• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkesee, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da gecikmem olunca biraz sakin kalmaya çalıştım, ev testleriyle takip ettim. Programdan hesapladığıma göre bu 5+2 deyiz. Dün doktora gittim kan verdim. Cuma gel gebelik varsa keseye bakarız dedi. Değer 5326 çıktı. Değer nasıl, haftası ile uyumlu mu, yarın keseyi görebilir miyiz sizce?

Günaydın herkesee, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da gecikmem olunca biraz sakin kalmaya çalıştım, ev testleriyle takip ettim. Programdan hesapladığıma göre bu 5+2 deyiz. Dün doktora gittim kan verdim. Cuma gel gebelik varsa keseye bakarız dedi. Değer 5326 çıktı. Değer nasıl, haftası ile uyumlu mu, yarın keseyi görebilir miyiz sizce?
Değeriniz çok güzel keseyi de yüksek ihtimalle görürsünüz :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim

Karından görebilirsiniz hayırlı olsun

Canım anneler nasılsınız?
Hem hastalık hem eğitim durumlarından neler yaptınız hakim olamadım..
Benim akciğerlerim de dolunca acile geldim. Vajinal baktilar kalp sesini duydum şükürler olsun. Sat a göre 7 haftalığım ama 5+6 dedi doktor ..
Sizlerin durum nasıl
Ben de kan verdim reglim bir gün gecikmişti 200'lerde değer çıkmış Bugün Sağlık Ocağı doktoru daha az önce çok moralimi bozdu işte çok erken öğrenmişsiniz hemen ümitlenmeyin Beta takibi yapalım falan dedi ya bu doktorlar Hiç mi umutlu konuşmaz

Ayrıca kadın doğumcu arkadaşımla konuştum bana bu haftalar özellikle ilk 10 hafta nasip olarak ilerliyor dedi. Allaha bağlıyız elden başka hiçbir şey gelmez dedi. Tutunacak kalbi atacak bebek tutunuyor kalbi atiyor ama tutunmayacak bir bebekse istersen full yat hiçbir iş yapma çok iyi beslen yine de tutunamayabiliyor kendini biraz rahat bırak dedi.
Hasta hasta kamp yapmak zorunda kalıp iyice kötüleştim bebeğin sağlığından endişelenmiştim bana çok güzel açıkladı. İnşallah hepimizin gebeliği çok güzel geçer.

Ben de kan verdim reglim bir gün gecikmişti 200'lerde değer çıkmış Bugün Sağlık Ocağı doktoru daha az önce çok moralimi bozdu işte çok erken öğrenmişsiniz hemen ümitlenmeyin Beta takibi yapalım falan dedi ya bu doktorlar Hiç mi umutlu konuşmaz
Ben 27 ile öğrnedim canım gecikmenin 4.günü bana kesin kimyasal dedi.. şükür kalp atışını duydum bugün

Benim akciğerlerim de dolunca acile geldim. Vajinal baktilar kalp sesini duydum şükürler olsun. Sat a göre 7 haftalığım ama 5+6 dedi doktor ..
Sizlerin durum nasıl
Canım çok sevindim inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerlesin süreç bebişini sağlıkla kucağına al❤️

Sizlerin durum nasıl
Eğer öksürüğün varsa tere yemeni tavsiye ederim bebek açısından bi engel var mı bilmiyorum ama benim öksürüğüme çok çok iyi geldi.

Aaa çok sevindim ne düşüğü ben adet gecikmem olmasına rağmen 18 le öğrendim kızımı düzenli artsın yeter 200 çok güzel bence sakın moralini bozma bak manifestin tutmuş

Ben 27 ile öğrnedim canım gecikmenin 4.günü bana kesin kimyasal dedi.. şükür kalp atışını duydum bugün
Ay maşallah maşallah ya Gerçekten bu işler nasıl bir şey ya çok doktorları falan da takmamak gerekiyor Bunu bir kez daha anladım ama işte eşim de yanımda yok görevde doktoru da tek başıma dinleyince biraz moralim bozuldu sabah

Aaa çok sevindim ne düşüğü ben adet gecikmem olmasına rağmen 18 le öğrendim kızımı düzenli artsın yeter 200 çok güzel bence sakın moralini bozma bak manifestin tutmuş
Sağ ol canım Allah razı olsun işte doktor bu sefer de şey diyor Ne bileyim aşırı yüksek olması da iyi bir şey değil gibi bir şey dedi eşim de yanımda yoktu çok moralim bozuldu sabah sabah yani bir kere doktorların moral verdiğini görmedim hep üzücü konuşuyorlar Niye böyleler bilmiyorum

Ay maşallah maşallah ya Gerçekten bu işler nasıl bir şey ya çok doktorları falan da takmamak gerekiyor Bunu bir kez daha anladım ama işte eşim de yanımda yok görevde doktoru da tek başıma dinleyince biraz moralim bozuldu sabah
Evet gerçekten. Ki sizinki gayet iyi bir değer tabiki kısmet bilemeyiz ama neden bukadar sert konuşuyorlar bilmiyorum.. kimseden pohpohlanmayi beklemiyoruz zaten ama en azından daha kibar olunabilir.

Yanlış anlamazsan sana küçük bir tavsiye bende 18 le öğrendim kızımı kalp atışı bile 10 haftayı buldu ve gebeliğim sata göre hep geriden geldi geç döllenme oluyor bu, ama kekik, maydonoz, nar, adacayı, maydonoz gbı şeylerden birkaç hafta uzak dur bunlar kanı sulandırır adet söktürür riskli gebelerde sıkıntılıdır bebeğin sağlamca tutunsun 🙏🌸 bende grip oldum gidip gelip tavık çorbası içiyorum az limonla ( limona da çok dıkkat ediyorum) hapsırınca içim dısıma çıkıyor ilk gebeliğim de çok riskliydi her hapsırmada yüreğum agzımda, inşallah bu sefer normal bir gebeliğim olur, hepimiz saglıkla kavusalım bebeklerimize

Yanlış anlamazsan sana küçük bir tavsiye bende 18 le öğrendim kızımı kalp atışı bile 10 haftayı buldu ve gebeliğim sata göre hep geriden geldi geç döllenme oluyor bu, ama kekik, maydonoz, nar, adacayı, maydonoz gbı şeylerden birkaç hafta uzak dur bunlar kanı sulandırır adet söktürür riskli gebelerde sıkıntılıdır bebeğin sağlamca tutunsun 🙏🌸 bende grip oldum gidip gelip tavık çorbası içiyorum az limonla ( limona da çok dıkkat ediyorum) hapsırınca içim dısıma çıkıyor ilk gebeliğim de çok riskliydi her hapsırmada yüreğum agzımda, inşallah bu sefer normal bir gebeliğim olur, hepimiz saglıkla kavusalım bebeklerimize
Canımm çok teşekkür ederimm. Kekik ve limon zararlı mı :( valla c vitamini diye limonlu sarımsaklı tavuk çorbası İçtim hep ilaç da alamadığım için

Back
X