- 23 Ocak 2019
- 56
- 26
- 88
- 28
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah süreçben de geldim, sonunda
sağlıkla ilerlesin umarım herkese merhaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah süreçben de geldim, sonunda
sat 5 ekim bat dündü, dün akşam kan testi verdimHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah süreçsat- bat ne zamandı acaba
![]()
Canım mayıs annelerinden hatırlıyorum ben seni sankiben de geldim, sonunda
Benim de sat 7 ekimdi bat 4 kasım. 2 gün önce kan verdim 24.58 çıktı birazdan tekrar kan vericem inşallah yükselmiştirsat 5 ekim bat dündü, dün akşam kan testi verdim
Benim 10 ay sonra çıktı tekrar şuan ameliyati önermiyor doktorlar sizi neden yaptılar (2021oldum ben)Ben ameliyat oldum ağustos sonunda yenilemesinden çok korkuyorum gebelikle çikolata kistlerinin büyümesi duruyormuş ya da küçülüp yok olduğu bile oluyormuş inşallah öyle olur![]()
Benimki çok büyüktü 15 cm falandı gebe kalman çok zor demişlerdi ameliyatta da her yerde yapışıklık olduğu ortaya çıktı benim için zorunlu bir durumdu ameliyat maalesef inşallah tekrarlamaz bi dahaBenim 10 ay sonra çıktı tekrar şuan ameliyati önermiyor doktorlar sizi neden yaptılar (2021oldum ben)
Benimde kistlerim yumurtaliklarimi yılan gibi sarmış dedi doktor yapışmış birbirine incir kürü yap hic bir yumurtlamani kaçırma ben çikolata kisti ile 3 kere gebe kaldim ilk kimyasal sonra dış gebelik şimdi tekrar kaldim ama bu meçhul daha netleşmedi Sende çok rahat kalabilirsinBenimki çok büyüktü 15 cm falandı gebe kalman çok zor demişlerdi ameliyatta da her yerde yapışıklık olduğu ortaya çıktı benim için zorunlu bir durumdu ameliyat maalesef inşallah tekrarlamaz bi daha
olabilir canım o kadar çok topiğe girdim ve sonra hep hayaller yarım kaldı bu sefer sağlıkla ilerler umarımCanım mayıs annelerinden hatırlıyorum ben seni sanki
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder kendimi strese sokmamak için kan bile vermedim ben pazartesi günü kontrole gidicem ilk defa bakalım neyle karşılaşacağımBenimde kistlerim yumurtaliklarimi yılan gibi sarmış dedi doktor yapışmış birbirine incir kürü yap hic bir yumurtlamani kaçırma ben çikolata kisti ile 3 kere gebe kaldim ilk kimyasal sonra dış gebelik şimdi tekrar kaldim ama bu meçhul daha netleşmedi Sende çok rahat kalabilirsin
Fazla arttığında çoğul gebelik ihtimali oluyor sanırım.Kızlar selam beta hcg hep 2 kat mı artar yoksa 48 saat içinde 4-5 kat artan oldu mu aranızda
Benim 3 4 kat arttı hepKızlar selam beta hcg hep 2 kat mı artar yoksa 48 saat içinde 4-5 kat artan oldu mu aranızda
Öyle yorumlar görünce merak ettim ben deFazla arttığında çoğul gebelik ihtimali oluyor sanırım.
Çoğul gebelik mi oldu pekiBenim 3 4 kat arttı hep
umarım kuşum beklemek büyük stres anlayabiliyorumBenim de sat 7 ekimdi bat 4 kasım. 2 gün önce kan verdim 24.58 çıktı birazdan tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir![]()
Şuan tek kese varÇoğul gebelik mi oldu peki![]()
135 çıktı bugün sonucumumarım kuşum beklemek büyük stres anlayabiliyorum![]()
Ayy hep çok fazla artarsa ikiz olur falaj yazmışlar da şimdi de onun merakı başladı hu süreç gerçekten zormuşŞuan tek kese var![]()
Gecikmenizin kaçıncı günde 135 çıktı?Ayy hep çok fazla artarsa ikiz olur falaj yazmışlar da şimdi de onun merakı başladı hu süreç gerçekten zormuş![]()
Daha gecikme olmadıGecikmenizin kaçıncı günde 135 çıktı?