• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizde bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🥲 çok kısaydı ama çok güzeldi 🥹 ama bize ben sormadan cinsel iliski serbest dedi😂😂 normalde ilk 3 ay yasak diyorlardı şaşırdım

Kızlar bizde bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🥲 çok kısaydı ama çok güzeldi 🥹 ama bize ben sormadan cinsel iliski serbest dedi😂😂 normalde ilk 3 ay yasak diyorlardı şaşırdım
eğer risk yoksa yasaklamıyor benim hafif kasık ağrım var diye 1-2 hafta daha yasakladı. kasıklara baskı olmayacak şekilde yapabilirsiniz korunucaksınız dedi

Ay karından mı vajinal mı bakıcak acaba bende 5+6 yım beni 24 ü diyor hadi güzel haber ver de bende erkene alayım☺
vajinal bakacam derse bakma derim ya hiç öyle bişey istemiyom şuan 😂😂😂 şaka
haber veririm yarın 🥰
ay riskli gebeliklerde yasaklayabiliyor bazen doktorlar sadece normal durumlarda serbest 😍

vajinal bakacam derse bakma derim ya hiç öyle bişey istemiyom şuan 😂😂😂 şaka
haber veririm yarın 🥰

ay riskli gebeliklerde yasaklayabiliyor bazen doktorlar sadece normal durumlarda serbest 😍
Ayy çok şükür ya hep olumsuz düşünüyodum bugün rahatladım 😂 ama ben yine de korkak olduğum için sanırım riske atmayacağım 😂

Ayy çok şükür ya hep olumsuz düşünüyodum bugün rahatladım 😂 ama ben yine de korkak olduğum için sanırım riske atmayacağım 😂
en son kimyasalımda 8 gün gecikme ardından birliktelik sonrası kanamam başlamıştı bizde de biraz travma var çekiniyoruz açıkçası 😅😅

en son kimyasalımda 8 gün gecikme ardından birliktelik sonrası kanamam başlamıştı bizde de biraz travma var çekiniyoruz açıkçası 😅😅
biz dün denemek istedik ki tamamen birleşme olmadı afedersiniz sadece baş kısmı ile. ama sonrasında alt karnımda kaslarda ağrı başladı hafif ama geçmeyen. bugünde devam ediyor bu ağrı ben de baya bir süre denemeyeceğim gibi duruyor 😂

İlk hamileliğimde hiç kanama olmadı 28. Haftada vuruldum , birde doğumdan sonra vuruldum. Birde bunun testini yapıyorlar indirekt coombs testi diye geçiyor. Negatif çıkarsa bazı doktorlar 28. Haftada iğne vurulmaya gerek görmüyor. Benim negatif gelmesine rağmen vurdurmuştum.. ki iyiki de vurulmuşum oğlumun kan grubu pozitif doğdu
Anladım teşekkür ederim evet takip etmek lazım

Back
X