım var doktor normal dese de bu beni korkutuyo. Dinlenmek dışında başka önerisi olan var mıdır?Eki Görüntüle 3674112
Ay maşallah 🧿 keseniz normal değil mi ki neden endişelendiniz

Bidahaki sene de yaptırmak zorunluluğu var mı sigortada
1 yıl zaten doğum teminatlı yaptırmıştım gebelik düşünmediğim için. Temmuzda tekrar doğum teminatlı yeniledim işte 9 temmuza kadar vakti var. Nasip olursa doğumdan sonra artık normal sigorta yaparım mesela doğum teminatlı değil.

1 yıl zaten doğum teminatlı yaptırmıştım gebelik düşünmediğim için. Temmuzda tekrar doğum teminatlı yeniledim işte 9 temmuza kadar vakti var. Nasip olursa doğumdan sonra artık normal sigorta yaparım mesela doğum teminatlı değil.
Tamam sizinki mantıklı olanmış ☺️ bu kısa süreli teminatlı ya da gebeyken yapılan sigortalarda iki yıl ödeme zorunluluğu var yani yine en az 100-140k yapıyor ondan demiştim ben de ☺️

Normal bi sigortaya göre pahalı olmuyor mu bu sigortalar biz eşimle hesaplamıştık normalde muayene sayısı 10u zaten geçiyor sigorta dışında para çıkıyor illaki bazı testleri de karşılaşmıyor zaten nerdeyse hiç sigorta yapmamakla da aynı para çıkıyordu hesapta biz o yüzden yaptırmadık. Bir de allah korusun ama düşük vs yaşayınca yine başa gelirse diye düşünüp vazgeçtik. Sigortanın en mantıklı ve uygun olanı bi yıl önceden normal doğum kapsamlı sigorta yapıp sonraki yıl kullanılanı oluyor bence. Sigortacılar kendini sağlama alıyor 😂
Canım ben hastaneme ve doktoruma göre seçtim şuanda normal doğum 48 bin zorunlu sezeryan 68 isteğe bağlı sezeryan 88 bin e muayenesi 2700 10 kez gitsen 27 bin yapar ben 53 bine anlaştım 9 ay taksitte yapıyorlar vade farksız siz hangi hastaneyi seçerseniz bence ona göre şekilleniyor fetal dna karşılamıyor sanırsam onuda herkes yaptırmıyor tercihe bağlı bence

Arkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim çok şükür kanama alanın yok dedi. Lekelenmeler 3 haftadır var diyince kan grubun negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekirdi dedi. Kendi takipli doktorum ise kanaman olursa hemen bekleme gel iğne yapılsın demişti. Bugünkü doktor bu kanama olmuyor mu şimdi ben olsam hemen vururdum dedi. Sonrasında lekelenmeler uyuşmazlık kaynaklı değildir ilk gebelikte sorun olmuyor dedi. kanama alanı da yoksa niye lekelenme oluyor anlamadım ilaç sordu kullanmıyorum dedim kanama alanı olmayınca vermedi zaten . Aranızda UYUŞMAZLIK İĞNESİ yaptıran var mı?
Valla ben onu duydum ama halamın kızı hamile kalmadan yaptırmıştı diye biliyorum.

Aa şaşırdım baya, benim rahmim ters vajinal olmadıkça asla görünmüyor. Ama bende hiç ağrı ve sızı olmadı bugüne kadar. Acaba doktordan doktora ya da kendimizi sıkmamıza göre mi değişiyor. Hatta yeni bi doktora gitmiştim karından baktı kese boş, neredeyse boş gebeliğe getiriyodu lafı. Durumu açıkladım vajinal bakınca bebeğin kalp atışını gümbür gümbür gördüler. İçim rahatlamıştı.
Benm doktorum vajinal usg nin bir zarari olmadığını söyledi

Kızlar merhaba mesajlarınızı okuyorum hep umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız 😊 ben şuan 6+1 deyim geceleri tuvalete felan hiç çikmiyorum sabah gitmesem öyle sıkışık felanda hissetmiyorum normalmi acaba acaba bebek felan yokta o yüzden mi baskı yapmıyor diyorum kendi kendime
Canım ben 4-5 haftalıkken sürekli sıkışık uyanıyordum gece felan da. Şimdi 7 haftalık oldum bu belirti gitti

Back
X