- Konu Sahibi Herseydenbitutam
Valla bende sıfır bulantı 5+4 deyımKızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı içinkahvaltı edemedim doğru düzgün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende sıfır bulantı 5+4 deyımKızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı içinkahvaltı edemedim doğru düzgün
Ne güzel maşallah maşallahValla bende sıfır bulantı 5+4 deyım
Tuzlu kraker galeta ve taze zencefil öneriyorlar canım bilgine mide bulantısı geçsin diyeKızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı içinkahvaltı edemedim doğru düzgün
Bugün regl oldum ben elendim arkadaşlar. Sağlıklı huzurlu bir hamileik diliyorum herkeseKendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi
Ben yaşadım koyu kahve, pembe, hatta kırmızı bile oldu kısa süreli ama doktorum yerleşmeye bağlı olduğunu ve aktif bir kanama olmadıkça normal olduğunu söylemişti.Kızlar lekelenmesi olan oldu mu hiç benim biraz lekelenmem oldu da korkuyorum acaba sütlü kahve gibi lekelenme yaşayan varmı ?
Ay gerçekten öyleymiş siz gittiğiniz zaman belki kalp atışı bile duyabilirsinizBiz tamamen aynıyız ❤❤❤![]()
Ay gerçekten öyleymiş siz gittiğiniz zaman belki kalp atışı bile duyabilirsiniz![]()
Hayırlısı olsun canım hakkında. Yerleşme kanaması değil demi regl olduğuna emin misin?Bugün regl oldum ben elendim arkadaşlar. Sağlıklı huzurlu bir hamileik diliyorum herkese
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yok kahve benim hemşire de sorun yok dedi de bi korktum sizin kaç gün sürdüBen yaşadım koyu kahve, pembe, hatta kırmızı bile oldu kısa süreli ama doktorum yerleşmeye bağlı olduğunu ve aktif bir kanama olmadıkça normal olduğunu söylemişti.
Eğitimim vardı canım hem de dışarda kamp şeklindeçok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallahneden rapor alamadın hassas bi dönemdesin aslında dinlensen güzel olurdu
İlk trimester aşırı beslenmemize gerek yokmuş hatta kilo vermek de normal karşılanıyor. Bebek alması gerekeni vücuttan karşılıyor o yüzden yiyemediğinizde kötü hissetmeyinKızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı içinkahvaltı edemedim doğru düzgün
35 yaş ikinci gebelik, 5 ekım son adet tahmini doğum Temmuz'un 12 si 17 si falan heraldeCanım yaşını kaçıncı çocuk olduğunu sat ve tahmini doğum tarihini söylersen ekleyeyim
Canımmm beta değerin kaç kere için bende gideceğim beta takip ediyorum daKızlarr merhaba
Bugün 5. Haftam kese yeni gözüktü 2 mm ölçüldü. Haftası ile uyumlu dendi. Kalp atışı sizce ne zaman görülür bir hafta sonra iyi midir?
Bende öyle olmasını umut ettim ama regl maalesef. Kırmızı renkte ve miktar olarakta fazlaHayırlısı olsun canım hakkında. Yerleşme kanaması değil demi regl olduğuna emin misin?
Aynen yazın mutlakaAllahım inşallah ya. Aileme Söylemek için kalp atışını beklemek istiyorum artık zor tutuyorum kendimi. Duyulursa yazarım size de bilgi olur hangi gün duyulduğu![]()
Hayırlısı olsun canım sıkma sakın canını her nasip vaktine esirdirBende öyle olmasını umut ettim ama regl maalesef. Kırmızı renkte ve miktar olarakta fazla
Canım Maşallah Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Eğer özel olmayacaksa Normal ultrasonda mı görüp de kese yoksa vajinal ultrasonla mı göründü ben de ona göre gitmeyi düşünüyorum da erken gidip vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum daha benim de çok yeniKızlarr merhaba
Bugün 5. Haftam kese yeni gözüktü 2 mm ölçüldü. Haftası ile uyumlu dendi. Kalp atışı sizce ne zaman görülür bir hafta sonra iyi midir?
Ne yalan söyleyeyim çok üzüldüm çok ağladım. Şimdi iyiyim. Teşekkür ediyorum. Umarım her şey gönlümüze göre olur bazen sabretmek zor geliyorHayırlısı olsun canım sıkma sakın canını her nasip vaktine esirdir
Bak sana şöyle söyleyeyim kızım geç döllenme oldu 9 hafta oldu kanamam da vardı özel koru hastanesine gttım, orda bir doktor bana dedıkı bu kese boş boş olsaydı çoktan olurdu kanaman var zaten düşcek bi hap söyledi eşime reçete ettirdi sanırım ben orda bagırdım hayır içmicem onu diye.. Tartıstık zaten kanaman var düşücek belli dedi.... 9+ dı kese ama adet tarihine göre 10 u gecmeliydi..... Eşimle kavga ederek çıktık ordan herkes kabullen düşük olacak bari verdiğini iç kolay düşsün dedi içmedim kendime başka doktor aradımm kızım şuan 1 e gidiyor hep geriden geldiNihal Şahin Uysal, Başkent Hastenesi'nde olan doktor.