• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm çok teşekkür ederimm. Kekik ve limon zararlı mı :( valla c vitamini diye limonlu sarımsaklı tavuk çorbası İçtim hep ilaç da alamadığım için
Çorbada falan bende içtim hatta canım çok çekiyor ekmeğe de sıktım biraz ama aslında ilk haftalar riskli gebelerde dikkat edilmeli fazla tuketilmemeli.. Portakal ye avakado bal ye zencefil bal.. Kekik de evet dikkat et.. Ihlamur iç evde varsa meyve elma falan ihlamur ile elma kaynat bal kat... İlk bikaç hafra tutunanana kadar sonrasında dileğin gbı yersin 

Sat 7 ekim , Bat ise 6 Kasım benimde
31 ekimde kan verdim 16 çıktı
5 kasımda kan verdim 211 çıktı
4+2 Şuan darısı keseyi görmeye 🥰
Oğlumda sat a 6 gün kala 74. Sat a 1 gün kala 789 du . Her hamile ve hamilelik çok farklı deneyim

Son düzenleme:
Evet gerçekten. Ki sizinki gayet iyi bir değer tabiki kısmet bilemeyiz ama neden bukadar sert konuşuyorlar bilmiyorum.. kimseden pohpohlanmayi beklemiyoruz zaten ama en azından daha kibar olunabilir.
Aynen öyle canım Her şey nasip kısmet işi rızık olmayan bebek doğmuyor zaten daha kibar olunmasını biz de bekliyoruz ama maalesef Umarım ikimiz de sağlıcakla kucağımıza alırız

canım bende yazayım bari
semocann
2. cocuk
yaş 35
sat 29 eylül
kese 5+2
beklenen doğum tarihi: 06.07.2026

Sağ ol canım Allah razı olsun işte doktor bu sefer de şey diyor Ne bileyim aşırı yüksek olması da iyi bir şey değil gibi bir şey dedi eşim de yanımda yoktu çok moralim bozuldu sabah sabah yani bir kere doktorların moral verdiğini görmedim hep üzücü konuşuyorlar Niye böyleler bilmiyorum
benim adet günümde betam 806 ydı korkmayın bir şey yoktur inşAllah. kesesini de yolk sacı da gördüm. bazı doktorlar neden böyleler bilmiyorum ya

Ay maşallah size umarım Bence bu süreçleri sağlıklı şekilde atlatırım hepimiz bebeklerimizi güzelce kucağımıza alırız🤲
size yüksek dediği için endişelendiniz değil mi ben ondan öyle yazdım yüksek olması kötü bir şey değil manasında eğer öyle değilse yanlış anlayıp sizi incittiysem kusura bakmayın 200 e yüksek dedi diye anladım ben 🙏🏻 ve amin inşAllah hepimiz sağlıklıca yavrularımıza kavuşalım 🤲🏻🤍

Çorbada falan bende içtim hatta canım çok çekiyor ekmeğe de sıktım biraz ama aslında ilk haftalar riskli gebelerde dikkat edilmeli fazla tuketilmemeli.. Portakal ye avakado bal ye zencefil bal.. Kekik de evet dikkat et.. Ihlamur iç evde varsa meyve elma falan ihlamur ile elma kaynat bal kat... İlk bikaç hafra tutunanana kadar sonrasında dileğin gbı yersin 
Çok teşekkür ederiim

Yanlış anlamazsan sana küçük bir tavsiye bende 18 le öğrendim kızımı kalp atışı bile 10 haftayı buldu ve gebeliğim sata göre hep geriden geldi geç döllenme oluyor bu, ama kekik, maydonoz, nar, adacayı, maydonoz gbı şeylerden birkaç hafta uzak dur bunlar kanı sulandırır adet söktürür riskli gebelerde sıkıntılıdır bebeğin sağlamca tutunsun 🙏🌸 bende grip oldum gidip gelip tavık çorbası içiyorum az limonla ( limona da çok dıkkat ediyorum) hapsırınca içim dısıma çıkıyor ilk gebeliğim de çok riskliydi her hapsırmada yüreğum agzımda, inşallah bu sefer normal bir gebeliğim olur, hepimiz saglıkla kavusalım bebeklerimize
ay limon da mı yasak ya her sey yasak 🥲🥲

bu kadar şişkinlik gaz biz ne içicez bunları rahatlatmak için ben bilmiyorum saatli bomba gibi oldum gece gazdan uyanıyorum bazen o rahatsızlık hissinden

Arkadaşlar lekelenmem peçeteye sildikçe gelen kahverengi olarak ara ara devam ediyor. Çok yoğun değil. Doktorum da kırmızıya dönmezse ve yoğunlaşmazsa korkma şimdilik dinlen gelmene gerek yok dedi. Aile hekiminden rapor aldım evde dinleniyorum şimdilik. Muhtemelen dediğiniz gibi yerleşme kanamasıdır. İlk gebeliğim olduğu için telaşlandım.

Sağ ol canım Allah razı olsun işte doktor bu sefer de şey diyor Ne bileyim aşırı yüksek olması da iyi bir şey değil gibi bir şey dedi eşim de yanımda yoktu çok moralim bozuldu sabah sabah yani bir kere doktorların moral verdiğini görmedim hep üzücü konuşuyorlar Niye böyleler bilmiyorum
Ben de regl günümde 2367 ile öğrenmiştim, çok yüksek diye de bi korkuttular ama kesede haftası ile uyumlu çıktı. Kime güveneceğimizi şaşırdık artık:)

Kızlar selamm. Dün 4+6 da 4mm keseyi gördük çok şükür. Herhangi bir sorun olmadığını iyi tutunmuş olduğunu falan söyledi doktorum. Yanlız benden 10 a yakın tahlil istedi aralarında toksoplazma, rubella, CMV gibi testler de var. Bunları yaptıran var mı aranızda? Bir de biyolab da yaptırmadım o gün devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem yaparlar mı?

Back
X