• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lekelenmesi olan oldu mu hiç benim biraz lekelenmem oldu da korkuyorum acaba sütlü kahve gibi lekelenme yaşayan varmı ?
Ben yaşadım koyu kahve, pembe, hatta kırmızı bile oldu kısa süreli ama doktorum yerleşmeye bağlı olduğunu ve aktif bir kanama olmadıkça normal olduğunu söylemişti.

Ben yaşadım koyu kahve, pembe, hatta kırmızı bile oldu kısa süreli ama doktorum yerleşmeye bağlı olduğunu ve aktif bir kanama olmadıkça normal olduğunu söylemişti.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yok kahve benim hemşire de sorun yok dedi de bi korktum sizin kaç gün sürdü

Kızlar neler yiyorsunuz mide bulantısı için :( kahvaltı edemedim doğru düzgün
İlk trimester aşırı beslenmemize gerek yokmuş hatta kilo vermek de normal karşılanıyor. Bebek alması gerekeni vücuttan karşılıyor o yüzden yiyemediğinizde kötü hissetmeyin 🌷

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba🌸
Bugün 5. Haftam kese yeni gözüktü 2 mm ölçüldü. Haftası ile uyumlu dendi. Kalp atışı sizce ne zaman görülür bir hafta sonra iyi midir?

Kızlarr merhaba🌸
Bugün 5. Haftam kese yeni gözüktü 2 mm ölçüldü. Haftası ile uyumlu dendi. Kalp atışı sizce ne zaman görülür bir hafta sonra iyi midir?
Canım Maşallah Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Eğer özel olmayacaksa Normal ultrasonda mı görüp de kese yoksa vajinal ultrasonla mı göründü ben de ona göre gitmeyi düşünüyorum da erken gidip vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum daha benim de çok yeni

Nihal Şahin Uysal, Başkent Hastenesi'nde olan doktor.
Bak sana şöyle söyleyeyim kızım geç döllenme oldu 9 hafta oldu kanamam da vardı özel koru hastanesine gttım, orda bir doktor bana dedıkı bu kese boş boş olsaydı çoktan olurdu kanaman var zaten düşcek bi hap söyledi eşime reçete ettirdi sanırım ben orda bagırdım hayır içmicem onu diye.. Tartıstık zaten kanaman var düşücek belli dedi.... 9+ dı kese ama adet tarihine göre 10 u gecmeliydi..... Eşimle kavga ederek çıktık ordan herkes kabullen düşük olacak bari verdiğini iç kolay düşsün dedi içmedim kendime başka doktor aradımm kızım şuan 1 e gidiyor hep geriden geldi 😌 ama şuan sınıfında ileri 🤭 yınede boş gebelik diye bir gerçekte var tabi, ama ümitsiz de olma acele etme sende inşallah bir sonrakinde bebeğini görürsün 🙏

Back
X