- 21 Ekim 2025
- 88
- 63
- 3
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.941
Anladım genelde 28.haftada fln yapıyorlar galiba ama bakalımValla ben onu duydum ama halamın kızı hamile kalmadan yaptırmıştı diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım genelde 28.haftada fln yapıyorlar galiba ama bakalımValla ben onu duydum ama halamın kızı hamile kalmadan yaptırmıştı diye biliyorum.
benim türkiye sigorta, devletin ödemediği testleri sağlık sigortasıda ödemedi. her sigortanın farklı ya belki tss dışında bişey yaptırınca karşılıyordurAnadolu ve türkiye sigorta net karşılıyo diye biliyorum ama alianz bilmiyorum canım
Cidden ben de artık kendimi normal olduğuna inandırdımDoktorlar kahverengi ve pembe akıntılara normal diyor hiç endişe etmeyin, baksanıza bebişinize maşallah![]()
Ben ilk gebeliğimde devamlı vuruldum süresi var mesela kanama leke noluyor ya uyısmazlık iğnesi vuruluyorsun ( benımde ilk gebelikti) ve her kanama ve lekelenme olduğunda aradan belli bir süre geçtiyse ( şuan süresini hatırlamıyorum 3 hafta veya 1 ay olabilir) yeniden uyusmazlık iğnesi oluyorsun leke geliyorsa..... Ama leekekenme kanama yok ise sadece 28 haftada tek doz oluyorsunArkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim çok şükür kanama alanın yok dedi. Lekelenmeler 3 haftadır var diyince kan grubun negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekirdi dedi. Kendi takipli doktorum ise kanaman olursa hemen bekleme gel iğne yapılsın demişti. Bugünkü doktor bu kanama olmuyor mu şimdi ben olsam hemen vururdum dedi. Sonrasında lekelenmeler uyuşmazlık kaynaklı değildir ilk gebelikte sorun olmuyor dedi. kanama alanı da yoksa niye lekelenme oluyor anlamadım ilaç sordu kullanmıyorum dedim kanama alanı olmayınca vermedi zaten . Aranızda UYUŞMAZLIK İĞNESİ yaptıran var mı?
Gerçekten rahat olun ilk gebeliğim hep lekelenme ve kanama ile geçti hastanelerde... Evimde bi oturamadım ve şuan ıkıncı gebeliğim 6 yıl aradan sonra diyorum ki kendime tutunacak bebeğe hiç birşey olmuyorCidden ben de artık kendimi normal olduğuna inandırdımyoksa süreç geçmez böyle
kuzum Anadolu sigorta benimki, aradım sordum ekletilmiyormuş öyle. buralarda çok pahalı değil zaten ya normal ücretli devam edecem. doğum bu sene 20-21 bin falan, muayene 850 tl galiba, daha ödemedim bilmiyorum gerçi tam. ocakta zam gelse de ne kadar artacak ki aşağı yukarı bu fiyatlar olur, sigortaya da aşağı yukarı aynı parayı vericem o yüzden peşine çok düşmedim açıkçasıDoğumu eklettir canım sende olmuyo mu öyle hangi sigorta
hastaneyi arayıp sormayı deneyin, bazen e nabıza geç düşüyor sonuçlarKızlar beta artışı iyi mi diye acilde kan verdim, 1 saate e-nabıza düşer dediler. 2 saati geçti hala yok. Sizce normal mi? Bugün cuma bi de panik oldum. Pazartesiye kalmaz di mi?
