- 22 Kasım 2015
- 1.358
- 1.058
- 133
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.121
Haberdar et bizi deYa öylede bilemiyorum kan sonucu çıksın çok streslendim bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberdar et bizi deYa öylede bilemiyorum kan sonucu çıksın çok streslendim bakalım
Tamam yazarım canımHaberdar et bizi de
7267 çıktı 5+1 im bugün ne diyorsunuz ?Haberdar et bizi de
Canım valla ben 4+6yken felan 2700 dü bu durumda 4+8ken 5200müştür aşağı yuksrı yani normal bence yaa7267 çıktı 5+1 im bugün ne diyorsunuz ?![]()
Bilmiyorum ultrasonda kese büyüktü o yüzden bilemedimCanım valla ben 4+6yken felan 2700 dü bu durumda 4+8ken 5200müştür aşağı yuksrı yani normal bence yaa
Çok normal canım bence. Benim tekrar bakmadı ama pazar akşamı 2367 olduğuma göre şu an 8000-9000 civarlarındadır tahminen. Zaten kese de görünmüş, sorun yoktur merak etme7267 çıktı 5+1 im bugün ne diyorsunuz ?![]()
Sorun olduğundan değil ikiz gebeliktem şüphekeniyor doktorÇok normal canım bence. Benim tekrar bakmadı ama pazar akşamı 2367 olduğuma göre şu an 8000-9000 civarlarındadır tahminen. Zaten kese de görünmüş, sorun yoktur merak etme
Bende oluyor şuan tişört üstüne örgü yelek var dünde ince örgü süeterler varya tüm gün tişört üstünde onu takmıştım hatta sırtım sanki ısınmadı onunla uyudumkızlar sizde de üşüme oluyor mu? Resmen içim titriyor benim, ateşim falan da yok. Kat kat giyinme ihtiyacı duyuyorum
Bende aynıyım ya ev çok sıcak ama ben bir türlü ısınamıyorum. Hatta terliyorumda ama içim üşüyo sankiBende oluyor şuan tişört üstüne örgü yelek var dünde ince örgü süeterler varya tüm gün tişört üstünde onu takmıştım hatta sırtım sanki ısınmadı onunla uyudumpetekler de acık oda hamam gbı olmuş eşim çok sıcak diye kızdı ama benım sırtımmmm ısınmıyor heryerim ısınıyor sırtım sanki üşüme değil de kemiğim onu istiyor
Ay o şimdi belli olmaz dimi? 6.haftadan sonra belli olur diyorlar ama ben de hala çok korkuyorumSorun olduğundan değil ikiz gebeliktem şüphekeniyor doktor
Bende bilmiyorum yarın sabah gideceğim doktora Amin canım cümlemizeAy o şimdi belli olmaz dimi? 6.haftadan sonra belli olur diyorlar ama ben de hala çok korkuyorumAllah hayırlısını versin canım
![]()
Neredeyse aynıyızSat 7 ekim , Bat ise 6 Kasım benimde
31 ekimde kan verdim 16 çıktı
5 kasımda kan verdim 211 çıktı
4+2 Şuan darısı keseyi görmeye
Oğlumda sat a 6 gün kala 74. Sat a 1 gün kala 789 du . Her hamile ve hamilelik çok farklı deneyim
2 bin ve üzeri kese görünüyor görürsünüz sizde inşallahDeğeriniz çok güzel keseyi de yüksek ihtimalle görürsünüz :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim
Soldaki 5+1 sağdaki 5+5Kızlar keseyi görenler ultrason fotoğrafı varsa bana gösterebilirmi şimdi geldim ben doktordan ama anlayamadım ya elinde görüntğ olan varmı
Sanırsam doktor bana gösterirken bana yakınlaşıp göstermiş o kadar büyük göeünüyorduki beta değerin neydi o günlerde canımSoldaki 5+1 sağdaki 5+5
En son 4+4te 1000di hcg değerim, muhtemelen usglerde soldaki 5+1 de 3500-4000 gibi sağdakinde ise 5+5 de 10000üstündedir diye düşünüyorumSanırsam doktor bana gösterirken bana yakınlaşıp göstermiş o kadar büyük göeünüyorduki beta değerin neydi o günlerde canım
Merhaba benimde ikiz olabilir tüp bebek iki embriyo transferi yapildi ama biz sizle aynıyız sat olarak benim beta degeri 4+4 te 1417 4+6 da 2673 yani tekrar kan vermedim ama hesaplarsak iki katı olarak 5+1 de 5400 5+2 de de sizinkiyle hemen hemen aynı oluyor. Ama değere göre ikiz diyemeyiz dedi benim doktorum tlfonda. Net olsun diye 6+0da kontrol edelim dedi.Sanırsam doktor bana gösterirken bana yakınlaşıp göstermiş o kadar büyük göeünüyorduki beta değerin neydi o günlerde canım