Burası bana uğurlu geliyor. Sizin mesajınızdan sonra aramdan önce bi bakayım dedim gelmiş sonuç. Ben dpo10’da öğrenmiştim 2 gün önce 22’ydi şu an 71. Buradan öğrendiğime göre sağlıklı bir artış, di mi?hastaneyi arayıp sormayı deneyin, bazen e nabıza geç düşüyor sonuçlar
Senin bulunduğun şehir uygun o zaman ben istanbuldayımkuzum Anadolu sigorta benimki, aradım sordum ekletilmiyormuş öyle. buralarda çok pahalı değil zaten ya normal ücretli devam edecem. doğum bu sene 20-21 bin falan, muayene 850 tl galiba, daha ödemedim bilmiyorum gerçi tam. ocakta zam gelse de ne kadar artacak ki aşağı yukarı bu fiyatlar olur, sigortaya da aşağı yukarı aynı parayı vericem o yüzden peşine çok düşmedim açıkçası![]()
Devletin ödediği herşeyi sigortada öder canım tarama testi veya doktorun özel istediği bişet varsa sanmam ödediğinibenim türkiye sigorta, devletin ödemediği testleri sağlık sigortasıda ödemedi. her sigortanın farklı ya belki tss dışında bişey yaptırınca karşılıyordur
Anladım yani bilinçsizim ya ben de anlamadım bakalım takipçisi olacağım. Ben daha vurulmadımBen ilk gebeliğimde devamlı vuruldum süresi var mesela kanama leke noluyor ya uyısmazlık iğnesi vuruluyorsun ( benımde ilk gebelikti) ve her kanama ve lekelenme olduğunda aradan belli bir süre geçtiyse ( şuan süresini hatırlamıyorum 3 hafta veya 1 ay olabilir) yeniden uyusmazlık iğnesi oluyorsun leke geliyorsa..... Ama leekekenme kanama yok ise sadece 28 haftada tek doz oluyorsun
Evet çok haklısınız Allah minnoşları korusunGerçekten rahat olun ilk gebeliğim hep lekelenme ve kanama ile geçti hastanelerde... Evimde bi oturamadım ve şuan ıkıncı gebeliğim 6 yıl aradan sonra diyorum ki kendime tutunacak bebeğe hiç birşey olmuyor![]()
İlk hamileliğimde hiç kanama olmadı 28. Haftada vuruldum , birde doğumdan sonra vuruldum. Birde bunun testini yapıyorlar indirekt coombs testi diye geçiyor. Negatif çıkarsa bazı doktorlar 28. Haftada iğne vurulmaya gerek görmüyor. Benim negatif gelmesine rağmen vurdurmuştum.. ki iyiki de vurulmuşum oğlumun kan grubu pozitif doğduArkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim çok şükür kanama alanın yok dedi. Lekelenmeler 3 haftadır var diyince kan grubun negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekirdi dedi. Kendi takipli doktorum ise kanaman olursa hemen bekleme gel iğne yapılsın demişti. Bugünkü doktor bu kanama olmuyor mu şimdi ben olsam hemen vururdum dedi. Sonrasında lekelenmeler uyuşmazlık kaynaklı değildir ilk gebelikte sorun olmuyor dedi. kanama alanı da yoksa niye lekelenme oluyor anlamadım ilaç sordu kullanmıyorum dedim kanama alanı olmayınca vermedi zaten . Aranızda UYUŞMAZLIK İĞNESİ yaptıran var mı?
Bana kaç kere yapıldı o test ve iğne doğumda kızım da benim gbı negatif oldu ben de anlamadım boşuna vurulduk o zaman dedimİlk hamileliğimde hiç kanama olmadı 28. Haftada vuruldum , birde doğumdan sonra vuruldum. Birde bunun testini yapıyorlar indirekt coombs testi diye geçiyor. Negatif çıkarsa bazı doktorlar 28. Haftada iğne vurulmaya gerek görmüyor. Benim negatif gelmesine rağmen vurdurmuştum.. ki iyiki de vurulmuşum oğlumun kan grubu pozitif doğdu
ay çok sevindim güzel gidiyo gayetBurası bana uğurlu geliyor. Sizin mesajınızdan sonra aramdan önce bi bakayım dedim gelmiş sonuç. Ben dpo10’da öğrenmiştim 2 gün önce 22’ydi şu an 71. Buradan öğrendiğime göre sağlıklı bir artış, di mi?![]()
olabilir istanbula kıyasla her yer daha ucuzSenin bulunduğun şehir uygun o zaman ben istanbuldayım![]()
Ya şöyle aslında burdada normal özeller var 20-25 bin doğum yapan ama seneler öncesi yaşadığım çok ama çok kötü şeylerden sonra öyle yerlere gitmek istemiyorum canını hiçe sayıyorlar en iyi hastaneye gitmek için yaptırdım sigorta yoksa yaptırmazdımay çok sevindim güzel gidiyo gayet
olabilir istanbula kıyasla her yer daha ucuzben hataydayım
içine nasıl siniyorsa öyle yapmak en iyisi, sağlık skandallarını hepimiz az çok biliyoruz zaten o yüzden içimize sinmesi önemliYa şöyle aslında burdada normal özeller var 20-25 bin doğum yapan ama seneler öncesi yaşadığım çok ama çok kötü şeylerden sonra öyle yerlere gitmek istemiyorum canını hiçe sayıyorlar en iyi hastaneye gitmek için yaptırdım sigorta yoksa yaptırmazdım
Evet bakalım herşeyin hakkımızda hayırlısı kolaylı ve afiyetli olanı olsuniçine nasıl siniyorsa öyle yapmak en iyisi, sağlık skandallarını hepimiz az çok biliyoruz zaten o yüzden içimize sinmesi önemli